Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających. Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
Nie wiem czy jest już taki wątek, ale zakładam świeży
Co sądzicie dziewczyny o olejowaniu włosów? Próbowałyście? A może ciągle stosujecie?
Słyszałam już od wielu osób, że strasznie odżywia włosy, poprawia ich kondycję i włosy są piękne i błyszczące. Oczywiście po kilku miesiącach kuracji 2x w tygodniu.
Co sądzicie? I jakich olejów używacie/łyście?
Pozdrawiam.
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Ja olejowałam włosy przez miesiąc i muszę przyznać, że efekty były naprawdę świetne. Włosy stały się mocniejsze i wyglądały zdrowiej. Szkoda tylko, że bardzo to wypłukuje kolor...
Ja sporo o tym słyszałam, jest dużo wątków na forach o tym. Sama nie próbowałam, w sumie nie mam jakoś bardzo zniszczonych włosow. Mysle, że warto spróbować.
Panuje takie przekonanie , ze najlepszym olejem ktory ma
wlasnie dobroczynne dzialanie , zwlaszcza dla wlosow jest olej Jojoba.
Nadaje wlosom piekny i niepowtarzalny polysk, a takze niesamowita miekkosc i puszystosc.
Warto tez wiedziec, ze np w czasie opalania i plywania w morzu warto ten olej nanosic
na wlosy jako odzywke i nie splukiwac.
Jak ktos ma podniszczone koncowki wlosow to polecam , bo naprawde dziala.
A co sądzicie który olejek lepszy arganowy czy makadamia? Bo czytałam troche o tym drugim, ale nie widziałam ich nigdzie w sklepach... A arganowe wszyscy zachwalają...
ja olejakowałam włosy olejkiem arganowym kupionym w polo markecie za 4 złote... i w sumie efekt mnie zaskoczył, stosowałam 5 miesięcy prawie i po tym czasie było już widać, że wosy są delikatniejsze w dotyku i mniej połamane.
widze adaś moja opinia ci nie starczyla, musialas temat zalozyc
OLEJOWANIE, NAJLEPSZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
teraz co nieco ode mnie:
Olej sezamowy jest super na wlosy krecone, olej amla dla prostych bo nablyszcza i wygladaja ladniej
Olej Khadi dla kazdego rodzaju wlosow, ale on bardziej do wzrostu niz do pielegnacji:).
Arganowy tez jest dobry, ale nie kazdemu pasuje...
♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ Vice Miss Babskich Spraw 2013
vaniliiia pisze:widze adaś moja opinia ci nie starczyla, musialas temat zalozyc
OLEJOWANIE, NAJLEPSZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
teraz co nieco ode mnie:
Olej sezamowy jest super na wlosy krecone, olej amla dla prostych bo nablyszcza i wygladaja ladniej
Olej Khadi dla kazdego rodzaju wlosow, ale on bardziej do wzrostu niz do pielegnacji:).
Arganowy tez jest dobry, ale nie kazdemu pasuje...
Nie słyszałam o oleju khadi Ale wypróbuję! Bo strasznie wolno rosną mi włosy...
Olejki do włosów zawierają kwasy omega-3 i omega-9 w ilościach, które nie występują w innych kosmetykach naturalnych. W szczególności olejki do włosów zawierają tokoferole, działające jak przeciwutleniacze. Olejowanie włosów nie tylko polepsza ich wygląd, ale także odżywia i działa na włosy pro-zdrowotnie.
Arganowy jest super. Ja mam ten z Bielendy - używałam go nie tylko na włosy, ale też na skórę i paznokcie, wszystko jest w doskonałej kondycji, włosy szczególnie - nie są już takie suche, nie rozdwajają się i lśnią. No mega
Stosuję olejek arganowy, ale na przemian z jedwabiem, bo też słyszałam, że przyciemnia włosy.. ale nie wiem czy prawda..
Póki co na pewno są delikatniejsze..
Na pewno wypróbuję ten sezamowy
Że olejek arganowy przyciemnia włosy? Ja stosuje od dawna i nic mi nie pociemniały włosy ale to może kwestia indywidualna A słyszałyście o olejku makadamia do włosów?
Adidasowa pisze:Madi ja słyszałam, że jedwab wysusza włosy...
Nie słyszałam tego ale używam jedwab na końcówki żeby je zabezpieczyć.
weronicka1987 pisze:
LadyJ pisze:ja kupilam jakis specyfik na wzmocnienie i porost wloskow ma duzo dobrych opinii wiec zobacze czy podziala i na mnie:)
SPAM
Wklejamy zdjęcie lub podajemy nazwę, linków nie wstawiamy
Podasz jeszcze raz informację? Szukam właśnie czegoś dobrego na porost włosów.
ups, nie wiedziałam że wklejenie zdjęcia będzie potraktowane jako spam, przepraszam
Nazywa się Hair Stimulant for Growth & Strength - With Essential Oils - Bergamont, Ylang Ylang, Lavender Niebieska buteleczka, zacznę go stosować w tym tygodniu, zobaczę czy działa. Ma opinie 4 na 5 gwiazdek przez 90 osob wiec coś w nim musi być, a co to się okaże przy następnym myciu