powiększenie biustu
-
roksanna
powiększenie biustu
Hej dziewczyny!
Czy któraś z Was zastanawiała się może nad powiększeniem biustu? Albo może jest już po takiej operacji? Jakie są Wasze doświadczenia w tym temacie? Jesli byście się zdecydowały to na implanty czy na macrolane? A może jesteście temu całkowicie przeciwne?
Czy któraś z Was zastanawiała się może nad powiększeniem biustu? Albo może jest już po takiej operacji? Jakie są Wasze doświadczenia w tym temacie? Jesli byście się zdecydowały to na implanty czy na macrolane? A może jesteście temu całkowicie przeciwne?
-
swallow
Re: powiększenie biustu
Ja osobiscie tez myslałm nad tym zabiegiem ale nie jest na moją kieszeń :/ po czasie doszłam do wniosku ze niechce isc pod skalpel... ponoć bardzo boli gojenie, ale słyszałam o tabletkach które wpływają na hormony (o ile dobrze pamietam) i po jakims czasie efekt jest widoczny...ile w tym prawdy niewiem ale napewno je wypróbuję, warto spróbowac naturalnych metod
a potem sie zobaczy 
-
roksanna
No nie wiem czy tabletki to taka naturalna metoda ;P Ale nie zmienia to faktu, że coraz więcej kobiet decyduje się na takie operacje... I też właśnie czytałam o tym, że już po wszystkim bolesnośc nie jest mała ale tym akurat bym się nie przejmowała a raczej innymi możliwymi powikłaniami. Dlatego jakbym miała się zdecydować to jednak na macrolane - tutaj mała dawka informacji: http://www.chirurgia-plastyczna.info.pl ... view&id=82 - ale i to nie jest pozbawione minusów.
-
Ossa
Ja zrobiłam sobie zabieg - przeszczep tłuszczu do piersi
efekt jest taki, że są bardziej jędrne, podniesione, lekko powiększone
nie miałam żadnych powikłań 
-
Ossa
Ja akurat zapłaciłam 9 tys, ale generalnie kwoty są różne. no i tak się wahają chyba w granicach 9-12tys. Wiesz, to jest jakby dwa w jednym, bo masz też odsysanie 
-
dzo
jak wygram w totka i będę bogata to też sobie coś takiego strzelę 
-
roksanna
No faktycznie - zabieg nie jest tani ale i tak na pewno tańszy niż jeszcze kilka lat temu bo coraz częściej poprawiamy sobie urodę i to nie tylko z powodów zdrowotnych ale też po prostu dla lepszego samopoczucia i akceptacji... Smutne to trochę.
-
Beata333
Ja jestem umówiona na zabieg, troche sie boję ale jednocześnie też jestem szczęśliwa że sie zdecydowałam. A jesli chodzi o koszta faktycznie jest to troche drogie. Ale ja znalazłam opcje dużo tańszą bo zaoszczędziłam ok 2000 zł dzięki Karcie B&H która znalazłam zupełnie przypadkiem na stronie bhclub.pl Także jesli chciały byście a nie macie kasy to polecam ta stronę:)
-
santi
Podziwiam za odwageBeata333 pisze:Ja jestem umówiona na zabieg, troche sie boję ale jednocześnie też jestem szczęśliwa że sie zdecydowałam. A jesli chodzi o koszta faktycznie jest to troche drogie. Ale ja znalazłam opcje dużo tańszą bo zaoszczędziłam ok 2000 zł dzięki Karcie B&H która znalazłam zupełnie przypadkiem na stronie bhclub.pl Także jesli chciały byście a nie macie kasy to polecam ta stronę:)
Ja bym chciała może i powiekszyc biust,o rozmiar chociaż,ale bałabym sie jednak.
Trzymam kciuki,zeby wszystko było dobrze
-
roksanna
No to w ostateczności możesz przecież zastosować sobie jakieś masaże jesli się nie mylęsanti pisze: Ja bym chciała może i powiekszyc biust,o rozmiar chociaż,ale bałabym sie jednak. Trzymam kciuki,zeby wszystko było dobrze
-
agusnysa
ja uzywam kremu na ujedrnienie biustu i słuchajcie mozna chodzic bez stanika
ale krem dostałam i jest niemiecki ale boski po pierwszym uzyciu czuc efekt.
