Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających. Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
Jestem świeżo upieczoną mamą i serum Perfect bust zaczęłam używać w trakcie trwania ciąży. Wczytałam się w opinie i wiele dziewczyn polecało tak wiec postanowiłam spróbować
Na wstępie zaznaczę, że przez cały okres ciąży rozstępy na biuście się u mnie nie pojawiły i w sumie to nie wiem czy z powodu serum czy po prostu nie miałam skłonności ale z samego serum jestem bardzo zadowolona
świetnie ujędrnia biust
poprawia jego wygląd
i lekko powiększa.
Ja bałam się implantów, tym bardziej że po jakimś czasie trzeba w końcu je wymienić i dlatego wybrałam powiększenie przy użyciu własnej tkanki tłuszczowej u Pabiańczyka w Krakowie. "Skutkiem ubocznym" tego zabiegu była liposukcja, bo skądś ten tłuszczyk trzeba było wziąć i u mnie padło na uda.
Być może , jednak równocześnie tak jak pisałam nie mam rozstępów i skóra wyglada lepiej tak więc jest to pewnie zasługa kremu. Co do powiekszania to nie brałam tabletek a samo serum raczej nie powiekszy zbytnio. Pytaj się dziewczyn powyżej
Brałam przez jakiś czas różne wynalazki, wcierałam kremy i nic z tego nie było, w końcu zdecydowałam się na implanty u SPAM w Krakowie ale nieduże bo mam mało tłuszczyku i mam święty spokój z kremami i balsamami. Jak ktoś panicznie boi się takich zabiegów to można jeszcze własnym tłuszczem powiększyć i ponoć też fajny jest efekt ale tak jak przy implantach
Ostatnio zmieniony wt mar 26, 2019 7:25 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:SPAM
Moja siostra niedawno przechodziła taki zabieg i wybrała chirurga doktor Żukowską z Łodzi - bardzo dobre opinie Pani doktor ma, do tego szkolenia, doświadczenie itd. Naprawdę super babeczka. Zresztą siostra już jest po rekowalescencji i ma świetnie piersi zrobione
Ja też zdecydowałam się na zabieg powiększania piersi o dwa rozmiary. Zabieg miałam wykonany w Este L'art przez dra Jana Rykałę. Bałam się, wiadomo, ale niepotrzebnie. Ból był i to dużo, ale dla efektu warto. 300% teraz więcej do samopoczucia, serio Operacja to zawsze jednak ryzyko i trzeba to przemyśleć. Ale moim zdaniem warto.
Powiększyłam biust, to było moje marzenie od wielu lat! Plan ten zrealizowałam dopiero po uzbieraniu pełnej kwoty, ale wiem że było warto. Plan ten zrealizowałam w gabinecie chirurgii kosmetycznej we wrocławiu Jakuba Kratochwila chirurgia-plastyczna . info .pl Wreszcie czuję się piękniejsza, bardziej atrakcyjna!
Zamówiłam sobie te tabletki, w sumie nie sa to takie duże pieniadze tak więc pomyślalam sobie, ze nie zaszkodzi spróbować. Jak brałyście? Jeden raz dziennie czy dwa razy dziennie?
Ja ogólnie też czekam az mi je przyślą i wierze w to ze zadziałają, przynajmniej mam taka nadzieję, bo kiedys stosowąłam krem na powiększanie i naprawdę fajnie ujędrniał ale chciałabym liczyć na trwalszy efekt i mam nadzieję, ze taki dzadza tabletki. A jak nawet nie podziałają to też nie będe żałowała bo nie będe się zastanawiała co by było gdyby.....
Ogólnie pytam się bo jak karmiłam to najlepiej wtedy wyglądały moje piersi, były większe i jędrniejsze, ale długo to nie trwało, przestałam karmić i teraz nie są już tak jędrne , ogólnie są po prostu puste tak wieć cała nadzieja w tabletkach
Ja te tabletki stosuje od prawie 4 tygodni i nie moge powiedziec ze piersi mi urosly bo bym sklamala ale wydaja mi sie jedrniejsze okragniejsze i jakies takie pełniejsze, ogólnie ponoć to za krótko aby zobaczyć pełen efekt, no ale bede dalej brała i się zobaczy.
Jestem już szczęśliwą posiadaczką nowego biustu . Mam implanty, zdecydowałam się na operację u chirurga Knakiewicza z Knack Clinic we Wrocławiu. To świetny specjalista, który zna się na wykonywanej pracy. Jest rzetelny, przedstawił mi to, jak będzie wyglądała rekonwalescencja, sama operacja, czego mam się spodziewać i pomógł mi w doborze rozmiaru, bo zastanawiałam się nad dwiema opcjami. Polecam go gorąco.
Też powiększałam piersi, niedługo będzie rok od tego czasu. Zabieg wykonał chirurg Łątkowski z kliniki w Polanicy-Zdroju i spisał się świetnie. To lekarz z doświadczeniem, który ma super podejście do pacjentów. Przez cały czas był sympatyczny, ale przy tym profesjonalny, zabieg przeprowadził dokładnie tak, jak to wcześniej omawialiśmy. Piersi wyglądają super, w dotyku są jak naturalne, ja nie czuję różnicy, mąż również nie. Za to w końcu są dobrze rozmieszczone, bo już nie rozchodzą się na boki i nie opadają.
Co do produktów, które poprawiają wygląd biustu to warto postawić na naturę i suplement od Bust Up (bust-up.pl). W pełni naturalne produkty, które co mnie mocno zaskoczyło faktycznie jak podają producenci mają bardzo wysoką skuteczność. Mój biust nigdy nie był jakimś moim wielkim atutem a tutaj sytuacja się naprawdę mocno obecnie zmieniła i prezentuje się rewelacyjnie, poza tym faktycznie tabletki wpłynęły także na jego delikatne powiększenie.
Pracowałam w klinice medycyny estetycznej, nie polecam przeszczepu tłuszczu do biustu ! Boże broń! także przed odsysaniem tłuszczu częste zgrubienia po zabiegu
są jedne tabletki które rzeczywiście mogą powiększyć biust dzięki ziołom z ameryki południowej które wpływają na estrogeny podobnie jak tabletki antykoncepcyjne. Nazywają się Breastfem tez do kupienia w Polsce. Trzeba jedynie uważać i najlepiej nie stosować antykoncepcji hormonalnej podczas kuracji bo mogą osłabić lub wzmocnić działanie. Ja brałam ten breastfem 2 miesiące i piersi rzeczywiście urosły, nie było żadnych ubocznych a efekt już minął pół roku nadal się utrzymuje.