problem z seksem
problem z seksem
Witajcie, Moj chlopak ma problem z erekcja. Ogolnie rzecz biorac erekcje ma, ale jego penis nie jest na tyle twardy, zeby wprowadzic go do pochwy i uprawiac seks. Czym to moze byc spowodowane? Z tego co mowil nawet podczas masturbacji jego czlonek nie jest wystarczajaco twardy. Czy to stres, niskie cisnienie czy jakas choroba? Prosze o pomoc
-
cherry_lady
- Jestem tu nowa :)
Re: problem z seksem
Wydaje mi się, że tak bardzo się stara i mu nie wychodzi... jest zestresowany tą sytuacją.
-
TwojaFantazja_com
Domyślam się, że Twój chłopak dopiero wchodzi w życie seksualne. Czasami tak jest, że zbyt częsta masturbacja mogą być przyczyną zaburzenia wzwodu. Zaburzenia mogą być spowodowane również fantazjami seksualnymi i potrzebami. Z czasem jednak wszystko wraca do normy, radzę ograniczyć nieco masturbację. Poza tym oswoić się nieco z ciałem Twoim i Jego. Zwiększyć pieszczoty. Nie jest to na pewno żadna choroba.
www.twojafantazja.com
Profesjonalny internetowy sklep erotyczny. SexShop stacjonarny.
Profesjonalny internetowy sklep erotyczny. SexShop stacjonarny.
Gdy mój mężczyzna miał problemy z potencją obwiniałam o to siebie. Jak się okazało problem tkwił w nim, stresował się, że nie zadowoli mnie jak trzeba. Dlatego najlepszym lekarstwem jest stworzyć przyjemny nastrój, zrelaksować się (może być masaż) i wszystko powinno pójść jak należy. Dodatkowo znalazłam też partnerowi środek na wzmocnienie libido o nazwie Weili. Na próbę zamówiłam mu jedno opakowanie i podziałało. Teraz wszystko jest tak jak dawniej. O tym środku można poczytać tutaj www.eroheroes.pl
- marlenkanieziewaj
Odwiedźcie lekarza, bo powodów mogą być setki. Lekarz się zna na swoim fachu.
sama się podpis.