Czy skorzystać?

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
Misiuu
Miła Kobietka

Czy skorzystać?

Post autor: Misiuu »

Moje koleżanki zaproponowały mi trójkąt zdając sobie sprawę z tego że mam dziewczynę. Oczywiście zrobiło się niezręcznie po tej propozycji i rozmowa szybko przeszła na inne tory. Może nie wszystko stracone. Czy warto walczyć o pas chwały nocy z dwiema laskami?
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Re: Czy skorzystać?

Post autor: redorange666 »

A wiesz jak kończy się większość trójkątów??? W szczególności jeżeli to niebieski trójkat z Twoja stałą partnerką i Jeszcze jedna????
Misiuu
Miła Kobietka

redorange666 pisze:A wiesz jak kończy się większość trójkątów??? W szczególności jeżeli to niebieski trójkat z Twoja stałą partnerką i Jeszcze jedna????
Czyżby kończyły się tak jak w filmie o Michalinie Wisłockiej?
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

najczęstsza opcja jest taka że wylecisz z łóżka i będziesz mógł sobie co najwyżej popatrzeć. Chyba że dziewczyny mają doświadczenie w takich zabawach...to może skorzystasz.
Misiuu
Miła Kobietka

Pewnie tak, ale tu chodzi o symbolikę i satysfakcje z igraszkowania z dwiema naraz
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

nie ma w tym żadnej symboliki. kobiet bi jest ogrom i znalezienie takich dwóch na wspólne zabawy to żaden problem. przejdź się do najbliższego swingersclubu to sam się przekonasz.
Misiuu
Miła Kobietka

redorange666 pisze:nie ma w tym żadnej symboliki. kobiet bi jest ogrom i znalezienie takich dwóch na wspólne zabawy to żaden problem. przejdź się do najbliższego swingersclubu to sam się przekonasz.
No dobra, skoro tak stawiasz sprawę to nie zrobie tego i nie zdradzę swojej dziewczyny :>
Misiuu
Miła Kobietka

No chyba że by się znalazła trzecia, wtedy już ciężko utrzymać trzeźwość umysłu :D
Awatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka

Post autor: BlackWolf »

Współczuję dziewczynie.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Obrazek
elwira321
Miła Kobietka