-
JoannaDarca
Zamiast powiększać biust zabiegowo- jedzcie kurczaki, one mają tylko hormonów, że bez obaw o takiej diecie drobiowej będzie trzeba zwiększyć rozmair stanika.
-
agusnysa
dzo dawaj codziennie kure na obiad a sie przekonamy ehehhehehheheh
-
dzo
taaaagusnysa pisze:dzo dawaj codziennie kure na obiad a sie przekonamy ehehhehehheheh
-
Natalia Ephemer
No, a co z tymi wszystkimi suplementami na powiększenie biustu? Słyszałam, że dziewczyny sobie to chwalą...
Ale w ogóle, ja bym biustu nie powiększała. I tak oczekuję powiększenia po ciąży.
Ale w ogóle, ja bym biustu nie powiększała. I tak oczekuję powiększenia po ciąży.
-
alicja002
Hej. Ja też się mocno zastanawiam nad powiększeniem sobie troszeczkę piersi. Sądzę, że w tym roku jeszcze się tego podejmę. Znam dobrą klinikę, mam kasę, ale jakoś cały czas się boje tego jak będzie po. Ogólnie widzę dużo opinii na plus i generalnie uważam, że najlepsze są implanty. Powodzenia !
-
mikiqu
Ostatnio czytałam o matce, która swojej 7-letniej córce zafundowała kupon na powiększenie piersi :O świat chyba idzie nie w tym kierunku co trzeba...
sama mam baaardzo małe piersi i kiedyś faktycznie marzyłam o powiększeniu, ale oczywiście cena zawsze była i jest poza moimi możliwościami. Teraz jednak trochę się już do tego przyzwyczaiłam (braku piersi
) i w sumie o tym nie myślę. Zwłaszcza że naoglądałam się programów jak wygląda taka operacja i wystraszyło mnie to wystarczająco
po takich cięciach blizny chyba nie znikają?
sama mam baaardzo małe piersi i kiedyś faktycznie marzyłam o powiększeniu, ale oczywiście cena zawsze była i jest poza moimi możliwościami. Teraz jednak trochę się już do tego przyzwyczaiłam (braku piersi
-
alicja002
u siedmiolatki to chyba gruba przesada... Ja ogólnie nie mam nic przeciwko powiększaniu oczywiście wszystko z głową 
-
puszapek
U siedmiolatki powiększać piersi, dobry żart, na szczęście tego typu operacje można przeprowadzać dopiero od 16, czy też 18 roku życia. Także mam małe piersi, może kiedyś mi to przeszkadzało, ale teraz juz się do tego przyzwyczaiłam, w sumie taka się urodziłam, tak mi wszystko urosło i powinnam siebie akceptować, prawda?
-
dzo
mikiqu pisze:Ostatnio czytałam o matce, która swojej 7-letniej córce zafundowała kupon na powiększenie piersi :O świat chyba idzie nie w tym kierunku co trzeba...
sama mam baaardzo małe piersi i kiedyś faktycznie marzyłam o powiększeniu, ale oczywiście cena zawsze była i jest poza moimi możliwościami. Teraz jednak trochę się już do tego przyzwyczaiłam (braku piersi) i w sumie o tym nie myślę. Zwłaszcza że naoglądałam się programów jak wygląda taka operacja i wystraszyło mnie to wystarczająco
po takich cięciach blizny chyba nie znikają?
ja bym tej ,matce zafundowała kupon do psychiatryka
-
selena
Teraz medycyna estetyczna jest na tyle rozwinięta, że nie potrzebna jest chirurgia plastyczna. Ostatnio dzięki warszawskiej klinice IQ Medica dowiedziałam się, że można sobie powiększyć biust metodą Macrolane, który polega na wstrzyknięciu kwasu hialuronowego. Utrzymuje się przez trzy lata, jest na pewno o wiele mniej inwazyjny niż wszczepianie implantów, no i oczywiście bezpieczniejszy. Moim zdaniem jest to świetne rozwiązanie