Pomoc w odszkodowaniu
Pomoc w odszkodowaniu
Cześć, witam wszystkich. Potrzebuję profesjonalnego wsparcia prawnego w związku z walką o odszkodowanie za wypadek komunikacyjny (standard, chodzi o potrącenie na pasach, miałam zielone światło!). Trudno wynegocjować samodzielnie uczciwe i godne pieniądze dlatego chcę skorzystać z pomocy z zewnątrz. Kogoś polecicie? Kto jest naprawdę skuteczny w takich sprawach?
Re: Pomoc w odszkodowaniu
Dużo dobrego mogę powiedzieć na temat kancelarii Merces. Założyła tę firmę pani Zielińska, która sama straciła dziecko w wypadku samochodowym....czym się zajmują dokładnie itp. to wszystko masz podane na SPAM
Ostatnio zmieniony ndz mar 24, 2019 9:42 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
Wiem, że Pan Karol Wieczorski z JST zajmuje się takim sprawami. To radca prawny i były sędzia więc jego doświadczenie i wiedza mogę okazać się kluczowe:)
polecam zwrócić się do mecenasa Karola Wieczorskiego, specjalizuje się w postępowaniach nieprocesowych, a sprawy odszkodowawcze takie właśnie są
-
norbert4445532
- Jestem tu nowa :)
Teraz każdy chciałby dostać bardzo duże odszkodowanie.Sam nie wiem tylko po co.
Szczerze polecam kancelarię eventum pomaga swoim klientom uzyskaniu należnego odszkodowania. Są na tyle dobrzy., że potrafią doprowadzić do uchylenia decyzji odmownych i do wypłaty pełnych, wysokich odszkodowań. Jednak każda sprawa jest inna więc koniecznie się skontaktuj z nimi.
Spróbujcie skontaktowac się z firmą Casus. Dochodzeniem roszczeń ubezpieczeniowych zajmują się od wielu lat i odnieśli na tym polu wiele sukcesów. Ja bym się kierowała właśnie doświadczeniem i skutecznością, bo firm tego typu jest mnóstwo, ale 80% z nich jest zielonych jak szczypiorek na wiosnę.