problem z prawkiem
-
malinaporzeczka
- Jestem tu nowa :)
Re: problem z prawkiem
Fajnie, ze poruszyłyście ten temat. Właśnie i mnie czeka niebawem zdawanie egzaminu.
Mam jednak jeszcze gorszy problem, bo pomimo faktu, że jeżdżę już w miarę dobrze nadal mój nauczyciel karze mi dokupywać
kolejne lekcje. Budżet studentki topnie, więc w oczach, ja w oczach chudnę ( no może to jeden z lepszych aspektów - dieta cud),
a terminu egzaminu jeszcze ani widu, ani słychu... nie wiem... czy iść do innej szkoły, czy wierzyć w szczerość intencji tego instruktra?
Wydaje się mi sprzyjać i dać o moje interesy, ale czy przy okazji zwyczajnie nie chce zarobić?
Dodam, że spokojnie wyjeździłam już dodatkowych 15 godzin.
Mam jednak jeszcze gorszy problem, bo pomimo faktu, że jeżdżę już w miarę dobrze nadal mój nauczyciel karze mi dokupywać
kolejne lekcje. Budżet studentki topnie, więc w oczach, ja w oczach chudnę ( no może to jeden z lepszych aspektów - dieta cud),
a terminu egzaminu jeszcze ani widu, ani słychu... nie wiem... czy iść do innej szkoły, czy wierzyć w szczerość intencji tego instruktra?
Wydaje się mi sprzyjać i dać o moje interesy, ale czy przy okazji zwyczajnie nie chce zarobić?
Dodam, że spokojnie wyjeździłam już dodatkowych 15 godzin.
Wiesz możesz mu powiedzieć że chciała byś już podejśc do egzaminu.
Możesz też poprosić o jazdy z kims innym
Możesz też poprosić o jazdy z kims innym
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
To Twoje zdanie czy instruktora?malinaporzeczka pisze:jeżdżę już w miarę dobrze
I see a red door and I want it painted black
No colours anymore, I want them to turn black
-
malinaporzeczka
Instruktora, a ja się z nim zgadzam 
To w takim razie jest dla mnie zupełnie niezrozumiałe, że każe Ci wykupywać kolejne lekcje. Szczerze to nie słyszałam jeszcze, żeby ktoś przed pierwszym egzaminem wykupił 15 dodatkowych godzin i to pomimo stwierdzenia instruktora, że dobrze sobie radzi.
-
malinaporzeczka
ech.. no nie wiem... może jednak nie jestem Mistrzem Kierownicy.... nie wiem....
on dodatkowo wie, że mam bogatego ojca... problem tkwi jednak w tym, że ja nie partycypuję w tych zyskach....
i wszystko bulę z własnego chudego portfela....
on dodatkowo wie, że mam bogatego ojca... problem tkwi jednak w tym, że ja nie partycypuję w tych zyskach....
i wszystko bulę z własnego chudego portfela....
To ile masz już tych godzin wykupionych i kiedy egzamin?
-
buziaczek88
- Miła Kobietka
Może Ci się to wyda głupie ale może odpuść sobie egzamin na jakiś miesiąc, dwa. Ja miałam bardzo podobny problem nie mogłam zdać egzaminu, ponieważ stres mnie zżerał na maksa. Odpuściłam na dwa miesiąca, odpoczęłam od tego i się już tak nie nakręcałam na zdanie. Po prostu poszłam z przekonaniem, że od tego moje życie nie należy i będzie co ma być. Może to przypadek ale właśnie wtedy zdałam i cieszę się już jazdą od kilku lat.