Pralka (tania, nieduża)
Pralka (tania, nieduża)
Cześć wszystkim.
Mam małą prośbę. Mieszkam sama i noszę się z zamiarem kupna jakiejś pralki. Pytałam już w paru miejscach (bardziej fachowych), ale pomyślałam, że może ktoś z doświadczenia coś poleci. Zależy mi na pralce niedużej (ma być tylko dla mnie) i oczywiście bezawaryjnej. Cena w okolicach 1000 zł (najwyżej).
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Mam małą prośbę. Mieszkam sama i noszę się z zamiarem kupna jakiejś pralki. Pytałam już w paru miejscach (bardziej fachowych), ale pomyślałam, że może ktoś z doświadczenia coś poleci. Zależy mi na pralce niedużej (ma być tylko dla mnie) i oczywiście bezawaryjnej. Cena w okolicach 1000 zł (najwyżej).
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Re: Pralka (tania, nieduża)
Poszukaj sobie takiej pralki AWN710D, to jest bardzo dobra pralka, tania i ma wszystkie programy które są potrzebne. Mam nadzieje ze pomogłam
Polecam pralki firmy whirlpool, ale taką która ma załadunek od góry. Takie są najmniej awaryjne.
http://www.fkolo.pl
No zgodzę się, mam takową.
Też czegoś szukam tylko dla siebie. Cena może być nieznacznie wyższa, ale też bez szaleństw. A tak swoją drogą, czy za takie sumy da się kupić coś, co nie zżerałoby prądu. To byłby miły dodatek 
Pewnie będzie ciężko coś ustrzelić za tą cenę z A++
To i ja się dopytam. Zdaję sobie sprawę, że z oszczędnością energii może być ciężko za niższą cenę, ale i tak najbardziej zależy mi na tym, żeby to był solidny sprzęt. Mam wrażenie, że droższe pralki są na ogół droższe nie przez wzgląd na solidność, ale przez wzgląd na różne dodatki i bajery. Mnie to nie jest potrzebne.