Perfumy z grawerem

Nie ma kobiety która nie lubiła by zakupów. Znalazłaś promocję którą chciała by się podzielić?
ODPOWIEDZ
orientalna_ola
Miła Kobietka

Perfumy z grawerem

Post autor: orientalna_ola »

Hej, z góry przepraszam, jeśli zły dział, bo jestem tu nowa :D

Moja siostra będzie miała w lutym 30. urodziny i myślę o jakimś fajnym prezencie dla niej. Słyszałam o czymś takim jak perfumy z grawerem i to by było fajne tylko nie wiem gdzie takie coś można zrobić? Można gdzieś zamówić po prostu jakiś znany perfum i poprosić o grawer do niego?
manikan
Miła Kobietka

Re: Perfumy z grawerem

Post autor: manikan »

Fajny motyw, tez o czymś takim myślałam, dla siostry, bo ma urodziny pierwszego lutego :) Z tego widziałam to na perfumach la vie est belle, że taki grawer mozna zrobić :) Ale gdzie one są robione to tez nie wiem, chętnie się dowiem, bo również potrzebuję na urodziny siostry, a wiem, że to zrobiłoby wrażenie :)
orientalna_ola
Miła Kobietka

Post autor: orientalna_ola »

manikan pisze:Fajny motyw, tez o czymś takim myślałam, dla siostry, bo ma urodziny pierwszego lutego :) Z tego widziałam to na perfumach la vie est belle, że taki grawer mozna zrobić :) Ale gdzie one są robione to tez nie wiem, chętnie się dowiem, bo również potrzebuję na urodziny siostry, a wiem, że to zrobiłoby wrażenie :)
Znalazłam, że na Notino mają opcję grawerunku na perfumach. Jeszcze nie zamawiałam, ale chyba tam spróbuję. Może i dobrze, że trochę poczekałam, bo teraz jakaś promocja walentynkowa jest to się może wstrzelę na darmową dostawę.
Mari_123
Miła Kobietka

Post autor: Mari_123 »

orientalna_ola pisze:
manikan pisze:Fajny motyw, tez o czymś takim myślałam, dla siostry, bo ma urodziny pierwszego lutego :) Z tego widziałam to na perfumach la vie est belle, że taki grawer mozna zrobić :) Ale gdzie one są robione to tez nie wiem, chętnie się dowiem, bo również potrzebuję na urodziny siostry, a wiem, że to zrobiłoby wrażenie :)
Znalazłam, że na Notino mają opcję grawerunku na perfumach. Jeszcze nie zamawiałam, ale chyba tam spróbuję. Może i dobrze, że trochę poczekałam, bo teraz jakaś promocja walentynkowa jest to się może wstrzelę na darmową dostawę.
Ja korzystałam z tej oferty i wyszło bardzo fajnie. Robią to starannie, a cena moim zdaniem nie jest wcale wygórowana.
mhysa
Miła Kobietka

Post autor: mhysa »

Też potwierdzam, że usługa grawerowania na perfumach na Notino jest ok :-) parę razy korzystałam i nie mam żadnych zastrzeżeń.
Amelia1
Miła Kobietka

Post autor: Amelia1 »

Na notino.pl robią grawery na perfumach. Polecam serdecznie :)
wkrawczyk
Jestem tu nowa :)

Post autor: wkrawczyk »

Grawerowanie laserowe Rzeszów https://tablitek.pl
ODPOWIEDZ