brzydki zapach
-
girlonfire
- Jestem tu nowa :)
brzydki zapach
nie wiem czy wybrałam odpowiedni dział na tego typu problem, ale raczej jest on z tym związany. Otóż kobietki, jak moge sie pozbyc brzydkiego zapachu ktory wydobywa sie z miejsc intymnych?
Re: brzydki zapach
dokładnie, być może to jakaś bakteria, która to powoduje
Witaj
Z doświadczenia powiem tak - Lekarze owszem pomogą, jednak spróbuj zawalczyć o siebie przez długą i przynoszącą efekt pracę nad sobą. Domowe_Własne_Sposoby są najlepsze. Mówię tu o .... odżywianie ( to jest nr 1) - może masz nadwagę. Pij tylko wodę mineralną bogata w minerały ( muszynianka). Nia pal. Dużo ruchu na świeżym powietrzu. Wypoć sie raz w tygodniu na siłowni itd. Wytrzymaj pół roku.
Z doświadczenia powiem tak - Lekarze owszem pomogą, jednak spróbuj zawalczyć o siebie przez długą i przynoszącą efekt pracę nad sobą. Domowe_Własne_Sposoby są najlepsze. Mówię tu o .... odżywianie ( to jest nr 1) - może masz nadwagę. Pij tylko wodę mineralną bogata w minerały ( muszynianka). Nia pal. Dużo ruchu na świeżym powietrzu. Wypoć sie raz w tygodniu na siłowni itd. Wytrzymaj pół roku.
Mysle, ze narzady intymne sa niezwykle wrazliwe na rozne czynniki i natychmiast daja niepokojace objawy.
Jednym z nich to zapach , czesto cuchnacy.
Dlatego traktowanie takich objawow na zasadzie domowych sposobow moze zafalszowac obraz tego co naprawde
moze Ci dolegac.
Bezwzglednie nie lekcewaz tego i skorzystaj z konsultacji ginekologa, bo to rozsadne posuniecie.
Jednym z nich to zapach , czesto cuchnacy.
Dlatego traktowanie takich objawow na zasadzie domowych sposobow moze zafalszowac obraz tego co naprawde
moze Ci dolegac.
Bezwzglednie nie lekcewaz tego i skorzystaj z konsultacji ginekologa, bo to rozsadne posuniecie.
To może być bakteryjne zapalenie pochwy albo jakaś choroba przenoszona drogą płciową, np. chlamydia. Lepiej pójść do lekarza, a nie czekać aż samo przejdzie.
http://signum.healthcare/ - prywatna opieka medyczna
Najlepiej idź do ginekologa, to na pewno jest jakaś infekcja bakteryjna lub grzybicza. Przepisze Ci odpowiednie środki i wszystko powinno wrócić do normy
pamiętaj, żeby twojemu partnerowi też coś przepisał, bo inaczej dolegliwości będą nawracać po każdym stosunku. U niego dane jednostki chorobowe mogą się nie rozwijać, ale Ciebie mogą zaatakować na nowo.
Polecam mojego bloga http://tajemnice-seksualnosci.blogspot.com/ 
Najlepiej iść do ginekologa - nikt inny nie zlokalizuje źródła problemu. Ja przez to, że aktywnie chodzę na basen niestety czasem coś łapę. Kiedyś od brzydkiego zapachu pani doktor zlokalizowała, że to zapalenie bakteryjne. Miałam też innym razem ciemną wydzielinę, bardzo dużo w ogóle upławów i to był grzyb... niestety - jak nie pójdziesz do lekarza, to sama się nie dowiesz. Lepiej iść, dostać leki i pokonać paskudztwo! 
-
aneta_konopka
- Jestem tu nowa :)