problemy z chłopakiem
-
brunetka2801
- Miła Kobietka
problemy z chłopakiem
Hej dziewczyny! chce się Was o cos poradzic. jestem z chłopakiem 2.5roku. popsuło się miedzy nami podczas wesela na ktorym bylismy. zauwazylam ze patrzy sie na inna dziewczyne. oczywiscie klotnia, ze bymy nie patrzy, z czasem sie przyznał. ze troche mu wpadła w oko. no ok. niech bedzie. zrozumiałam. ale do tego czasu takich sytuacji jest juz kilka.mimo ze zapewniał ze to jednorazowo. ostatnio na plazy. i znów kłotnia, wypieranie sie a poznej przyznanie sie ze spodobała mu sie. co mam myslec o tym? nie wiem czy to ja jestem przerazliwie zazdrosna czy on nie powinien tak robic. jakie jest Wasze zdanie? bo ja nie wiem czy to normalne i które z nas przesadza. ale psuje to nasz zwiazek i to bardzo.
- blackeyes13
- Miła Kobietka
Re: problemy z chłopakiem
jesli oglada sie za innymi kobietami to jest zdrowym facetem .
a do rzeczy to mialam taki sam problem i wiesz co zrobilam ? olałam to , albo patrzylam razem z nim i obracalam to w zart. jesli facet Cie kocha to po za patrzeniem nic nie zrobi. porozmawiaj z nim o tym , powiedz ze Cie to boli. ja rozstalam sie z moim wlasnie z tego powodu, bo byl zdolny usmiechac sie do innych lasek, powiedzialam dosc, ale wrocil i to szybciutko z podkulonym ogonem , wiedzial ze zadna nie jest warta.
wez sprawy w swoje rece:)
"Żyj tak, jakby każda minuta miała być pierwszą i jakby każda minuta miała być ostatnią."
-
brunetka2801
- Miła Kobietka
ja tak chyba nie umiem. mam duzy problem z akceptacja siebie i dodatkowo to mnie tak dołuje.
- blackeyes13
- Miła Kobietka
rozumiem to. masz niska samoocene.. faceci sa niestety tak dziwnie zbudowani.. porozmawiaj z nim , tylko na spokojnie, jak bedzie na to czas i ochota.
"Żyj tak, jakby każda minuta miała być pierwszą i jakby każda minuta miała być ostatnią."
-
brunetka2801
- Miła Kobietka
rozmawiałam, napisałam o tym ,że mi obiecywał. no ale nie dotrzymał obietnicy. a ja mam sie przez to okropnie. ciągle mam łzy w oczach i strasznie sie denerwuje.
hmm ja robię podobnie jak Black... po prostu ogladam się razem z nim... i komentuję...
ale wiem, że tylko patrzenie mu zostało i sam to mówi....
a sama nie jestem jakaś atrakcyjna....
może pora postawić sprawę na ostrzu noża...
albo zacznie nad sobą panować... albo się rozejdziecie...
ale wiem, że tylko patrzenie mu zostało i sam to mówi....
a sama nie jestem jakaś atrakcyjna....
może pora postawić sprawę na ostrzu noża...
albo zacznie nad sobą panować... albo się rozejdziecie...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Mój robi tak samo, kiedy mówię "gapiłeś się na nią" odpowiedź brzmi "kotusiuu nieee, no prosze Cię..." a ja widziałam, że się gapił, więć ciągnę dalej... I mamy jedno rzecz, która zawsze doprowadza do prawdy ;d pytanie: "a przysięgniesz na biblię?" i wtedy pada prawda: "No tak SPOJRZAŁEM..."
nie wiem też co mam zrobić, bo ja jak się patrzę to oczywiście on strzela wielkiego focha. Ale kiedy on patrzy to jednak NIE patrzy, ale jak patrzy to tylko spojrzy i jemu wolno :d zrozumiec faceta...
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
- blackeyes13
- Miła Kobietka
Kayira dobrze mowisz, tylko to mu pozostalo:) niech popatrzy, tyle jego;)
Nie zwracaj na to uwagi, bo w końcu facet, jak to na ich rozumki przystało, wydedukuje sobie z Twojego zachowania, że ani trochę nie jesteś pewna siebie ani nie masz właściwie do niego zaufania, a to nie jest fajnee i pewnie z niczego zacznie się coś poważnego, jeżeli go kochasz to na takie patrzenie można przymknąć oko a nawet popatrzeć z nim i zobaczyć co go kręci a co łatwo zmienić w sobie! 
- briserlecoeur
- Miła Kobietka
OMG ! Ja też tego nienawidzę !! Jak bardzo mnie to denerwuje (denerwowało?)
Ale tak samo jak dziewczyny wyżej - olałam to i oglądam z Nim. Kurde zawsze wtedy gdy widzę, ze On spogląda na inną, myśle sobie, ze przecież ja też lubię popatrzeć na jakiegoś przystojniaka, ktorego mijam czy nawet aktora w filmie
I wiem, ze to tylko spojrzenie i że za 20 sekund o nim zapomnę i nigdy do niego nie wrócę myślami
Tak to już jest
Ale faktycznie na poczatku nie mogłam tego przegryźć...ale wiem jedno.. Zakazać tego nie można, bo i tak bedzie to robił, zresztą ja też bym robiła gdyby On mi zakazał patrzenia na innych facetów. Bez przesady to nie islam
Uwierz mi, ze Twój facet Cie kocha
I staraj sie wyegzekwować od Niego by mówił i udowadniał Ci to częściej. To podniesie Ci samoocenę 
Ale faktycznie na poczatku nie mogłam tego przegryźć...ale wiem jedno.. Zakazać tego nie można, bo i tak bedzie to robił, zresztą ja też bym robiła gdyby On mi zakazał patrzenia na innych facetów. Bez przesady to nie islam
Uwierz mi, ze Twój facet Cie kocha
Briserlecoeur - Jestem artystką ulotnej chwili.