Problem z krwawieniem i nie tylko

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
needsomefish
Jestem tu nowa :)

Problem z krwawieniem i nie tylko

Post autor: needsomefish »

Witam Panie,

Witam, jestem Krzysiek, mam ukończone 17 lat, ma partnerka także. Od pewnego czasu zaczynamy wzajemną akceptacje cielesną itd. Otóż podczas 2 "Palcówki" doszło do dużej ilości wydzieliny z pochwy, wraz z krwią. Byliśmy dosyć zaskoczenii... Ale myśleliśmy że to okres już bo ma nieregularne, jednakże okres wypadł po niecałym tygodniu. Nie przywiązaliśmy do tego wagi. Następna palcówka, znowu to samo (mówiąc następna mam namyśli po kilku dniach) z tym że, nie zauważyłem że mam brudną rękę, wszystko działo się pod ciepła kordełką, doszło do stosunku z prezerwatywą. Jedna się zsuneła po jakimś czasie, nie wiem jak ani kiedy, nie patrząc na nią dałem ją na podłoge, założyłem nową. Wszystko fajnie, stosunek się kończy, a tu ta zsunieta wcześniej prezerwatywa w połowie czerwona, a ta nowa prawie w ogóle. Dodam że ręka też ciut taka jakby z krwi. No cóż, od razu Panika 2 raz z rzędu o co chodzi. Najprościej iść do lekarza, jednakże. -Jej rodzice stanowią problem gdyż są bardzo konserwatywni, seks tylko po ślubie (czystość tzw.) no i wiara także na to nie pozwala. W oczach jej matki, sama jej to powiedziała wyglądała by jak "szmata" dlatego pójście do lekarza, dowiedzenie się że córka uprawia seks, miało by niewiarygodnie złe skutki. :/ Dlatego, czy można iść do lekarza samemu + ktoś, by załatwić to samemu, tak żeby ośrodek zdrowia nie wysyłał pism do domu, że córka tu była itd? Da się to jakoś ominąć, doradźcie coś. :) Bo jesteśmy w wielkiej niewiadomej. Proszę was także nie mówicie mi "trzabyło się nie pukać" Owszem nie trzabyło, ale jak się już to zrobiło to bierze się to na klate i rozwiązuje problem.

P.S Nie jest dziewicą, wcześniej ma partnerka miała tylko jednego partnera z którym to zrobiła 1 raz.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Re: Problem z krwawieniem i nie tylko

Post autor: Hadassa »

to może pójść prywatnie gdzieś do lekarza??
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
needsomefish
Jestem tu nowa :)

Post autor: needsomefish »

Tak Pani Moderator, prywatnie to łatwa sprawa, tylko trzeba mieć sałate na takie bajery. :) Nasza znajoma poleciła nam pewną poradnie ginekologiczną, gdzie nie trzeba rodzica, i nie wysyłają pism, się okaże. Dam znać jak coś. :)
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Jeżeli ktoś się decyduje na pewne kroki, np stosunek to musi się liczyć z konsekwencjami...
A skoro już jest potrzebna wizyta to i z wydatkami.....

Trzymam kciuki by było wszystko ok ...
Basia1994

Post autor: Basia1994 »

Kayira pisze:Jeżeli ktoś się decyduje na pewne kroki, np stosunek to musi się liczyć z konsekwencjami...
A skoro już jest potrzebna wizyta to i z wydatkami.....

Trzymam kciuki by było wszystko ok ...
Ja jestem w szoku z takim podejściem to ja bym się nie zdecydowała na takie odkrywanie cielesne. Bardziej to wygląda na zabawę niż poważne życiowe kroki.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Ale tak sie niestety teraz traktuje seks, jako zabawe...
mało kto myśli o konsekwencjach...
ODPOWIEDZ