PROSZE NIE SPAMOWAC FORUM
Poszukuję... gdzie mogę kupić...
- Diabliczka1980
- Miła Kobietka
Re: Poszukuję... gdzie mogę kupić...
Teraz nie wiem czy jeszcze są na promocji w douglasie, ale jeśli chcecie na stronie SPAM są rękawice po 21 zł . 
ooooooo przydałaby mi się rękawica dla mamy
super że robią takie promocje, zaraz zerkam na stronę i zamawiam! Dziekuję za informację.
Gdzie mogę zakupić eleganckie sztućce? Szukam dobrego prezentu na rocznicę rodziców.
Poszukaj gerlacha. Nawet na allegro. Sprawdzona i dobra firma
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Gerlach może i mają dobre sztućce, ale dobre na prezent i eleganckie sztućce znajdziesz w sklepie Hefra na SPAM . Na pewno rodzice docenią bo jest to znana marka
ALE BEZ SPAMU PROSZE
ALE BEZ SPAMU PROSZE
Czy któraś z Was nie kojarzy H&M lub jakiegoś outletu, w którym można jeszcze kupić taką bluzkę? Jeszcze niedawno widziałam choć miałam ją już drugi rok. Teraz jak potrzebuję to w żadnym z punktów H&M w moim mieście nie ma już 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Hmmm... Kochana a patrzyłaś na necie? Może na allegro by była.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
Tak i dalej przeglądam allegro
Była ale nie w moim rozmiarze...
Dziewczyny, czy któraś z Was kojarzy mniej więcej jakiej marki była kiecka ciążowa, która pojawiła się w Klanie? Zyta ją miała na sobie. Taka jakby... granatowa? Nie widziałam, że podawali gdzieś producenta. Któraś z Was ogląda ten serial?
Nie rozumiem blokady tematu... do tego nie zagląda nikt od pół roku...
Nie rozumiem blokady tematu... do tego nie zagląda nikt od pół roku...
Ale w momencie gdy w nim piszesz, automatycznie znajduje sie na poczatku.
My nie widzimy sensu zakladac ktoregos z kolei tematu na zasadzie szukam, gdzie kupie...
My nie widzimy sensu zakladac ktoregos z kolei tematu na zasadzie szukam, gdzie kupie...
Może znajdź ten odcinek w sieci i sprawdź co pokazywali na zakończenie. Bo chyba zawsze wymieniane są marki ciuchów, jakie były wykorzystane w produkcji, co nie?
Nie było żadnej informacji na koniec - i to dziwne, bo chyba powinni napisać co nie. Może po prostu wyślę maila do ludzi od serialu. Pewnie i tak wiadomość zignorują, ale co mi zależy. Jeśli komuś z Was się coś sensownego nasunie to piszcie. Nie wierzę, że żadna dziewczyna nie miała takiej kiecki ciążowej.
Kurde... ale ze mnie... google się kłania. Imię i nazwisko aktorki + sukienka ciążowa + klan. Firma nazywa się Torelle.
Nie wiem czy na 100 proc. o to Ci chodzi, ale Google nic nie wiem na temat innych producentów ciuchów ciążowych dla tej babki i do tego serialu.
Nie wiem czy na 100 proc. o to Ci chodzi, ale Google nic nie wiem na temat innych producentów ciuchów ciążowych dla tej babki i do tego serialu.
Dobra mam. Chyba taka suma za taką kieckę, to całkiem atrakcyjna oferta, co nie?
Tak jak chodziłam po mieście to stawki były o wiele wyższe i w żaden sposób te kiecki nie powalały
Dobrze myślę?
Tak jak chodziłam po mieście to stawki były o wiele wyższe i w żaden sposób te kiecki nie powalały
Dobrze myślę?
Kiecki proste... nic specjalnego... ceny w normie...
-
Małgosia123456
- Jestem tu nowa :)
no ja tez tak mysle, sukienki jak sukienki, wiele takich widzialam, cena jest odpowiednia, ani za niska, ani za wysoka, moim zdaniem mozesz sprobowac znalezc cos bardziej odpowiedniego, i cena moze byc lepsza, jak i sam kroj sukienki, w necie jest mnostwo mozliwosci, trzeba tylko odpowiednio poszukac, na pewno ceny beda nizsze, jak w sklepach normalnych, bo tam kurcze jest wysoka marza
Przejdź się po mieście, nawet po rynkach. Ceny nie są w normie... Jak jeszcze wejdziesz do markowego sklepu to zobaczysz i 500 zeta za kieckę. Zresztą - przejrzyj sobie jeszcze resztę kolekcji. Kiecka na pewno zamówiona, myślę jeszcze o tunice, ale nie wiem jak się wyrobię z gotówką 
H&M i C&A obie sieciówki mają serie dla mam, więc chyba spokojnie bedzie można coś sobie wyszukać
Zawsze można, ale coś innego mieć taką, jaka się podoba i spełnia oczekiwania. Nie chodzi tutaj o to, aby kupić jakąkolwiek. Tym bardziej, że to jest zazwyczaj jedna kiecka na cały okres ciąży, prawda?
Nie zgodze sie ze to jedna kiecka na cala ciaze... chyba ze od razu kupisz taka co bedziesz w 9 miesiacu nosic.. ale to nawet nie wykonalne...
W ostatnich tygodniach to już Ci wszystko jedno w czym chodzisz. Np. po mojej siostrze kiedy była w siódmym miesiącu, zupełnie nikt nie rozpoznawał faktu, że jest w ciąży. Więc to akurat kwestia osoby. Ona chodziła do końca w tych samych jeansach, które miała przed ciążą, tak więc chyba można 
No oczywiście wiele zalezy od tego jaką kto ma budowę, ale z reguły, jednak widać i brzuszek się powiększa.
A co najwaznijesze.. cóż.. nie wiem czy to takie obojętne jak wyglądasz... chyba że nei lubisz o siebie dbać...
To po co Ci w ogóle sukienka
A co najwaznijesze.. cóż.. nie wiem czy to takie obojętne jak wyglądasz... chyba że nei lubisz o siebie dbać...
To po co Ci w ogóle sukienka
Na etapie kiedy ledwo co jestem w stanie się poruszać i siedzę w domu? Tak, wszystko mi wtedy jedno. Nawet malowanie mi przez myśl nie przejdzie, zapewniam Cię. No chyba, że na kolejne wizyty lekarskie. W innych przypadkach nie będę widziałam większej potrzeby.
No to Ci powiem ze jestem w ciazy i nawet po domu, dla samej siebie sie maluje..
ja tez jak mam wolne i jestem w domu to robię makijaż