Potrzebuje kilku rad , pomysłów :-)

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
dagmara1995
Jestem tu nowa :)

Potrzebuje kilku rad , pomysłów :-)

Post autor: dagmara1995 »

Hej przedstawię jak najszybciej moja sytuację z partnerem . Mam 21 lat mój nazyczony 31 jesteśmy razem 4 lata przez pierwsze dwa seks był ciągle zawsze było dużo pomysłów i namiętności puzniej coraz rzadziej lub ograniczalo się do szybkiego lodzika puzniej chwilę on zajol się mną . Jestem pewna ze mnie kocha i ze mnie nie zdradza mieszkamy ze sobą i ufam mu. Jest problem nie potrafię z nim rozmawiać otwarcie na ten temat zawsze mi dogadzal i nie było takiej potrzeby . Teraz naprawdę jest rzadko raz na tydzień / dwa . Może macie jakieś pomysły co zrobić by sam się na mnie rzucił :-D mam dużo seksownej bielizny zawsze lubielismy ostry seks. :-)

Chcialam jeszcze dodać ze przytulanie całusy są ciągle slowa kocham cię też tylko wieczorami jakoś tak ja zajmuje się swoimi sprawami on swoimi puz niej kapiel i sen , niestety :-(
Ostatnio zmieniony pn gru 01, 2014 10:55 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: łączenie postów
Awatar użytkownika
Sol
Miła Kobietka

Re: Potrzebuje kilku rad , pomysłów :-)

Post autor: Sol »

Tak to już jest, mniemam że w wielu związkach jak nie prawie wszystkich. Na początku każdy ma ochotę, czas i pomysł. Potem takie wielkie pożądanie często gdzieś się gubi, uprawiamy seks jak najdzie nas ochota... a ta ochota nie jest już podsycana podnieceniem wynikającym jeszcze z wielkiego zauroczenia. Seks zaczyna wyglądać tak, jak nasze uczucia - stabilne, miarodajne a nie rozbuchane i namiętne.
Niech pozytywna energia Cię nie opuszcza.
Awatar użytkownika
Astra
Super Gaduła

Re: Potrzebuje kilku rad , pomysłów :-)

Post autor: Astra »

Czasami jest tez tak , ze pewna stabilizacja uczuciowa powoduje iz temperament
jednego z partnerow odrobine slabnie.
Powodow moze byc bardzo duzo.
Ale najczesciej jest to cala masa roznych spraw i spraweczek ktore potrafia pochlaniac sporo energii.
A pozniej na seks po prostu mamy zmniejszony smaczek.
Mysle, ze Ty najlepiej wiesz jak zachecic swojego partnera by wasze uniesienia byly ogniste i szalone, bo
znasz jego upodobania i fantazje.
Moze super romantyczna kolacja ,jako wstep do powrotu namietnosci :diabel
ODPOWIEDZ