praca oriflame

Piszemy tutaj o pracy, bądź też jej braku. Finanse, kobiecy biznes.
Zablokowany
malwina81
Jestem tu nowa :)

praca oriflame

Post autor: malwina81 »

Znalazłam świetną pracę w oriflame. Na start dostajesz od nich 300 zł, dodatkowo masz możliwość korzystania z różnych próbek :) co jest dość dużym bonusem dla mnie bo uwielbiam testować na sobie różne drogie kosmetyki i perfumy. Na początku było słabo, zarabiałam po 400 zł, ale z czasem jak wyrobiłam stałe klientki (koleżanki) zarabiam już powyżej 1 tyś. które mogę wydawać dowolnie na babskie sprawy :) polecam wam również taką pracę, bo jest w niej wszystko co my babeczki lubimy najbardziej: kosmetyki i perfumy, pieniądze i koleżanki . Tu macie link do zapisu: SPAM. Naprawdę doskonała praca. polecam.
Ostatnio zmieniony pn paź 28, 2013 10:37 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: SPAM
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Re: praca oriflame

Post autor: Hadassa »

jak dla mnie to i tak dorywczo..
obojętnie czy oriflame, czy avon, fm czy inne badziewie...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Jagoda31
Miła Kobietka

Post autor: Jagoda31 »

Lepiej zajmij się czymś bardziej dochodowym. Na dłuższą metę jest to kiepskie rozwiązanie. Nie trać czasu na tych oszustów...
rzabba
Miła Kobietka

Post autor: rzabba »

Jagoda31 pisze:Lepiej zajmij się czymś bardziej dochodowym. Na dłuższą metę jest to kiepskie rozwiązanie. Nie trać czasu na tych oszustów...
Jagoda31 wyglądasz na kobietę, która miała do czynienia z oriflame ;) powiedz mi proszę, czy tam jest jakaś rozmowa rekrutacyjna?
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

z tego co pamiętam, ani jedna z tych firm nie ma rozmów kwalfikacyjnych..
po prostu zostajesz ich konsultantką...
A-N-C-Y-M-O-N-E-K222

Post autor: A-N-C-Y-M-O-N-E-K222 »

Czytam te okrutne bzdury to krew w żyłach buzuje!!!! Jak w każdej pracy nie każdy się do niej nadaje! Praca jak każda zależy ile włożysz w to swojej pracy, bo jeżeli pokażesz kilku osobą katalog, one zrobią zamówienie a TY dla siebie zamówisz za wiele więcej to nie opowiadaj potem bzdur że tu zarobku nie ma!!!!!Zanim napiszesz rusz głową:)
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

oj to masz słabe nerwy... bo bzdur tu nie widze...
nikt nie powiedział, że nie ma tu dochodu ;)
Awatar użytkownika
Fas_Olka24
Fajna Kobietka

Post autor: Fas_Olka24 »

Avon czy Oriflame to jeden kit. Tak naprawdę sprawdza sie to tylko wtedy kiedy masz ładnie zbudowana grupę i dużo stałych klientów. W takiej sytuacji rzeczywiście można na tym zarobic. Ale latanie po ludziach i proszenie się się żeby kupili krem do pięt za 7 zł nie przyniesie Ci zbyt wielkiej kasy. Dorywcza praca przy wielkiej ilości chętnych na zakupy owszem ale przy każdej innej opcji szkoda czasu.
Awatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka

Post autor: BlackWolf »

Dwa te same wątki na forum... I ciężko je połączyć bez robienia bajzlu...
Proponuję przenieść się tutaj:
babskiesprawy.pl/avon-oriflame-fm-group-t11859.html" class="postlink" rel="dofollow">http://www.babskiesprawy.pl/avon-orifla ... 11859.html
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Obrazek
Zablokowany