Przeklinacie czy nie ?

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
ODPOWIEDZ

Przeklinasz czy nie ?

Raczej tak
24
41%
Zdarza mi się wymsknąć w ekstremalnych sytuacjach.
26
45%
Raczej nie
8
14%

Liczba głosów: 58

agat

Przeklinacie czy nie ?

Post autor: agat »

Przyznajcie się , zdarza Wam się przeklinać :?:
evka

Re: Przeklinacie czy nie ?

Post autor: evka »

agat czy to moja wina ze przeklelas ? no wiesz zabawa obraskowa hihhi :diabel :bicz dobrze ze batow nie dostalam i przyznaje sie bez bicia ze zdarza mi sie przeklinac i to zaduzo czasami hihiihih :cry:
Anka24

Post autor: Anka24 »

mi też niestety się zdarza :cry:
jagoda

Post autor: jagoda »

nie przeklinam :) jestem z tego dumna :) mam słówka typu ojaaaaaaaaaaaa albo a niech to... i starczy mój luby zawsze się dziwi dlaczego nie przeklinam ale dzięki mnie on tez przeklina duzo mniej :angrywife bo mu przypominam ze można te słówka zastąpić hehehe :mrgreen:
lenka

Post autor: lenka »

Wstyd się przyznać, ale nie raz rzucę taką wiązankę, że aż wstyd :roll: Ale staram się hamować, chociaż nie liczę na to, że kiedyś przestanę przeklinać...niestety :(
króliczek8982

Post autor: króliczek8982 »

Przeklinam jak bardzo się zdenerwuje :angrywife
pstro

Post autor: pstro »

No niestety czasem mi się zdarza :/
Ania70

Post autor: Ania70 »

Kiedyś bardzo... ale teraz to głównie po alkoholu albo jak jestem zła.

Co nie znaczy, że piję tak bardzo :) ale jak mi wesoło.
sialala

Post autor: sialala »

przeklinam jak się zdenerwuję albo jak jestem rozemocjonowana "no ja pi....le nosz ku...wa takie za....ste kolczyki!!" ;) a ostatnio przeklinam non stop bo miałam wyjechać do Tajlandii z Moim ale urlopu nie dostanie, a oferty są takie że po prostu wyć się chce że nie skorzystamy :// może się jeszcze coś zmieni ale musi się zmienić do 20stego bo nam przepadnie promocja w orbis travel. A w ogóle w innych językach jak przeklinam to nie mam wrażenia że to tak paskudnie brzmi, niestety tylko ja nie mam tego wrażenia, jak Mojemu zajadę coś z rumuńska to blednie i omal z krzesła nie spada ;]]]
milka

Post autor: milka »

niestety zdarza mi się zakląć, czasem też przy dziecku :oops: :oops: :oops:
Cara

Post autor: Cara »

Staram się nie przeklinać, ale różnie to bywa. Tak jak to pisze w ankiecie: w ekstremalnych sytuacjach się zdarza. Niestety:(
nadia

Post autor: nadia »

Raczej rzadko, aczkolwiek w sytuacjach których jestem wściekła i bezsilna wolę poprzeklinać (i sobie ulżyć tym samym) niż dać ponieść się emocjom i np. zrobić komuś krzywdę...
ireth

Post autor: ireth »

Zdarza się. Zwykle w domu i nie przy obcych :)
Justynka108

Post autor: Justynka108 »

Dziewczyny!!!
Jest tyle pięknych słów w naszym języku!!! Po co używać brzydkich? Jak idziecie kupić sukienkę, to wybierzecie brzydką, czy ładną, zakładając, że obie kosztują was tyle samo? W brzydkiej będzie Wam brzydko, w ładnej ładnie. To chyba logiczne.
A tak na marginesie - moim zdaniem przekleństwa stanowią o niewielkim zasobie słów mówiącego, a co za tym idzie niewielkim ilorazie inteligencji. Sorry...
Justynka108

Post autor: Justynka108 »

I jeszcze... ja tam wolę trzymać fason, przekleństwa to po prostu domena tych, co siedzą pod sklepami i śmierdzą. Ohyda! :woman
http://zlototegoswiata-justyna.blogspot.com/
Olka

Post autor: Olka »

oj mi się zdarza szczególnie jak się wkurzę :angrywife
kredka

Post autor: kredka »

Zdarza mi się wymsknąć w ekstremalnych sytuacjach;). Zawsze jakość tak ze mną było, że starałam się tego nie nadużywać i do tej pory daje radę:). Jak siebie tak porównam do innych osób to jakoś na prawdę wydaje mi się, że mało przeklinam.
nadia

Post autor: nadia »

Justynko108 podziwiam osoby, którym się nigdy nie wymsknął żaden wulgaryzm. Każdy radzi sobie inaczej w różnych sytuacjach. Ciągłe przeklinanie owszem, raczej nie świadczy dobrze o nikim, a tym bardziej o kobiecie, a jedynie jest potwierdzeniem jej płytkości - jak dla mnie. Z drugiej strony, lepiej wyrzucić z siebie złość raz na jakiś czas w taki sposób niż dusić wszystko w sobie, niszczyć swoją psychikę i być jednym wielkim chodzącym kłębkiem nerwów. Pewnie zaraz ktoś powie, że jest wiele sposobów na odreagowanie... Może i jest, ale wiele z nich nie działa na każdego.
pompadour.

Post autor: pompadour. »

Staram się nie przeklinać, aczkolwiek czasami nie mogę się powstrzymać. Wulgaryzmy służą mi raczej do wyrażania skrajnych emocji.
Justyna4

Post autor: Justyna4 »

ja jak się zdenerwuje to klnę jak szewc.. :( a tak to staram sie nie przeklinac :)
anulka1

Post autor: anulka1 »

Jak się bardzo zdenerwuje to tak, ale tylko wśród "swoich" :)
dzo

Post autor: dzo »

ja sobie lubię od czasu do czasu kur*** strzelić :twisted: :twisted: :twisted:
ODPOWIEDZ