Przedłużanie włosów?

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
Zablokowany
Karo24
Jestem tu nowa :)

Przedłużanie włosów?

Post autor: Karo24 »

Hej,

mam do Was pytanie odnośnie przedłużania włosów. Znam firmę SPAM, której usługi są na wysokim poziomie - to widać u nich na stronie i FB, ich metamorfozy naprawdę piękne. Czy któraś z Was przedłużała może u nich włoski, a może przedłużałyście zupełnie inną metodą? Pochwalcie się! Myślę, że takie przedłużane włosy dodają urody i piękna, prawda?
Ostatnio zmieniony pn lut 05, 2018 3:31 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
klementyna

Re: Przedłużanie włosów?

Post autor: klementyna »

Zależy.
Niekiedy to wygląda naprawdę kiepsko, zwłaszcza jak dajesz długie doczepki do swoich bardzo krótkich
Klarissa
Miła Kobietka

Post autor: Klarissa »

Mi sie zawsze dlugie wlosy podobaly, ale nie doczepialam i doczepiac nie bede. Co prawda dobry specjalista potrafi zrobic to tak, ze nie widac ze to doczepki, ale nie czulabym sie komfortowo. I popieram kolezanke wyzej, jak masz krotkie wlosy, a doczepki bardzo dlugie, to wyglada to niezbyt dobrze.
Karo24

Post autor: Karo24 »

Dziewczyny, zdecydowałam się! Zabieg wykonałam na początku stycznia. Efekt metamorfozy jest nieziemski! Zupełnie jak ze zdjęć i nie widać, że mam doczepiane włosy, czyli to czego się obawiałam najbardziej. Generalnie powiem wam szczerze, że wszystko w bardzo miłej atmosferze, a włoski przepiękne. Jak macie pytanka to pytajcie, chętnie odpowiem. Polecam Wam też konsultacje SPAM (bezpłatne!), na których też się sporo dowiecie ;)
Ostatnio zmieniony pn lut 05, 2018 3:32 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Kamila5

Post autor: Kamila5 »

Dobrze zrobione włosy są trwałe. W LINK wydłużaniem włosó zajmuje się pani Małgosia, która jest specjalistką w tej dziedzinie. Stosuje metodę HairDreams. Włosy wyglądają naturalnie i nikt się nie zorientuje, że macie przedłużone.
Ostatnio zmieniony pn lut 05, 2018 3:33 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: LINK
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Temat zamykam, napisany tylko dla spamu.
Jak ktoś zainteresowany tematem, to zapraszam już do istniejących tematów ...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Zablokowany