PREZENTY na Święta, Uroczystości itd.
Re: Jaki prezent dla męża?
Może faktycznie lepiej będzie jak go zapytam, czasami prezent niespodzianka okazuje się niewypałem. Zawsze mam problem z prezentami dla mężczyzn. Czasami prezent niespodzianka okazuje się niewypałem.
-
bluszcz
Ja bym postawiła na jakiś szalony wypad albo kurs. Dostępne są teraz takie mini-szkolenia połączone z rozrywką typowo męską
np. dzień na strzelnicy
Re: PREZENTY na świeta, urodziny itp
Ja prezenty kupuję przeważnie w internecie. Ostatnio na urodziny mamie kupiłam zakupy.pl/p/240/14104602/wisior-serca-murano-glass-ws06-serca-wisiory-bizuteria-murano-glass-prezent-nowosci.html">http://prezenty-zakupy.pl/p/240/1410460 ... wosci.html , tata lubi wędkować więc ostatnio kupiłam mu scyzoryk http://scyzoryki.net/pl,product,1234838 ... 53,72.html. Dla mojego chłopaka na zająca kupię nóż z grawerem na ostrzu http://scyzoryki-24.pl/pl/p/Scyzoryk-We ... 7/14920013.
pozdrawiam
Violka
pozdrawiam
Violka
-
paula
w zasadzie pomysł fajnybluszcz pisze:Ja bym postawiła na jakiś szalony wypad albo kurs. Dostępne są teraz takie mini-szkolenia połączone z rozrywką typowo męskąnp. dzień na strzelnicy
tylko trzeba wziąć pod uwagę zainteresowanie męża autorki postu
Najlepiej oczywiście zapytać, zwłaszcza w przypadku tych drogich prezentów. Możesz też spróbować podpytać go jakaś okrężną drogą.
Jeśli chodzi o gry, to może play station? Co prawda dość drogi wydatek, ale ty też możesz mieć z tego przyjemność.
Jeśli chodzi o gry, to może play station? Co prawda dość drogi wydatek, ale ty też możesz mieć z tego przyjemność.
Mój narzeczony niedługo ma urodziny i nie wiem, co mu kupić. Zawsze mam ten problem, a jako że on jest wielkim bałaganiarzem, aż mnie korci, by kupić mu coś śmiesznego do sprzątania. Moim natchnieniem jest gazetka Lidla o adekwatnym tytule "wiosenne porządki (http://www.promocyjni.pl/siec/142-lidl). Ale pewnie by się obraził, za taki prezent.
Więc chyba skończy się na jakimś modelu helikoptera albo czołgu do sklejania - ma ciekawe hobby, jakim są historia oraz modelarstwo. Na tym niestety też się zupełnie nie znam, więc muszę porobić zdjęcia rzeczy, które już ma i pójść do jakiegoś sklepu modelarskiego - któraś z was wie może, gdzie znajdę tego typu sklep w Warszawie? Najlepiej taki, gdzie mi doradza, co kupić?
Więc chyba skończy się na jakimś modelu helikoptera albo czołgu do sklejania - ma ciekawe hobby, jakim są historia oraz modelarstwo. Na tym niestety też się zupełnie nie znam, więc muszę porobić zdjęcia rzeczy, które już ma i pójść do jakiegoś sklepu modelarskiego - któraś z was wie może, gdzie znajdę tego typu sklep w Warszawie? Najlepiej taki, gdzie mi doradza, co kupić?
"Jeden krok w tył, dwa kroki do przodu:)"
świetny pomysł z tym wypadem, 40stka to przecież jeszcze nie tak sporo i możecie zaszaleć, wybrać się chociażby autostopem nad morze...albo w góry w zależności...gdzie macie dalejbluszcz pisze:Ja bym postawiła na jakiś szalony wypad albo kurs. Dostępne są teraz takie mini-szkolenia połączone z rozrywką typowo męskąnp. dzień na strzelnicy
-
Amaretto
Jeżeli Twój mąż lubi gadżety może dobrym podarunkiem byłby markowy zegarek?
Popatrz na przykład na zegarki Atlantic. Są bardzo eleganckie i z pewnością podobałyby się każdemu mężczyźnie 
Ja planuję zrobić taki prezent mojej drugiej połówce z okazji 10-lecia ślubu.
Ja planuję zrobić taki prezent mojej drugiej połówce z okazji 10-lecia ślubu.
Tam mają też ciekawe portfele, np: http://prezenty-zakupy.pl/p/68/14096856 ... wosci.html , chyba coś takiego kupie mojej dziewczynie na prezent na dzień kobietviolka80 pisze:Ja prezenty kupuję przeważnie w internecie. Ostatnio na urodziny mamie kupiłam zakupy.pl/p/240/14104602/wisior-serca-murano-glass-ws06-serca-wisiory-bizuteria-murano-glass-prezent-nowosci.html">http://prezenty-zakupy.pl/p/240/1410460 ... wosci.html , tata lubi wędkować więc ostatnio kupiłam mu scyzoryk http://scyzoryki.net/pl,product,1234838 ... 53,72.html. Dla mojego chłopaka na zająca kupię nóż z grawerem na ostrzu http://scyzoryki-24.pl/pl/p/Scyzoryk-We ... 7/14920013.
