poznałam fajnego chłopaka, nie jesteśmy razem, ale nie da sie ukryć, ze oboje darzymy się sympatią i mamy nadzieje ze coś sie z tego wykołuje
prezent..
prezent..
mam problem z dobraniem małego skromnego prezentu..
poznałam fajnego chłopaka, nie jesteśmy razem, ale nie da sie ukryć, ze oboje darzymy się sympatią i mamy nadzieje ze coś sie z tego wykołuje
obecnie chłopak wyjechał do pracy i niedługo ma urodziny
chciałam wysłać mu skromny prezent który wywoła uśmiech i radość, ale nie chce przesadzać, bo wiadomo jak to jest z przesyłkami za granice..
myślałam o swoim zdjęciu, z jakimś odciśniętym buziaku z tyłu i podpisie.. co wy na to? moze jakies inne pomysły?

Re: prezent..
może swoje zdjęcie to trochę za dużo z tym buziakiem choćby, ale jeśli się spotykacie to może wyślij mu kartkę-zaproszenie na jakieś dobre jedzonko, że po powrocie będziesz miała dla niego prezent urodzinowy własnie w postaci zaproszenia na kolację ,ale nie taką romantyczną z winem, tylko znajdź knajpę gdzie dają różne rodzaje mięsa i piwo , zdobądź ulotkę i mu wyślij takie zaproszenie:) ja bym tak zrobiła 
A ja bym mu zamówiła na www.megakoszulki.pl t-shirt z ciekawym nadrukiem. Skoro go darzysz sympatią, może w stylu: najlepsze ciacho w mieście albo najlepszy kumpel pod słońcem;p na pewno znajdziesz tam coś, co cię zainspiruje.
-
Eleonorcia221
Myślę, że z powodzeniem możesz mu kupić jakiś kosmetyk http://menspace.pl/walentynki-c174.html mają teraz promocję, więc zaoszczędzisz i nie wydasz majątku. Chłopak sobie pomyśli, że zależy ci na jego ładnym wyglądzie. Będzie za to wdzięczny:) Więc prezent wypali, pomysł z foto raczej odpada- a już w ogóle te buziaczki zostaw na moment, jak będziecie oficjalnie parą. 
-
Basia1994
Jak dla mnie pomysł supercychaa pisze:mam problem z dobraniem małego skromnego prezentu..
poznałam fajnego chłopaka, nie jesteśmy razem, ale nie da sie ukryć, ze oboje darzymy się sympatią i mamy nadzieje ze coś sie z tego wykołujeobecnie chłopak wyjechał do pracy i niedługo ma urodziny
chciałam wysłać mu skromny prezent który wywoła uśmiech i radość, ale nie chce przesadzać, bo wiadomo jak to jest z przesyłkami za granice..
myślałam o swoim zdjęciu, z jakimś odciśniętym buziaku z tyłu i podpisie.. co wy na to? moze jakies inne pomysły?
![]()

-
ola.nowik
A może jakiś kosz okolicznościowy z alkoholem, słodyczami, kawą, itp? Coś takiego jak tutaj- SPAM - obecnie to dość popularna i sprawdzona forma prezentu, idealna zarówno dla mężczyzny jak i dla kobiety.
Ostatnio zmieniony wt maja 21, 2013 8:51 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Powinnaś wysłać coś co będzie związane z jego zainteresowaniami, pasją, czymś co lubi. Trzeba dobrze to przemyśleć 
A wiesz, jak powinno zostać prawidłowo napisane i złożone zezwolenie na osiedlenie się w konkretnym kraju? Wbrew pozorom nie jest to wcale takie łatwe.
Chłopakowi zawsze jest ciężko cos kupić, ale z pomocą sklepu https://edibazzar.pl/ ten problem znika. Ich szeroki wybór produktów pozwala znaleźć coś odpowiedniego na każdą okazję.