Prosze o pomoc
Prosze o pomoc
Witam. Mam takie pytanie. Od kilku dni dokladnie kolo tygodnia swedzi i piecze mnie w okolicach pochwy,mierzyłam sobie temperature i wynosi 37,4 natomiast temp.ciala 37,1. troche zdziwiła mnie temp ciala poniewaz nie czuje sie zle nie mam dreszczy ani nic,co mogloby wskazywac na grype czy gorączke. Jesli chodzi o seks to kocham sie z chlopakiem bez zabezpieczenia. Prosze o pomoc czy to moze byc ciąza czy jakas infekcja?
"Przyszłość należy do tych,
którzy wierzą w piękno swoich marzeń".
Re: Prosze o pomoc
Ciąża nie piecze, ani nie swędzi. 
Prawdopodobnie jest to infekcja, jeżeli występują przy tym również upławy, o niezbyt przyjemnym zapachu, serowatej konsystencji. Powinnaś koniecznie wybrać się do ginekologa, bo może to również oznaczać jedną z chorób przenoszonych drogą płciową, jeżeli kochasz się bez zabezpieczenia.
Prawdopodobnie jest to infekcja, jeżeli występują przy tym również upławy, o niezbyt przyjemnym zapachu, serowatej konsystencji. Powinnaś koniecznie wybrać się do ginekologa, bo może to również oznaczać jedną z chorób przenoszonych drogą płciową, jeżeli kochasz się bez zabezpieczenia.
Nie no nic nie mam poza podwyzszaną temperatura i częstym chodzeniem do toalety
"Przyszłość należy do tych,
a może po prostu masz zapelenie pęcherza moczowego..
dość częste u kobiet..
i w sumie obiawy by się zgadzały...
dość częste u kobiet..
i w sumie obiawy by się zgadzały...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
eRozkosz_pl
- Fajna Kobietka
Moim zdaniem to nic innego jak tylko infekcja grzybiczna i powinnaś czym prędzej udać się do ginekologa. To z całą pewnością nie świadczy o ciąży.