Moja siostra będzie miała w lutym 30. urodziny i myślę o jakimś fajnym prezencie dla niej. Słyszałam o czymś takim jak perfumy z grawerem i to by było fajne tylko nie wiem gdzie takie coś można zrobić? Można gdzieś zamówić po prostu jakiś znany perfum i poprosić o grawer do niego?
Perfumy z grawerem
-
orientalna_ola
- Miła Kobietka
Perfumy z grawerem
Hej, z góry przepraszam, jeśli zły dział, bo jestem tu nowa 
Moja siostra będzie miała w lutym 30. urodziny i myślę o jakimś fajnym prezencie dla niej. Słyszałam o czymś takim jak perfumy z grawerem i to by było fajne tylko nie wiem gdzie takie coś można zrobić? Można gdzieś zamówić po prostu jakiś znany perfum i poprosić o grawer do niego?
Re: Perfumy z grawerem
Fajny motyw, tez o czymś takim myślałam, dla siostry, bo ma urodziny pierwszego lutego
Z tego widziałam to na perfumach la vie est belle, że taki grawer mozna zrobić
Ale gdzie one są robione to tez nie wiem, chętnie się dowiem, bo również potrzebuję na urodziny siostry, a wiem, że to zrobiłoby wrażenie 
-
orientalna_ola
- Miła Kobietka
Znalazłam, że na Notino mają opcję grawerunku na perfumach. Jeszcze nie zamawiałam, ale chyba tam spróbuję. Może i dobrze, że trochę poczekałam, bo teraz jakaś promocja walentynkowa jest to się może wstrzelę na darmową dostawę.manikan pisze:Fajny motyw, tez o czymś takim myślałam, dla siostry, bo ma urodziny pierwszego lutegoZ tego widziałam to na perfumach la vie est belle, że taki grawer mozna zrobić
Ale gdzie one są robione to tez nie wiem, chętnie się dowiem, bo również potrzebuję na urodziny siostry, a wiem, że to zrobiłoby wrażenie
Ja korzystałam z tej oferty i wyszło bardzo fajnie. Robią to starannie, a cena moim zdaniem nie jest wcale wygórowana.orientalna_ola pisze:Znalazłam, że na Notino mają opcję grawerunku na perfumach. Jeszcze nie zamawiałam, ale chyba tam spróbuję. Może i dobrze, że trochę poczekałam, bo teraz jakaś promocja walentynkowa jest to się może wstrzelę na darmową dostawę.manikan pisze:Fajny motyw, tez o czymś takim myślałam, dla siostry, bo ma urodziny pierwszego lutegoZ tego widziałam to na perfumach la vie est belle, że taki grawer mozna zrobić
Też potwierdzam, że usługa grawerowania na perfumach na Notino jest ok
parę razy korzystałam i nie mam żadnych zastrzeżeń.
Na notino.pl robią grawery na perfumach. Polecam serdecznie 
Grawerowanie laserowe Rzeszów https://tablitek.pl