Problem\Zagadka
Problem\Zagadka
Witam,
Jestem facetem i mam do Was drogie kobiety pytanie i zarazem zagadke. Moja dziewczyna ciągle gada, że jej czegoś brakuje, można to zrobić ponoć bardzo łatwo,w każdej chwili. Podobno kiedyś to robiłem ciągle a teraz przestałem. Każda kobieda ponoćchce aby jej chłopak tak robił, gada że inni tak robią a nie jej własny chłopak. Nie powie mi co to jest, bo uwaza ze potem bym to robił "na siłe" i nie miałoby to wiekszegop sensu. Wiecie o co może chodzić?
Dodam jeszcze, że ostatnio gadałem zeby mi dała podpowiedzi co to jest i to udało mi sie uzyskać:
Te słowo ma 9 liter, kończy sie na "nie", zaczyna na "p" i w środku tego wyrazu jest "ż". Lecz nic mi to nie mówi, może Wy wiecie o co chodzi?
Bardzo mi na tym zależy bo chce aby była szcześliwa.
Jestem facetem i mam do Was drogie kobiety pytanie i zarazem zagadke. Moja dziewczyna ciągle gada, że jej czegoś brakuje, można to zrobić ponoć bardzo łatwo,w każdej chwili. Podobno kiedyś to robiłem ciągle a teraz przestałem. Każda kobieda ponoćchce aby jej chłopak tak robił, gada że inni tak robią a nie jej własny chłopak. Nie powie mi co to jest, bo uwaza ze potem bym to robił "na siłe" i nie miałoby to wiekszegop sensu. Wiecie o co może chodzić?
Dodam jeszcze, że ostatnio gadałem zeby mi dała podpowiedzi co to jest i to udało mi sie uzyskać:
Te słowo ma 9 liter, kończy sie na "nie", zaczyna na "p" i w środku tego wyrazu jest "ż". Lecz nic mi to nie mówi, może Wy wiecie o co chodzi?
Bardzo mi na tym zależy bo chce aby była szcześliwa.
-
motylkowa93
- Jestem tu nowa :)
Re: Problem\Zagadka
Hmm..Mi wyszło pożądanie:D Może za mało uczuć jej pokazujesz? Malo pocałunków,przytuleń,pieszczot?? Może tez za mało jej pożadasz.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
mi to samo wyszło POŻĄDANIE
No faktycznie pożadanie chyba,tez nic innego nie wykombinowałam. Może komplementów jej za mało mówisz i to przytulanie i pieszczoty wczesniej wspomniane .Dlatego tak to odbiera. no bo pewnie ja pożadasz 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
widzę , że koleżanki już odpowiedziały
ale faktycznie . kobieta potrzebuje czuć się atrakcyjnie i pożądana 
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Kobieta musi się czuć pożądana przez własnego faceta. Inaczej zaczyna myśleć, że facet stracił nią zainteresowanie.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Ale ja ja, całuje, przytulam, gadam komplementy jak kiedyś. Może ona po prostu sie do tego przyzywczaiła i już tego nie docenia?
Powiedz jej, że już wiesz co to jest i dlaczego czuje brak skoro na każdym kroku jej to okazujesz.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Może jej chodzi o to żebyś ją zdobywał tak jak na początku waszego związku 

Sklep z bielizną polskich producentów
www.sklep-datura.pl
No ale w jaki sposób?
Moim zdaniem robię wszytsko to co kiedyś, całowanie, komplementy, przytulanie. Co moge zrobić by myślała żę nadal ją pożądam, jesli wogóle o to chodzi?
Moim zdaniem robię wszytsko to co kiedyś, całowanie, komplementy, przytulanie. Co moge zrobić by myślała żę nadal ją pożądam, jesli wogóle o to chodzi?
a zapraszasz jąna randki ?? kupujesz kwiaty ??
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Pokazuj jej na każdym kroku,jak bardzo Ci się podoba,jaka jest atrakcyjna. Mów jej to.
Jeszcze trochę cukierków, a wszystkie podłogi drewniane
będa pode mną pękać.
będa pode mną pękać.
Wystarczy kupić kwiatka;-)
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Może chodzi po prostu o sprawy łóżkowe?
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Kwiatków nie cierpi a sprawy łóżkowe sa bardzo dobre, jesli o to chodzi.