PROBLEM Z NOWĄ KURTKĄ
-
marxynaz4
PROBLEM Z NOWĄ KURTKĄ
Witam, zakupiłam ostatnio kurtkę http://www.reserved.com/pl/pl/woman/all ... al-sleeves taką, problem w tym że ten materiał niby skórzany zaczął śmierdzieć nie przyjemnie, nie wiem jak pozbyć się tego zapachu, próbowałam już prać tę kurtkę i nic, nie wiem jaki jest to materiał, więc nie wiem jak się go pozbyć. W momencie kupowania kurtki wszystko było OK, po paru dniach tak zaczęła, nie przebywałam w jakis smierdzących miejscach. Nie wiem co zrobić, proszę o po moc !
- CynamonkaZrodzynkiem
- Extra Kobietka
Re: PROBLEM Z NOWĄ KURTKĄ
Mogłaś ją oddać do sklepu zaraz bo tym jak zaczęła śmierdzieć pod pretekstem, że niby miała być prezentem ale jednak się nie spodobał a teraz to może oddaj ją do pralni chemicznej. Może tam coś poradzą 
Amantium irae amoris integratio.
Masz prawo zgłosić reklamacje! Zwróć ja jak najszybciej.
też uważam, że kurtkę należy oddać jak najszybciej do reklamacji, takie coś nie powinno przeciez miec miejsca
-
Sklep-Jubilerski
- Miła Kobietka
Mam podobne zdanie,jeżeli tylko masz paragon jako dowód zakupu,to czym prędzej zwróć kurtkę do sklepu. Powinni uwzględnić reklamację.