problem
problem
Witam
Mam delikatny problem z mężem,a mianowicie nie mam ochoty na sex z nim, nie to że mnie nie pociąga bo jak na niego czasami patrzę to odrazu bym ... no ale zaraz przypomina mi się jak on zabiera do wszystkiego i trach ochota znika.
Mój mąż jest bardzo bierny w tych sprawach rozmiawiałam z nim nie raz na ten temat i mówiłąm jak chciałabym aby mnie pieścił i dotykał ale on to wszystko robi od niechcenia i tylko chce abym to ja się nim zajmowała, ja już mam dosyć i też chciałabym mieć trochę przyjemności z sexu a nie ,,obsługiwać,, natomiast on ciągle jęczy że ja nie mam ochoty na sex pytam się jak mam mieć ochotę ? co myślicie o tym bo ja już siły nie mam
Mam delikatny problem z mężem,a mianowicie nie mam ochoty na sex z nim, nie to że mnie nie pociąga bo jak na niego czasami patrzę to odrazu bym ... no ale zaraz przypomina mi się jak on zabiera do wszystkiego i trach ochota znika.
Mój mąż jest bardzo bierny w tych sprawach rozmiawiałam z nim nie raz na ten temat i mówiłąm jak chciałabym aby mnie pieścił i dotykał ale on to wszystko robi od niechcenia i tylko chce abym to ja się nim zajmowała, ja już mam dosyć i też chciałabym mieć trochę przyjemności z sexu a nie ,,obsługiwać,, natomiast on ciągle jęczy że ja nie mam ochoty na sex pytam się jak mam mieć ochotę ? co myślicie o tym bo ja już siły nie mam
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Re: problem
wiesz z sexu musza byc zadowolonedwie osoby , a nie tylko jedna .Kazdy powinnien cos dawac z siebie aby partner był zadowolony , a nie tylko oczekiwac . Wiec i Twój mąż musi sie o to postarac . Musisz z nim rozmawiac , bo jak nie to wyslij Go do psychologa . Przedstawiac stale jak bys chciała , że ty tesz chcesz mieć zadowolenie z sexu .
ja z nim ciągle rozmawiam i mu mówię co czuję a on odpowiada że go stresuję ciągle i on nie wie co ma robić a ja go nie stresuję mówię mu to wszystko bardzo delikatnie nie krzyczę nie obwiniam o nic nie wiem może ja go nie pociągam już chociaż on ciągle by się ze mną ,,kochał,, tak twierdzi
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Wiesz ... Trudny orzech do zgryzienia . Moze On Ciebie nie kocha i nie zalezy mu na Tobie . I sex dla niego to tylko zaspokojenie swoich potrzeb i nie ma dla niego znaczenia czy partner jest zadowolony czy nie . Bo on swoje dostał Jest poprostu egoista
Widocznie jego potrzebami nie są pieszczoty tylko od razu seks. Skoro z nim o tym rozmawiałaś, delikatnie dajesz mu do zrozumienie czego oczekujesz a on tego nie robi to raczej coś z nim jest nie tak. Coś go blokuje. Czasami się zdarza, że mężczyźni nie potrafią zająć się kobietą. Gdy będziecie w intymnych sytuacjach sama chwyć go za ręce i w ten sposób pokaż mu co lubisz i czego chcesz. Zachęć go delikatnymi czynami skoro słowa nie pomagają.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
Lilianka 15
- Miła Kobietka
Zaskocz go czymś w waszym pożyciu,może razem obejrzelibyście parę filmów erotycznych?
jakieś urozmaicenie może by poskutkowało?żeby on odkrył że coś innego może tez sprawiać Wam obojgu przyjemność
jakieś urozmaicenie może by poskutkowało?żeby on odkrył że coś innego może tez sprawiać Wam obojgu przyjemność