Przeklinacie czy nie ?
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Re: Przeklinacie czy nie ?
tak masz racje ja jak słysze jak młodzi uzywaja wulgaryzmu ta tak jakby miały gniazdo zmij w ustach . A gdy sa to młode dziewczyny to jest ochyda słyszec wulgaryzmy
Zdarza się inwektywą puścić jak nerwy puszczą...ale tylko chyba normalne u prawie każdej osoby
A fakt faktem niektórzy używają już przekleństw jako przecinków...nie rozumiem jak tak można...
pojechałam oglądać mieszkania pruszcz gdański
-
Kimma
Staram się nie przeklinać,ale bywa,że jak nerwy puszczą to cos mi sie wymsknie niechcący.
- martynikk11
- Jestem tu nowa :)
Jak byłam mlodsza to czesto rpzeklinałam, ale chyba z tego wyrosłam, bo przekonam jedynie pod nosem jak sie powaznie wkurze, ale to tez nie zawsze.
- agatka1010
Ja tak samomaria19 pisze:w zaufanym kręgu starych znajomych zawsze
There's a natural mystic blowing through the air... czy słyszałeś kiedyś o szkolenie psów warszawa
Przeklinam a owszem... ale oczywiście nie w każdej sytuacji i nie przy każdym... ale znana jestem z tego że jak mam nerwy to potrafię dużo ozdobników użyć;) wiadomo że bywa to rażące ale jak ktoś nie robi tego nagminnie jak to się czasem słyszy co drugie słowo to k.... czy ch... nie uważam że jak ktoś używa wulgaryzmów to ma mały zasób słownictwa i niski iloraz inteligencji... chyba ktoś kto tak domniemywa jest z deka przytępiony... ogólnie wolę ludzi co czasem umiejętne wtrącenie w postaci wulgaryzmu zrobią
każdy jest inny... ale u gówniarzy faktycznie mnie drażni jak jadą równo co drugie słowo jakieś brzydkie i ta nowomowa 
To zależy od tego jaki mam humor. Jeśli jestem zła to klnę wtedy jak szewc, ale jak mam dobry humor to praktycznie nie używam przekleństw. Dobrze, że częściej zdarzają mi się te lepsze dni, dzięki czemu nie nadużywam niezbyt przyjemnych epitetów 
Ostatnio zmieniony czw lip 04, 2013 10:15 am przez hajarka, łącznie zmieniany 1 raz.
kopenhaga zwiedzanie
- Addicted92
Czasem... Kiedys częściej, teraz rzadziej. Ogólnie przy rodzinie w ogóle, staram się jak najmniej, ale jak sie podirytuje to tak samo idzie.. 
często przeklinam jeśli się złoszczę, ale staram się uważać na słowa 
Najlepsze Kosmetyki Naturalne
Klnę jak szewc, potrafię przeklinać w kilku językach, ale tylko w chwilach szczególnego wzburzenia. Na szczęście normalna polszczyzna tez nie jest mi obca, więc chyba nie jest ze mną aż tak bardzo źle 
Staram się nie ale ,no właśnie ale .....
Ja jestem za teorią prof. Miodka, który twierdził w jednej ze swoich audycji, że bez przekleństw nie bylibyśmy w stanie opisywać skrajnych emocji 
-
Cytruskowa
Niestety jestem choleryczką 
O tak, zwłaszcza jak nerwy mnie poniosą. 
-
Puchatek997
Zdarza mi się przeklinać, ale chyba każdej z nas się zdarza, mój narzeczony nie lubi gdy przeklinam.
ławka ogrodowa