Okres i seks.
-
Panna_M
Okres i seks.
No właśnie, czy w waszym przypadku da się połączyć te dwie rzeczy ? Czy raczej rezygnujecie w tych dniach z przyjemności ?
-
jagoda
Re: Okres i seks.
U nas raczej rezygnujemy po prostu te dni są przeznaczone na mój ból i mój partner doskonale o tym wie.
-
evka
Ja rezygnuje ze wzgledu higienicznych ,estetycznych jakos nie czulabym sie ble a ty? 
-
meredith
Ja też rezygnuje, jakoś sobie tego nie wyobrażam. Idzie się obyć bez seksu tych kilka dni przecież prawda? Panna_M, a jak jest u Ciebie?
-
Panna_M
No właśnie ja spróbowałam, w 3 dniu, nie czułam dyskomfortu, oczywiscie od razu PO poszlam sie umyc, partner też. Chcielismy sprobowac jak to jest. I nie jest tak źle. a dobrze 
-
Luśka
my nie próbowaliśmy...i raczej nie będziemy..mam strasznie obfite miesiączki i źle bym się czuła, ale jak wam było razem fajnie to super:)
-
hanka32
Ja też nigdy nie próbowałam w tym czasie i nigdy tego nie zrobię czułabym dyskomfort 
-
hanka32
Chyba raczej nie ale lepiej dmuchać na zimnePanna_M pisze:a czy podczas okresu można zajśc w ciąże ?
-
jagoda
można można mam koleżankę która zaszła w ciąże w trzecim dniu okresu 
-
Panna_M
Bo właśnie tak się stało, jak się stało i teraz pewna nie jestem.
Głupota moja nie zna granic, :/
Głupota moja nie zna granic, :/
-
jagoda
bo jest taka sprawa że plemniczki żyją sobie dłużej niż ten jeden dzień ...
-
kinius33
Tak naprawdę, to nigdy nie masz 100% pewności, że są dni bezpłodne. Niektórzy twierdzą, że 4 dni przed okresem nie ma szans na zajście w ciążę inni że w czasie miesiączki... A ja znam przypadki i jednych i drugich dni, z których powstały kruszynki
A w czasie okresu... Próbowaliśmy- raz. Już tak na sam koniec, czekać się nie chciało
Ale jakoś nie ciągnie mnie do powtórki, szczególnie w obfitsze dni.
A w czasie okresu... Próbowaliśmy- raz. Już tak na sam koniec, czekać się nie chciało
-
evka
To pewnie byla niezle zaskoczona co?jagoda pisze:można można mam koleżankę która zaszła w ciąże w trzecim dniu okresu
-
Panna_M
Uff zrobiłam dzisiaj test, no i jedna kreseczka... ale na wszelki wypadek powtórzę go w dniu spodziewanej miesiączki, jeżeli jej nie będzie... Samego faktu że mogę być w ciąży się nie boje, gorzej że akurat rodziłabym na maturę 
-
CzarnoBiala
Nam kilka razy zdarzyło się w okres, nie mogliśmy się powstrzymać, a była już końcówka i dość skąpe krwawienie, więcpodkładałam ręcznik pod tyłek by łózka nie poplamić i jechaliśmy
Oczywiścieod razu po prysznić.
Żadnej różnicy nie ma.
Podobno w czasie okresu w ciążęmożna zajść.
Żadnej różnicy nie ma.
Podobno w czasie okresu w ciążęmożna zajść.
-
Orchidea
można zajść tylko abstynencja daje 100% bezpieczeństwa przed ciążą
co do mnie to sex w te dni odpada całkowicie.. bo się przełamać nie mogę
co do mnie to sex w te dni odpada całkowicie.. bo się przełamać nie mogę
-
natalia23
Uważam,że seks w czasie okresu może doprowadzić to poważnych infekcji.
-
mamba
Widujemy się rzadko, więc czasami kochaliśmy się i podczas okresu, ale nie było to przeszkodą. Jednak chcę zaznaczyć, że miałam wtedy niewielkie krwawienie i oczywiście wszystko z gumką.Nie czułam dyskomfortu, ani ja ani on
.
-
Justyna4
W okres można się kochać:) ale to zależy właśnie kto jak uważa
ja jestem za
nic złego w tym nie ma 
-
mamba
Myślę, że najbardziej higienicznym sposobem na seks podczas okresu jest po prostu seks pod prysznicem
.