PREZENTY na Święta, Uroczystości itd.
Re: Prezent dla koleżanki na ślub
A ja swoim znajomym kupiłam hamak
taki szeroki, dla dwojga
oczywiście to pomysł dla domu z ogrodem, ale moim zdaniem oryginalny i całkiem fajny;)
My ze znajomymi złozyliśmy się i kupiliśmy wycieczkę zagraniczną i do tego servis kawowy - korzystałam z podpowiedzi ze stronki
SPAM
SPAM
Ostatnio zmieniony śr lip 23, 2014 2:41 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Re: PREZENTY na świeta, urodziny itp
Ja bym poszukała też np jakiś stary flakon perfum, który solenizantowi kupiłaś, jakiś stary tshirt, który jest jego ulubionym( może to dziwnie brzmi, ale ja przywiązuję się do ubrań:) ), jest w sumie dużo takich rzeczy. Jak duże to pudełko?
Chcesz się dowiedzieć prawdy o sobie, pokłóć się z przyjacielem.
A co na wieczór panieński oprócz oczywiście seksownej bielizny??
Macie jakieś pomysły??
Macie jakieś pomysły??
No a jakiś poradnik przyszłej żony czy coś w tym stylu?? Zawierający rady, takie z przymrużeniem oka??
- Majeczka090
- Jestem tu nowa :)
Szczerze najlepsza jest kasa, przynajmniej para młoda ma jakieś opcje wyboru
a kupi sobie potem za tą kasę coś co się przyda.
- Majeczka090
- Jestem tu nowa :)
Re: Co im kupić, za ile?
Jak idę na wesele to daje w granicach 400 - 500 zł za parę.
Foto album, to mój najnowszy pomysł, myślałem o tym przez pewien czas, aż w końcu znalazłem stron SPAM Oferta wydaje mi się bardzo sensowna, przede wszystkim dlatego, że nie będę musiał czekać na realizacje dłużej niż 14 dni.
Prosze nie spamowac forum
Prosze nie spamowac forum
Witam wszystkich, jestem tu nowa i potrzebuje waszej pomocy.
Mój kochany mężulek będzie miał za tydzień urodziny i szukam dla niego prezentu.
Pomyślałam o takim zestawie
Marynarka + koszula ze sklepu dstreet
Ktoś korzystał już z ich oferty ? Czy mają dobry materiał?

Proszę o informacje
Mój kochany mężulek będzie miał za tydzień urodziny i szukam dla niego prezentu.
Pomyślałam o takim zestawie
Marynarka + koszula ze sklepu dstreet
Ktoś korzystał już z ich oferty ? Czy mają dobry materiał?

Proszę o informacje
Marynarka fajna, ale koszula z takimi samymi akcentami, do tej marynarki to już chyba za dużo
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Całkiem przyzwoity zestaw,zarówno pod względem kolorystyki jak i stylistyki. Nie wiem natomiast co z jakością materiałów,nie zamawiałam nic w tym sklepie.
www.lovrin.pl - biżuteria dla kobiet z klasą.
Odświeżam temat. Nie lubię kupować prezentów urodzinowych. Nie potrafię się zdecydować. Dlatego moją najlepszą przyjaciółkę namówiłam do zrobienia zwariowanych fotek (w profesjonalnym miejscu).
http://crazyfocia.pl/
Też nigdy nie wiem co kupić na prezent.. Ostatnio kupiłam dla siostry taki kubek:

Dowiedzialam się przy okazji, że można samemu zaprojektować swój prezent w naprawdę niskich cenach. Kubek z dedykacją czy koszulkę, fartuchy, poduszki itp.
Dla mojej mamy, która ma urodziny w przyszłym tygodniu zaprojektowałam kubek z naszym zdjęciem, kiedy ona była jeszcze młoda, a ja byłam małą dziewczynką. Do tego cytat z jej ulubionej piosenki. Nie moge doczekać się jej reakcji na ten prezent.
Naprawdę super sprawa, zamawia się tylko podsyła grafikę i dostaje super prezent który przy okazji też pozostaje pamiątką.