pozdrawiam
Violka
-
bluszcz
Ja, jeśli kupuję prezent jakiejś kobiecie lub dziecku, to zawsze, oprócz jakiegoś wymarzonego prezentu (wsłuchuję się cały rok w potrzeby i podpytuję na długo wcześniej), to dodatkowo wręczam jeszcze bukiet
Ale właśnie nie z kwiatów, tylko z balonów
Jest oryginalnie i ta zaskoczona mina solenizanta - boskie 
-
bluszcz
Zegarek też super pomysł
Mi się bardzo podobają, ale mój mężczyzna nie lubi ich nosić
Kiedyś kupiłam mu taki piękny, mocny i teraz sama go noszę
Choć jest potężny, zawsze dobrze się komponuje 
Niedługo dzień chłopaka, a ja nie wiem, co mu kupić. Szczerze mówiąc z kasą trochę kruch..wolałabym zrobić coś własnoręcznie, tylko nie wiem, co mu się spodoba:(
POMÓŻCIE!!!
POMÓŻCIE!!!
10.03 to dzień mężczyzny, dzien chlopaka jest 30.09.
podchodze do tego tak, że ta druga data jest jakby wazniejsza i wtedy mozna wydac troche pieniążków, a na tą pierwszą... ulubioną czekoladę np ; p nasi chłopcy to troche tak jak małe dzieci, uscieszą się z tego. zawsze mozesz założyć bieliznę w jego ulubionym kolorze ; p
tu chodzi o pamięć a nie o wykosztowanie się ; )

podchodze do tego tak, że ta druga data jest jakby wazniejsza i wtedy mozna wydac troche pieniążków, a na tą pierwszą... ulubioną czekoladę np ; p nasi chłopcy to troche tak jak małe dzieci, uscieszą się z tego. zawsze mozesz założyć bieliznę w jego ulubionym kolorze ; p
tu chodzi o pamięć a nie o wykosztowanie się ; )
-
Natalia93
Dla dzieci proponuję może jakąś trampolinę albo konika na biegunach? Na pewno się ucieszą. Dla mężczyzn proponuję hantle lub gryfy (do ćwiczeń). Myślę, że każdy sportowiec będzie zadowolony.
Ostatnio zmieniony wt lis 19, 2013 5:57 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: spam
Re: Prezent dla 8-latki
Może jakaś fajna gra edukacyjna? Zależy co lubi
Ja kupuję dzieciom takie zabawki, które je czegoś nauczą.
Ostatnio zmieniony wt lis 19, 2013 6:29 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
fotograf ślubny warszawa
Prezent
hahah dziewczyny no musicie zobaczyć:D nie wiem czy się śmiać czy płakać.. takie rzeczy to pewnie nastolatki noszą:D o boże:D no dobra, kurcze..hmm a może faktycznie teraz tak się nosi? musicie wyrazić swoja opinie:D
Ostatnio zmieniony wt lis 19, 2013 5:57 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
-
BarbaraLas
- Miła Kobietka
Re: Ekskluzywny prezent
ap propo podrób to to mi cos przypomina..hm .. ale nie wiem jaka firmę.. no...ja bym sie nie zdecydowała ..wolę kostium koleżanki...
-
BarbaraLas
- Miła Kobietka
koleżanki "ULKA"
.. bo oczywiście zjadłam:D
Wolę raczej coś takiego jak tutaj mają.Dorota67 pisze:hahah dziewczyny no musicie zobaczyć:D nie wiem czy się śmiać czy płakać.. takie rzeczy to pewnie nastolatki noszą:D http://seksybielizna.pl/Bielizna-Nocna/ ... nocna.html o boże:D no dobra, kurcze..hmm a może faktycznie teraz tak się nosi? musicie wyrazić swoja opinie:D
fotograf ślubny warszawa
Jeśli osoba, której chcemy podarować książkę lubi je czytać to czemu nie. Ja ostatnio dostałam kryminał "Zabić, zniknąć, zapomnieć" Jacka Skowrońskiego i przeczytałam go z zapartym tchem. Ktoś czytał? Jak wam się podobała tak książka?
fotograf ślubny warszawa
-
Sklep-Jubilerski
- Miła Kobietka
Bielizna to obok biżuterii bardzo dobry pomysł na prezent i to na każdą okazję,święto. Sprawdzi się zarówno na Walentynki,Dzień Kobiet jak i rocznicę:) Warto szukać ciekawych promocji w dobrych sklepach internetowych.
- stojedenjamnikow
- Jestem tu nowa :)
Re: Prezent dla koleżanki na ślub
przeglądałam forum w poszukiwaniu jakiegoś fajnego pomysłu na prezent i dobrze, że trafiłam tutaj
moja kumpela wprawdzie krawcową nie jest, ale myślę że takie żelazka parowe przydają się każdemu, a w sumie mało kto jeszcze wie o takim sprzęcie i samemu sobie nie kupuje. dzięki!
nie zastanawiaj się, tylko rób
- CynamonkaZrodzynkiem
- Extra Kobietka
Myślę, że ręczniki czy garnki byłyby lepsze. Wiem, że to może typowe prezenty dla kury domowej ale jeśli to jej ślub to chyba trzeba kupić coś dla obojga.
Amantium irae amoris integratio.
-
Gabriell
W takim saloniku z pewnością przydałoby się kilka manekinów krawieckich, na których można by wygodnie pracować. Można pomyśleć również o zestawie nici, albo szkatułce na naparstki