problemy z zajsciem w ciaze......
problemy z zajsciem w ciaze......
hej....mam 28 lat....z moim partnerem znamy sie juz 2 lata....nigdy sie nie zabezpieczalismy.....w marcu zaszlam w ciaze ale niestety w 8 tygodniu poronilam.....od tamtego czasu nie moge zajsc w ciaze a sypiamy razem dosc regularnie.....mam badania na toxoplazmoze,grupy krwi tez sa inne....hsg tez zaliczylam......graff tez jest i luteinizacja....badania hematologiczne tez.....co robic bo sama juz nie wiem...
Re: problemy z zajsciem w ciaze......
no my raczej nie pomożemy... po prostu lekarza zapytaj.
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
- Fas_Olka24
- Fajna Kobietka
Tak jak Adi napisała.... za wiele Ci nie pomożemy. Ale czasami dobrze jest odpuścić. Nie myślcie o tym tyle bo to może powoduje za duży stres i dlatego się nie udaje. Wrzuć na luz a byc może pewnego pięknego dnia zobaczysz dwie kreski na teście.
Byłaś u jednego czy kilku lekarzy ?
Przede wszystkim warto spróbować u kilku
Przede wszystkim warto spróbować u kilku
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
kochani jedynie czego nie mam to badania nasienia i tak troszke boje sie poprosic o nie mojego partnera gdyz nie chce by poczul ze zwalam na niego cala wine......nie mam strasznego parcia na ta ciaze wiec sie nie stresuje i nie chodze z kalendarzem w reku......choc nadzieja zawsze jest ze moze akurat w tym miesiacu.........
Ale to co jest najważniejsze to właśnie przebadanie i jednej i drugiej strony.
zdaje sobie z tego sprawe......myslalam ze moze macie jeszcze jakies badania w rekawie ktore mozna zrobic.....bo jestem w kropce...ciezka sytuacja......szkoda ze w zyciu jest taki paadoks ze jak sie nie chce to sie ma a jak sie chce to sie nie ma....
Siostra robiła cały ciąg badań, ale partnera dobrze jest tez przebadac i chyba tego sie nie uniknie
wiem ze musi sieprzebadac ale skoro zaszlam w ciaze raz to chyba wszystko jest wporzadku?jak uwazacie?
Ale nie tylko Twój organizm się zmienia, weź też to pod uwagę.
wiem ze nie tylko ja sie zmieniam-zdaje sobie z tego sprawe ale to nie jest jakis dlugi pokres czasu wiec cos mi tu poprostu nie gra...no nic dziekuje wam wszystkim ....
Byłam w podobnej sytuacji.dosia2600 pisze:wiem ze musi sieprzebadac ale skoro zaszlam w ciaze raz to chyba wszystko jest wporzadku?jak uwazacie?
Zaszłam w ciążę po paru latach, poroniłam i ponownie się staraliśmy.
I wiesz co mi poradziła ginekolog?
Wyluzować się
Może, to jest banalne, ale naprawdę działa.
W końcu powiedziałam sobie - chwilowo odpuszczam!
Pożyjemy na luzie, wyjedziemy na wakacje, a na dziecko przyjdzie pora póżniej.
No i na wakacje byłam już w ciąży!
To było ponad dwa lata po poronieniu...
Także nie zniechęcaj się. Będzie dobrze
Moja kolezanka tez pierwszą ciążę poroniła, w nastepna zaszła prawie po roku.
Myślę e nie masz się co stresować, przeciez nie zachodzi sie na zawolanie.
Ale może zbadaj sobie jeszcze prolaktyne i testosteron, coraz więcej kobiet ma z tymi hormonami problem.
Myślę e nie masz się co stresować, przeciez nie zachodzi sie na zawolanie.
Ale może zbadaj sobie jeszcze prolaktyne i testosteron, coraz więcej kobiet ma z tymi hormonami problem.
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
powiem wam ze sama nie wiem juz co mam zrobic......nie chce byc bierna i chce poprostu cos z tym zrobic.....nie wierze w cuda-chce troszke dopomoc szczesciu.....
Odpocznij troszkę. ...
stoczylam boj z partnerem o badania nasienia wiec teraz nie moge sie wycofac......
zrobie jeszcze badania tej prolaktyki.....wezme wszystkie papierki i pojde do lekarza......moze mi cos powie.....
zrobie jeszcze badania tej prolaktyki.....wezme wszystkie papierki i pojde do lekarza......moze mi cos powie.....
Ostatnio zmieniony pt wrz 26, 2014 3:35 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: łącznie postów
Powód: łącznie postów