Gdzie kupujecie znicze?
Gdzie kupujecie znicze?
Gdzie kupujecie znicze na wszystkich świętych? w marketach czy raczej juz przy cmentarzach? jak lepiej cenowo wyglada?
Re: Gdzie kupujecie znicze?
ja chyba kupie w tym roku w polomarkecie bo widzialam ze maja dobra oferte - dwa w nizszej cenie, jak kupujesz duza ilosc to jest roznica
tanie znicze
gdzie kupić niedrogo znicze na zblizżające się święto zmarłych??? macie jakieś sposoby na obniżenie wydatków w tym dniiu?
Re: tanie znicze
Zdecydowanie masz teraz masę promocji w supermarketach
na pewno nie pod cmentarzami
na pewno nie pod cmentarzami
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Re: tanie znicze
Nie polecam biedronki bo ceny sa wyzsze niz w innych sklepach ( dzis sama sprawdzilam ). Ale mysle ze warto sprawdzic np na targowisku...tam ceny moga byc nizsze...
My kind of love
-
amadeuszek
- Jestem tu nowa :)
Ja zawsze kupuję na cmentarzu w sprawdzonym miejscu. Mamy u nas taką mini hurtownię i tam mają najniższe ceny. W marketach jest szajs.
Allplayer - najlepszy program na świecie!
W znicze zaopatruje sie czesciowo marketach , bo moim zdaniem nie sa bylejakie.
Natomiast zawsze dokupuje znicze przed cmentarzem.
Natomiast zawsze dokupuje znicze przed cmentarzem.
A ja co roku obiecuje sobie zakupić wczesniej po promocyjnych cenach...a kończy się jak zawsze, przepłacaniem pod cmentarzami 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
- MelonowaAga
- Miła Kobietka
A ja nie kupuję tych najdroższych nigdy. I nie szukam jakoś super długo. Przy cmentarzu zawsze.
Ja w tym roku kupowałam w markecie.
Moim zdaniem pod cmentarzem się nie opłaca. No ale czasem nie ma wyjścia, jak się wcześniej nie kupi...albo jak się nie chce ze sobą targać większej ilości w tramwaju
Moim zdaniem pod cmentarzem się nie opłaca. No ale czasem nie ma wyjścia, jak się wcześniej nie kupi...albo jak się nie chce ze sobą targać większej ilości w tramwaju
Dziś jest pierwszy dzień reszty Twojego życia...
-
WszystkozAmeryki_com
- Extra Kobietka
Przy samych cmentarza na pewno nie jest to opłacalne,a w markecie to już inna historia,cenowo wychodzi to po prostu taniej. A zamawiacie je również w sklepach internetowych?
www.WszystkozAmeryki.com