Prosze o wasze rady..

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Lucia Lucia
Jestem tu nowa :)

Prosze o wasze rady..

Post autor: Lucia Lucia »

co o tym myślicie?
Mój facet chce zeby poszlam na spotkanie z jego rodzicami,ałe ja tego nie chce,bo ,myślę, że oni instynktownie nie lubią mnie.i mówić o tym nie chce zeby nie zranić go. kłamać juz nie mogę,ze nie mam na to czasu albo chorują...co robić z tym? Nie mogę juz grać w te gry :?
ona90

Re: Prosze o wasze rady..

Post autor: ona90 »

idz tam jesli ci na facecie zalezy. to z nim jestes nie z rodzicami.jesli maja cie zaakcetowac to ok, jesli nie to trudno.
sipi
Miła Kobietka

Post autor: sipi »

Nie kręć filmów, nic się jeszcze nie wydarzyło. Ty już masz 1000 gotowych i negatywnych scenariuszy. Uwierz jeżeli odmówisz wyjdziesz na dzikuskę i Cię znienawidzą :twisted:
Awatar użytkownika
babeczka
Extra Kobietka

Post autor: babeczka »

Witaj. A ja uważam,że nie masz się co wykręcać od tej wizyty.Skoro chodzisz z chłopakiem,a on chce żebyś poszła do jego rodziców,idź. To tylko Twoje przypuszczenia,że jego rodzice mają coś do Ciebie.Ja zrozumiałam z twojego postu,że chłopak mysli o Tobie raczej na poważnie, no chyba,że się mylę.Ale nie rób mu przykrości,a jeśli jemu na Tobie zależy,a zauważy ,że jego rodzice źle się do Ciebie odnoszą,pewnie obroni Cię przed ich atakami.Ale nigdy się nie dowiesz tego,jeśli nie zdecydujesz się do nich iść. ;)
Awatar użytkownika
sylwia1991
Fajna Kobietka

Post autor: sylwia1991 »

Ja tez tak myślałam gdy pierwszy raz widziałam się z teściami. Ale z czasem się wszystko zmieniło. Jeżeli chcesz z nim być to prędzej czy później będziesz musiała się z nimi spotkać. Wiec po co czekać lepiej mieć to z głowy.
Nala

Post autor: Nala »

Cześć! :)
Nie wiem skąd te obawy. Ciesz się, że chłopak chce przedstawić Cię rodzicom. Tzn, że jest zaangażowany w Wasz związek. To chyba miłe uczucie, prawda? Takie spotkanie to naprawdę nic złego. Oni też na pewno się obawiają, chcą dobrze wypaść. Zamiast się martwić i wymyślać, że Cię nie polubią zabierz swój sympatycznych uśmiech i poznaj ich! Wiadomo, że przy pierwszym razie zawsze jest obawa, ale później będzie tylko z górki.
Baśka1971
Fajna Kobietka

Post autor: Baśka1971 »

Znam Twój ból i obawy. Też tak daniej miałam. Potem do mnie dotarło, że nie musi mi zależeć na dobrej opinii rodziców. Zresztą nie taki diabeł straszny. :family
Awatar użytkownika
babeczka
Extra Kobietka

Post autor: babeczka »

A swoją drogą,to nie z jego rodzicami mieszkasz,tylko z ich synem,to on jest dla Ciebie tym,którego kochasz.Przyszłych teściów nie musisz,chociaż dobrze by było żebyś ich chociaż polubiła.Czasami teściowe mogą się przydać.A Ty zaraz z góry zakładasz,że oni mają coś do Ciebie.Przełam swoją niechęć do nich i idź na to spotkanie miła i serdeczna,choćbyś w duchu miała myśleć coś innego.Trzymaj się,zaręczam Cię ,że Cię nie zjedzą,a chłopakowi zrobisz z pewnością przyjemność.
oOosylwiaoOo

Post autor: oOosylwiaoOo »

Moim zdaniem powinnaś pójść na takie spotkanie :) Nigdy nic nie wiadomo, może to tylko jakieś Twoje wyobrażenie, że Cię nie lubią? Poza tym nie ma co się poddawać:)
Sandri
Jestem tu nowa :)

Post autor: Sandri »

Na pewno nie rób tego, czego robić nie chcesz - nie możesz do tego się zmuszać. Porozmawiaj szczerze z partnerem o Twoich przeczuciach, sama je przeanalizuj - może są mylne?
Edukacja do poprawki, szkoła do zmiany.
Dyskutujemy: KLIK! - http://sandrawalecka.pl
ODPOWIEDZ