Co Wam sie przydaje? Jakie gadżety lubicie ?
Ja zacznę od minutnika

metalowy by pasował do reszty rzeczy.
Jak ostatnio piekę chleb to nei zawsze pamiętam by ustawi alarm w telefonie,a to mam na wierzchu
Co Wy możecie polecić ? Co używacie ?

Ostatnio kupiłam sobie takie słoiczki zatykane, też miałam dość torebeczek w koszyczku.Sieria pisze:z ostrzałką się zgodzę bo tępy nóż doprowadza mnie w kuchni do szału, na szczęście u mnie w domu ostrzy je ktoś inny niż ja i nie muszę się tym stresować .
a co do kuchni to ostatnio napalam się do pojemnika na przyprawy gdzie każda będzie osobno w pojemniczku wsypana a nie masa torebeczek w koszyku

Ja mam taką na bok i mi nie przeszkadza. Może jakąś chińszczyzne miałaś? ;pFas_Olka24 pisze:A te na bok są faktycznie do kitu.
Ja używam klipsów biurowych. O wiele tańsze. Dodałabym jeszcze do gadżetów miski silikonowe składane. Zajmują znikomą powierzchnie w kuchni i łatwo się je myje.Kornelka00 pisze:Na pewno klipsy, które zapobiegają szybszemu starzeniu się jedzonka!

Do ostrzenia noży kuchennych sprawdza się super. Przede wszystkim jest łatwa w obsłudze. Przejeżdzasz nożem i już. A kosztowała 60zł.Sieria pisze:ile dałaś za osełkę? i oczywiście jak się sprawdza?
W linku zdjęcia masz adres sklepu.ence pisze:Skąd taka osełka do noży? Miski silikonowe znam! Są super do małych kuchni.

Wpadam się pochwalić że znalazłam takową pod choinką, nie powiem bym nikomu nie sugerowaładocha pisze:silikonowa rękawica:
nie wiem jak ja się bez niej obywałam do tej pory
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości