Hej,
mam do Was pytanie odnośnie przedłużania włosów. Znam firmę SPAM, której usługi są na wysokim poziomie - to widać u nich na stronie i FB, ich metamorfozy naprawdę piękne. Czy któraś z Was przedłużała może u nich włoski, a może przedłużałyście zupełnie inną metodą? Pochwalcie się! Myślę, że takie przedłużane włosy dodają urody i piękna, prawda?
Przedłużanie włosów?
Przedłużanie włosów?
Ostatnio zmieniony pn lut 05, 2018 3:31 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
-
klementyna
- Jestem tu nowa :)
Re: Przedłużanie włosów?
Zależy.
Niekiedy to wygląda naprawdę kiepsko, zwłaszcza jak dajesz długie doczepki do swoich bardzo krótkich
Niekiedy to wygląda naprawdę kiepsko, zwłaszcza jak dajesz długie doczepki do swoich bardzo krótkich
Mi sie zawsze dlugie wlosy podobaly, ale nie doczepialam i doczepiac nie bede. Co prawda dobry specjalista potrafi zrobic to tak, ze nie widac ze to doczepki, ale nie czulabym sie komfortowo. I popieram kolezanke wyzej, jak masz krotkie wlosy, a doczepki bardzo dlugie, to wyglada to niezbyt dobrze.
Dziewczyny, zdecydowałam się! Zabieg wykonałam na początku stycznia. Efekt metamorfozy jest nieziemski! Zupełnie jak ze zdjęć i nie widać, że mam doczepiane włosy, czyli to czego się obawiałam najbardziej. Generalnie powiem wam szczerze, że wszystko w bardzo miłej atmosferze, a włoski przepiękne. Jak macie pytanka to pytajcie, chętnie odpowiem. Polecam Wam też konsultacje SPAM (bezpłatne!), na których też się sporo dowiecie 
Ostatnio zmieniony pn lut 05, 2018 3:32 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Dobrze zrobione włosy są trwałe. W LINK wydłużaniem włosó zajmuje się pani Małgosia, która jest specjalistką w tej dziedzinie. Stosuje metodę HairDreams. Włosy wyglądają naturalnie i nikt się nie zorientuje, że macie przedłużone.
Ostatnio zmieniony pn lut 05, 2018 3:33 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: LINK
Powód: LINK
Temat zamykam, napisany tylko dla spamu.
Jak ktoś zainteresowany tematem, to zapraszam już do istniejących tematów ...
Jak ktoś zainteresowany tematem, to zapraszam już do istniejących tematów ...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...