Chcialam jeszcze dodać ze przytulanie całusy są ciągle slowa kocham cię też tylko wieczorami jakoś tak ja zajmuje się swoimi sprawami on swoimi puz niej kapiel i sen , niestety
Potrzebuje kilku rad , pomysłów :-)
-
dagmara1995
- Jestem tu nowa :)
Potrzebuje kilku rad , pomysłów :-)
Hej przedstawię jak najszybciej moja sytuację z partnerem . Mam 21 lat mój nazyczony 31 jesteśmy razem 4 lata przez pierwsze dwa seks był ciągle zawsze było dużo pomysłów i namiętności puzniej coraz rzadziej lub ograniczalo się do szybkiego lodzika puzniej chwilę on zajol się mną . Jestem pewna ze mnie kocha i ze mnie nie zdradza mieszkamy ze sobą i ufam mu. Jest problem nie potrafię z nim rozmawiać otwarcie na ten temat zawsze mi dogadzal i nie było takiej potrzeby . Teraz naprawdę jest rzadko raz na tydzień / dwa . Może macie jakieś pomysły co zrobić by sam się na mnie rzucił
mam dużo seksownej bielizny zawsze lubielismy ostry seks. 
Chcialam jeszcze dodać ze przytulanie całusy są ciągle slowa kocham cię też tylko wieczorami jakoś tak ja zajmuje się swoimi sprawami on swoimi puz niej kapiel i sen , niestety
Ostatnio zmieniony pn gru 01, 2014 10:55 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: łączenie postów
Powód: łączenie postów
Re: Potrzebuje kilku rad , pomysłów :-)
Tak to już jest, mniemam że w wielu związkach jak nie prawie wszystkich. Na początku każdy ma ochotę, czas i pomysł. Potem takie wielkie pożądanie często gdzieś się gubi, uprawiamy seks jak najdzie nas ochota... a ta ochota nie jest już podsycana podnieceniem wynikającym jeszcze z wielkiego zauroczenia. Seks zaczyna wyglądać tak, jak nasze uczucia - stabilne, miarodajne a nie rozbuchane i namiętne.
Niech pozytywna energia Cię nie opuszcza.
Re: Potrzebuje kilku rad , pomysłów :-)
Czasami jest tez tak , ze pewna stabilizacja uczuciowa powoduje iz temperament
jednego z partnerow odrobine slabnie.
Powodow moze byc bardzo duzo.
Ale najczesciej jest to cala masa roznych spraw i spraweczek ktore potrafia pochlaniac sporo energii.
A pozniej na seks po prostu mamy zmniejszony smaczek.
Mysle, ze Ty najlepiej wiesz jak zachecic swojego partnera by wasze uniesienia byly ogniste i szalone, bo
znasz jego upodobania i fantazje.
Moze super romantyczna kolacja ,jako wstep do powrotu namietnosci
jednego z partnerow odrobine slabnie.
Powodow moze byc bardzo duzo.
Ale najczesciej jest to cala masa roznych spraw i spraweczek ktore potrafia pochlaniac sporo energii.
A pozniej na seks po prostu mamy zmniejszony smaczek.
Mysle, ze Ty najlepiej wiesz jak zachecic swojego partnera by wasze uniesienia byly ogniste i szalone, bo
znasz jego upodobania i fantazje.
Moze super romantyczna kolacja ,jako wstep do powrotu namietnosci