Proszę o opinie :)
-
martusia_waw
- Jestem tu nowa :)
Proszę o opinie :)
Hey dziewczyny, mam na oku niezłe ciacho dzisiaj wyslał mi swoje zdjęcie po treningu bez koszulki i prawie się rozpłynęłam. Myślicie że jeśli wysłał mi takie zdjęcie to chce się ze mną umówić?
Ostatnio zmieniony pn maja 20, 2013 3:09 pm przez martusia_waw, łącznie zmieniany 1 raz.
- Serduszko27
- Miła Kobietka
Re: Proszę o opinie :)
hm... no może i ciacho z niego jest ale przecież wygląd nie jest najważniejszy. Fascyuje się swoim wyglądem i dlatego wysyła ci takie fotki zebys się podnieciła a jego widok.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
wiesz mnie takie zdjęcia nie kreca niema czym się pochwalić . Najwazniejszy jest charakter a nie ciało
-
martusia_waw
Znam go za krótko żeby poznać jego charakter ale na pewno jest zabawny no i nie jest głupi bo właśnie kończy studia ekonomiczne.
Mój były też mi wysyłał takie zdjęcia, a charakteru nie miał za grosz... Ciągle się chwalił swoim ciałem i chciał żebym go po nim dotykała, niezwykle irytujące, dlatego z nim nie wytrzymałam nawet 2tyg ;p
Może i jest fajny, kto tam wie... mnie mimo wszystko nie kręcą takie ciałka
Może i jest fajny, kto tam wie... mnie mimo wszystko nie kręcą takie ciałka
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
właśnie kreuje się na narcyza , ciało nieimponuje bo to tylko ciało . w zyciu wazny jest charakter
Ja bym skasowała jego numer
hahaha...
to że kończy studia, o niczym nie świadczy.. masa moich kumpli pokończyła studia,a mądrymi bym ich nie nazwała
wg mnie zapatrzony w siebie i w swoje ciało ...
to że kończy studia, o niczym nie świadczy.. masa moich kumpli pokończyła studia,a mądrymi bym ich nie nazwała
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
popieramKayira pisze:Ja bym skasowała jego numerhahaha...
-
martusia_waw
Prawdą jest że do skromnych nie należy, ale to podkreśla jego ambitny stosunek do życia. A w inteligencje bym nie wątpiła bo przez jego wyróżnienia w szkole dostał ofertę pracy w Procter & Gamble. Pytanie tylko czy można tak energicznego człowieka utrzymać przy sobie na lata..?
Jeżeli będziesz równie energiczna i będziesz dbać o siebie to możesz próbować 
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
takim to zazwyczaj wodfa sodowa do głowy udeza i nie widza nic poza czubkiem własnego nosa
- CynamonkaZrodzynkiem
- Extra Kobietka
Jeśli ważna jest opinia to znaczy tylko jedno liczy się dla Ciebie jego ciało a nie umysł więc po prostu umów się z nim, wstydu wizualnie Ci nie przyniesie...
Amantium irae amoris integratio.
-
martusia_waw
Niestety materiał na całe życie to raczej nie jest, ale zawsze można się pobawić a kto wie może wyjdzie z tego coś więcej. 
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
każdy z nas ma prawo wyborow
Dokładnie, nie ma jednej inteligencji. Kazdy w jakiejś dziedzinie jest bardziej lub mniej inteligentny. Niestety jeśli chodzi o wybory zyciowe czyt. miłość, związek,rodzina iluz to inteligentnych ludzi sobie z tym nie radzi. wieć owszem w zyciu pewnie sobie da radę, tylko czy ciebie w to swoje zycie zabierze? no ale póki nie spróbujesz to się nie dowierz 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Facet który szuka dziewczyny myśli poważnie o niej nie wysyła takich zdjęć wydaje mi sie ze inaczej sie to zaczyna. Moj facet nie ma takiego ciała ale za nic w swiecie bym go nie oddala. Bardziej kręcił mnie tym ze powaznie mysli o zyciu co kolwiek by sie nie zepsuło wszystko potrafi zrobic samochod komputer kocha dzieci i szanuje mnie ma 25lat. A facet z tego zdjecia nie myslalabym o nim powaznie. jeżeli tu chodzi tylko o zabawe-spoko każdy ma do tego prawo. Jednak uważam ze szkoda czasu i poźniejszych rozczarowań.
Widać, lubi chwalić się ciałem. Ok, niech się chwali jeśli uważa, że ma czym. Moim zdaniem tacy ludzie nie patrzą na charakter drugiego człowieka tylko na wygląd i mają co do niego spore wymagania żeby w ogóle się kimś zainteresować. A tacy ludzie to nie najlepsza partia...
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
A wiadomo czy to w ogóle jego zdjęcie
Nie ma co wierzyć we wszystko. A nawet jeśli jego to ja nie lubię takich lalusiów. Zapatrzony w siebie narcyz.
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?