PROBLEM Z NOWĄ KURTKĄ

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.
ODPOWIEDZ
marxynaz4

PROBLEM Z NOWĄ KURTKĄ

Post autor: marxynaz4 »

Witam, zakupiłam ostatnio kurtkę http://www.reserved.com/pl/pl/woman/all ... al-sleeves taką, problem w tym że ten materiał niby skórzany zaczął śmierdzieć nie przyjemnie, nie wiem jak pozbyć się tego zapachu, próbowałam już prać tę kurtkę i nic, nie wiem jaki jest to materiał, więc nie wiem jak się go pozbyć. W momencie kupowania kurtki wszystko było OK, po paru dniach tak zaczęła, nie przebywałam w jakis smierdzących miejscach. Nie wiem co zrobić, proszę o po moc !
Awatar użytkownika
CynamonkaZrodzynkiem
Extra Kobietka

Re: PROBLEM Z NOWĄ KURTKĄ

Post autor: CynamonkaZrodzynkiem »

Mogłaś ją oddać do sklepu zaraz bo tym jak zaczęła śmierdzieć pod pretekstem, że niby miała być prezentem ale jednak się nie spodobał a teraz to może oddaj ją do pralni chemicznej. Może tam coś poradzą ;)
Amantium irae amoris integratio.
jagodowa
Jestem tu nowa :)

Post autor: jagodowa »

Masz prawo zgłosić reklamacje! Zwróć ja jak najszybciej.
bettti86
Extra Kobietka

Post autor: bettti86 »

też uważam, że kurtkę należy oddać jak najszybciej do reklamacji, takie coś nie powinno przeciez miec miejsca
Sklep-Jubilerski
Miła Kobietka

Post autor: Sklep-Jubilerski »

Mam podobne zdanie,jeżeli tylko masz paragon jako dowód zakupu,to czym prędzej zwróć kurtkę do sklepu. Powinni uwzględnić reklamację.
ODPOWIEDZ