Poszukiwana kurtka zimowa

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.
ODPOWIEDZ
dominika10
Extra Kobietka

Poszukiwana kurtka zimowa

Post autor: dominika10 »

Cześć, poszukuje ciepłej i modnej kurtki na zimę. Koleżanka poleciła mi modne kutki zimowe
Macie jakąś opinie na ten temat?
marta
Miła Kobietka

Re: Poszukiwana kurtka zimowa

Post autor: marta »

Długo szukałam kurtki zimowej dla siebie. Przejrzałam wiele propozycji z różnych sklepów . Ale zdecydowałam się na sklep Cross Jeans. Tam dostałam super kurtkę. Jest do połowy uda. Czarna z kapturem przy którym jest odpinane beżowe futerko. Zapinana jest na zamek błyskawiczny i napy, które mają złoty kolor. Na wysokości pasa ma ściągacz. Jest bardzo ciepła i mięciutka co sprawia, że nie podnosi mi się do góry kiedy wsiadam do samochodu.
Żabnik
Fajna Kobietka

Re: Poszukiwana kurtka zimowa

Post autor: Żabnik »

Ja stoję teraz przed wyborem odpowiedniej kurtki dla mojego męża. Zdecydowałam się kupić coś z tej strony https://ombre.pl/pol_m_Dla-niego_Kurtki-174.html Teraz są ogromne promocje i mój portfel chyba tego nie udźwignie. Sklep oferuje duży wybór kurtek, dlatego mam ogromny dylemat, którą wybrać. Możecie mi doradzić, która kurtka będzie najlepsza na zimę?
ODPOWIEDZ