Problem :(
-
black_pearl19
- Jestem tu nowa :)
Problem :(
Witam, mam pewien problem. Od wielu lat farbuję włosy na czarno, naturalny kolor mam ciemny brąz. Jednak po urodzeniu dziecka chce coś w sobie zmienić. Znudził mnie już ten czarny kolor. Chcę odświeżyć swój wygląd, chyba też tego potrzebuje. Jednak mam problem, bo w ogóle nie mam pomysłu, na jaki kolor się przefarbować. Myślałam, żeby rozjaśnić włosy na ciemny blond, ale sama nie wiem. Doradzicie? Dołączam zdjęcie, żebyście mogły zobaczyć jak wyglądam 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Re: Problem :(
Jeżeli dobrze czujesz się w ciemnych, to może nie zmiana koloru, a fruzury ??
Może coś krótszego ??
Może coś krótszego ??
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
black_pearl19
tylko, że ja mam krótkie włosy, mniej więcej do ramion, tylko, że od czerwca mam doczepiane na klipsy
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
mysle , ze na blind nie ale powinnas rozjasnic sobie pojsc w kierunku brazow
Ja mówię o krótkich włosach 
takich, krótkich, krótkich
takich, krótkich, krótkich
Co do koloru zmiana to spora metamorfoza ale z czarnego ciężko zejść.
Ja odrazu po porodzie ściełam włosy a miałam za pas na bardzo krótko i był to dobry ruch bo przy maluszkach rano nie chciało mi sie czesać i prostowąć teraz odrosły do ramion ale już je ostro wycieniowałam,pooglądaj sobie fryzury w katalogach i na necie
Ja odrazu po porodzie ściełam włosy a miałam za pas na bardzo krótko i był to dobry ruch bo przy maluszkach rano nie chciało mi sie czesać i prostowąć teraz odrosły do ramion ale już je ostro wycieniowałam,pooglądaj sobie fryzury w katalogach i na necie
-
black_pearl19
Myślałam, żeby ściąć włosy na boba, bo kiedyś już miałam tę fryzurę i ładnie wyglądałam, ale trzeba ją układać, na co niestety będę miałą mało czasu, bo wkrótce rodzę dziecko 
- CynamonkaZrodzynkiem
- Extra Kobietka
A nie myślałaś o powrocie to naturalnego koloru? Ja też kilka dobrych lat farbowałam włosy, przyciemniałam bo naturalny mi się nie podobał a obecnie jestem nim zachwycona
co do długości to myślę, że dziewczyny mają racje do krótkich. Ten bob to też nie jest głupi pomysł, szczególnie że już kiedyś go miałaś i wiesz jak będziesz wyglądać 
Amantium irae amoris integratio.
-
black_pearl19
Tylko boję się, bo co inny fryzjer to fryzury inaczej wygladaja
tym bardziej, że mieszkam teraz w Anglii i nigdy nie korzystałam tu z fryzjera
trochę się boję ;p mam jeszcze troche czasu na zastanowienie na szczescie:P
-
black_pearl19
Ja raczej myślałam o takim kolorze
jest trochę jaśniejszy niż moje naturalne 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Z czarnej farby bardzo ciężko jest zejść. Myślę, że w każdym odcieniu brązu będziesz ładnie wyglądać. Szczególnie w jaśniejszym tonie.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
black_pearl19
Ja już i tak mam praktycznie naturalny kolor włosów, ponieważ od czerwca nie farbowałam włosów, bo później zaszłam w ciążę
także teraz czarne mam jedynie końcówki 
kolor ładny
nie ma co
więc możesz nawet spróbować farbą rozjaśnić
nawet ładnie Kim w tym kolorze wyglądała