Dowiedzialam się przy okazji, że można samemu zaprojektować swój prezent w naprawdę niskich cenach. Kubek z dedykacją czy koszulkę, fartuchy, poduszki itp.
Dla mojej mamy, która ma urodziny w przyszłym tygodniu zaprojektowałam kubek z naszym zdjęciem, kiedy ona była jeszcze młoda, a ja byłam małą dziewczynką. Do tego cytat z jej ulubionej piosenki. Nie moge doczekać się jej reakcji na ten prezent.
Naprawdę super sprawa, zamawia się tylko podsyła grafikę i dostaje super prezent który przy okazji też pozostaje pamiątką.
-
apollo
Teraz można kupić wszystko. Na prezent marzeń jest nawet jazda czołgiem za mniej niż 100 złotych.
Kwestia jest tylko taka, o czym dana osoba marzy
Kwestia jest tylko taka, o czym dana osoba marzy
- Kornelka00
- Fajna Kobietka
-
Fabrik_com_pl
- Miła Kobietka
No to już chyba dobry prezent dla prawdziwego fana wojska i militariów,ale przyznam że bardzo oryginalny:) Moim zdaniem warto postawić na banalne i zarazem praktyczne prezenty które po prostu się przydadzą,czyli perfumy,kosmetyki lub odzież.
-
baba
Najlepszym prezentem dla kobiety jest biżuteria, zawsze się sprawdza, przynajmniej w moim przypadku.
Mamie, babci zawsze coś ładnego kupuję, ostatnio zamawiałam ze sklepu online jubilea śliczny zestaw biżuterii dla mamy. Bardzo się ucieszyła jak go dostała. 
Re: Co im kupić, za ile?
Może coś z AGD jak nie mają, niby oklepane te miksery, ekspresy i żelazka, ale później prezent na lata, albo stacja parowa czy steamaster, fajny odkurzacz albo blender mysle że nie pogardzą młodzi 
Ja często kupuję moim bliskim biżuterię. Nie tę najdroższą, po pierwsze nie stać mnie (jeszcze studiuje), po drugie nie mam pewności, czy się spodoba, a lubię robić prezenty, nie chciałabym drastycznie ograniczyć ich ilości. Do tej pory wszyscy byli zadowoleni z moich wyborów, wnioskuje po tym, że biżuteria pojawiała się na uszach, dłoniach, rękach itd.
kolczyki
Ja też! Ostatnio odkryłam nowość, takie bransoletki chouchou like me, gdzie można też wpisać w środku marzenie tej osoby. Idealne na prezent, choć sama sobie też sprawiłam.dewwik pisze:Ja często kupuję moim bliskim biżuterię. Nie tę najdroższą, po pierwsze nie stać mnie (jeszcze studiuje), po drugie nie mam pewności, czy się spodoba, a lubię robić prezenty, nie chciałabym drastycznie ograniczyć ich ilości. Do tej pory wszyscy byli zadowoleni z moich wyborów, wnioskuje po tym, że biżuteria pojawiała się na uszach, dłoniach, rękach itd.
-
baba
Biżuteria to super pomysł na prezent, bo można nim sprawić ogromną radość. Jak się wyszpera jakieś ładne zestawy to wcale tak drogo nie wyjdzie, jak ostatnio zamawiała kolczyki i wisiorek dla cioci na imieniny to zapłaciłam niewiele ponad 50 zł. Ciocia była bardzo zadowolona. 
-
Rzesy-Sklep_pl
- Miła Kobietka
Moim zdaniem takim dobrym i sprawdzonym prezentem na każdą okazję są dobre kosmetyki,czy to do pielęgnacji rzęs czy całego ciała,gorąco polecam.
-
Franciszka
- Miła Kobietka
Dla dzieci na święta najlepiej kupić LEGO, ostatnio staje się coraz bardziej popularne. Słyszałam ze w Kanadzie znika z półek przez nowe kolekcje. Jak ktoś jest zainteresowany polecam zerknąć na ten sklep: SPAM
Ostatnio zmieniony czw paź 02, 2014 10:15 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.