Prawo Agaty
-
WeselneZaplecze
Prawo Agaty
Oglądaliście nowy serial "Prawo Agaty" w którym gra między innymi Agnieszka Dygant?

-
Nala
Re: Prawo Agaty
Nie oglądałam, ale słyszałam bardzo pozytywne opinie na temat tego serialu. Czekam na niedziele 
-
WeselneZaplecze
To koniecznie musisz nadrobić zaległości i obejrzeć powtórki 
-
tusia25
Ja dziś oglądałam, jakąś powtórkę chyba i kurcze fajny, dobry serial, aż w szoku jestem. Nawet się wzruszyłam...
Serial jest naprawdę super. Mimo ze głównej bohaterce zawsze udaje się wygrac sprawę i wiadomo o tym od początku odcinka, to i tak fajnie się to ogląda. Jest dobra obsada, ciekawe problemy sądowe -serial w sam raz na miłe zakończenie niedzieli.
-
Lily of the Valley
Ciekawy. Nie oglądam jakoś namiętnie, ale np. w tej chwili leci na TVNie i ukradkiem zerkam.
Czy ktoś wie, kiedy lecą powtórki? Ominęłam ostatni odcinek i chciałabym nadrobic zaległosci.
-
numeria
Przed tym serialem ustawiam sie w kolejce jego fanow ... lekkki dowcipny z klasa 
Dla zainteresowanych - powtórki w niedzielę o 12:40
oglądam! mój ulubiony serial 
szkoda tylko, że na nowe odcinki trzeba czekać do września
szkoda tylko, że na nowe odcinki trzeba czekać do września
wszędzie tyle dobrych dentysta oława.
ja jestem trochę do tyłu z odcinkami, ale ogólnie serial fajny
POLECAM 
www.kwiatjednejnocy.pl - serwis z myślą o KOBIETACH
-
taka jedna
Ja to się wkręciłam w ten serial
Nawet sobie specjalną aplikację zainstalowałam na iphonie upc tv (jak się ma telewizję w upc to działa), żeby móc sobie nagrywanie przez komórkę włączyć, jak mnie w domu nie ma i nie mogę obejrzeć (nie mam cierpliwości, żeby na powtórkę czekać 
Śmieszny jest ten serial, jak się to porównuje do tego co się dzieje na prawdę w sądach można sobie poprawić humor.
ostatnio zaniedbałam niestety kilkanaście odcinków z braku czasu, ale w wolnej chwili mam zamiar je nadrobić, gdyż serial mi się naprawdę bardzo podoba 
Torba papierowa - zobacz w co zapakować prezent dla bliskiej osoby.
- malinka 61
- Kobietka Expert
Super serial , wspaniała osada .Szkoda że w realu jest inaczej 
Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

Mój ulubiony serial !! szkoda, że leci tylko raz na tydzień ...
Ale polecam tym co nie oglądały ani jednego odcinka !
Polecam kancelarie adwokacką z Trójmiasta!
Doradztwo Prawne Gdańsk
Doradztwo Prawne Gdańsk
Oglądam, wciągnęłam się i to bardzo.
Szczęście to radość z nowego dnia,
bezchmurne niebo w południe i słowo "kocham" na dobranoc...
bezchmurne niebo w południe i słowo "kocham" na dobranoc...
Oglądam, oglądam 
Ja nie mogłam się doczekać, aż para glownych bohaterów się zejdzie i przestałam