Powiększenie piersi przy tabletkach anty

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
Cesme
Miła Kobietka

Powiększenie piersi przy tabletkach anty

Post autor: Cesme »

Dziewczyny ciekawa jestem czy przy braniu tabletek antykoncepcyjnych zobaczyłyście może powiekszenie piersi?
Awatar użytkownika
rema
Miła Kobietka

Re: Powiększenie piersi przy tabletkach anty

Post autor: rema »

Sama brałam kiedyś tabletki anty i faktycznie widziałam niewielkie powiększenie masy ciała oraz powiekszenie biustu, ale nie powiekszenie samego biustu. Potem jak przestałam brać wsystko wrociło do normy Ogólnie do tabletek takich podchodziłam z wielkim oporem, jednak po kilku latach zastanawiania się czy wypróbować czy nie i po przetestowaniu wzystkich innych ponoć skutecznych sposobow na powiekszanie biustu postanowiłam spróbować. I o dziwo widzialam rożnicę bo biust jest o wiele bardziej jędrny, powiększony. Dodam, ze brałam tak jak nakazali bo postanowiłam już przyjmować tak jak powinnam skoro się na taką terapię zdecydowałam. Dodam, że brałam Perfect bust.
Milosniczkazakupow
Fajna Kobietka

Post autor: Milosniczkazakupow »

Może odrobinę, jednak nie jakoś znacząco. Podobno przez tabletki zwiększa się masa ciała - u mnie nie.
Cesme
Miła Kobietka

Post autor: Cesme »

Jak długo brałaś tabletki? I czy ogólnie wczytałaś się w ich sklad? czy nie mają przeciwwskazań?
Awatar użytkownika
rema
Miła Kobietka

Post autor: rema »

Nie maja, bo są to ziołowe tabletki ale rzecz jasna nie powinno się ich przyjmować w okresie ciązy czy na przykład przy karmieniu .Ale żadnych innych przeciwwskazań perfect bust raczej nie ma. Po prostu mają w sobie składniki, które optycznie mogą spowodować delikatne powiększenie piersi. Brałam 3 miesiace, jestem ogólnie zadowoona, ze spróbowałam.
magdasobczak
Jestem tu nowa :)

Post autor: magdasobczak »

Z mojej perspektywy mogę Ci polecić kurację z suplementy Bust Up Line (bust-up-line.pl). Świetny produkt, nawet właściwie te efekty jakie się z nim pojawiły mnie dość mocno zaskoczyły. Bardzo dobre działanie, efektywne. Jak dla mnie to przede wszystkim super opcja jak kobieta nie chce jakoś mocno powiększać piersi, ale chce poprawić jędrność biustu i jego wygląd. Zaczynałam to stosować jak jeszcze było w słoiczkach, potem tabletki, obecnie kapsułki.
ODPOWIEDZ