Proszę o opinie :)

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
martusia_waw
Jestem tu nowa :)

Proszę o opinie :)

Post autor: martusia_waw »

Hey dziewczyny, mam na oku niezłe ciacho dzisiaj wyslał mi swoje zdjęcie po treningu bez koszulki i prawie się rozpłynęłam. Myślicie że jeśli wysłał mi takie zdjęcie to chce się ze mną umówić?
Ostatnio zmieniony pn maja 20, 2013 3:09 pm przez martusia_waw, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Serduszko27
Miła Kobietka

Re: Proszę o opinie :)

Post autor: Serduszko27 »

hm... no może i ciacho z niego jest ale przecież wygląd nie jest najważniejszy. Fascyuje się swoim wyglądem i dlatego wysyła ci takie fotki zebys się podnieciła a jego widok.
elzbieta45
Kobietka Expert

Post autor: elzbieta45 »

wiesz mnie takie zdjęcia nie kreca niema czym się pochwalić . Najwazniejszy jest charakter a nie ciało
martusia_waw

Znam go za krótko żeby poznać jego charakter ale na pewno jest zabawny no i nie jest głupi bo właśnie kończy studia ekonomiczne.
vaniliiia
Kobietka Expert

Post autor: vaniliiia »

Mój były też mi wysyłał takie zdjęcia, a charakteru nie miał za grosz... Ciągle się chwalił swoim ciałem i chciał żebym go po nim dotykała, niezwykle irytujące, dlatego z nim nie wytrzymałam nawet 2tyg ;p
Może i jest fajny, kto tam wie... mnie mimo wszystko nie kręcą takie ciałka :)
Obrazek

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦
Vice Miss Babskich Spraw 2013
elzbieta45
Kobietka Expert

właśnie kreuje się na narcyza , ciało nieimponuje bo to tylko ciało . w zyciu wazny jest charakter
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Ja bym skasowała jego numer :D hahaha...
to że kończy studia, o niczym nie świadczy.. masa moich kumpli pokończyła studia,a mądrymi bym ich nie nazwała ;)

wg mnie zapatrzony w siebie i w swoje ciało ...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
elzbieta45
Kobietka Expert

Kayira pisze:Ja bym skasowała jego numer :D hahaha...
to że kończy studia, o niczym nie świadczy.. masa moich kumpli pokończyła studia,a mądrymi bym ich nie nazwała ;)

wg mnie zapatrzony w siebie i w swoje ciało ...
popieram
martusia_waw

Prawdą jest że do skromnych nie należy, ale to podkreśla jego ambitny stosunek do życia. A w inteligencje bym nie wątpiła bo przez jego wyróżnienia w szkole dostał ofertę pracy w Procter & Gamble. Pytanie tylko czy można tak energicznego człowieka utrzymać przy sobie na lata..?
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Jeżeli będziesz równie energiczna i będziesz dbać o siebie to możesz próbować ;)
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
elzbieta45
Kobietka Expert

takim to zazwyczaj wodfa sodowa do głowy udeza i nie widza nic poza czubkiem własnego nosa
Awatar użytkownika
CynamonkaZrodzynkiem
Extra Kobietka

Post autor: CynamonkaZrodzynkiem »

Jeśli ważna jest opinia to znaczy tylko jedno liczy się dla Ciebie jego ciało a nie umysł więc po prostu umów się z nim, wstydu wizualnie Ci nie przyniesie...
Amantium irae amoris integratio.
martusia_waw

Niestety materiał na całe życie to raczej nie jest, ale zawsze można się pobawić a kto wie może wyjdzie z tego coś więcej. :)
elzbieta45
Kobietka Expert

każdy z nas ma prawo wyborow
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Post autor: Jamelia »

Dokładnie, nie ma jednej inteligencji. Kazdy w jakiejś dziedzinie jest bardziej lub mniej inteligentny. Niestety jeśli chodzi o wybory zyciowe czyt. miłość, związek,rodzina iluz to inteligentnych ludzi sobie z tym nie radzi. wieć owszem w zyciu pewnie sobie da radę, tylko czy ciebie w to swoje zycie zabierze? no ale póki nie spróbujesz to się nie dowierz ;)
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Awatar użytkownika
Paula_s22
Miła Kobietka

Post autor: Paula_s22 »

Facet który szuka dziewczyny myśli poważnie o niej nie wysyła takich zdjęć wydaje mi sie ze inaczej sie to zaczyna. Moj facet nie ma takiego ciała ale za nic w swiecie bym go nie oddala. Bardziej kręcił mnie tym ze powaznie mysli o zyciu co kolwiek by sie nie zepsuło wszystko potrafi zrobic samochod komputer kocha dzieci i szanuje mnie ma 25lat. A facet z tego zdjecia nie myslalabym o nim powaznie. jeżeli tu chodzi tylko o zabawe-spoko każdy ma do tego prawo. Jednak uważam ze szkoda czasu i poźniejszych rozczarowań.
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

Widać, lubi chwalić się ciałem. Ok, niech się chwali jeśli uważa, że ma czym. Moim zdaniem tacy ludzie nie patrzą na charakter drugiego człowieka tylko na wygląd i mają co do niego spore wymagania żeby w ogóle się kimś zainteresować. A tacy ludzie to nie najlepsza partia...

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Post autor: Adidasowa »

A wiadomo czy to w ogóle jego zdjęcie :D Nie ma co wierzyć we wszystko. A nawet jeśli jego to ja nie lubię takich lalusiów. Zapatrzony w siebie narcyz.
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
ODPOWIEDZ