Poszukiwania

Życiowy dział, nasze sprawy i problemy dnia codziennego.
ODPOWIEDZ
auraska
Jestem tu nowa :)

Poszukiwania

Post autor: auraska »

Kobietki,
ostatnio niestety zdarzyło mi się zemdleć na ulicy, straciłam na chwilę przytomność.
Ale nie o to chciałam was zapytać. Pomogło mi tam, wręcz natychmiastowo grono obych mi osób. Czy macie pomysł jak ich znaleźć? Chciałabym im po ludzku podziękować, za taskie zaangażowanie. Mieszkam w małym miescie, to działo się w centrum.
Mam nadzieję, że będziecie mieć jakiś pomysł.
Pozdrawiam.
Ewel Ina
Miła Kobietka

Re: Poszukiwania

Post autor: Ewel Ina »

To bardzo miłe że chcesz im podziekować, ale myśle że bedzie ciężko znaleść te osoby. Nie wiem co doradzić ale może jeżeli je zapamietalaś np. z widzenia to może bedac w centrum przypadkiem je rozpoznasz.
bluszcz

Post autor: bluszcz »

Faktycznie może być ciężko. Jeśli ich nie zapamiętałaś, to jeszcze utrudnia sprawę. A macie tam jakieś radio? Może przez eter im podziękuj? Nie ma pewności, że będą akurat słuchali, ale może się uda :)
auraska
Jestem tu nowa :)

Post autor: auraska »

Wiecie, ciężko kogoś zapamiętać z twarzy, kiedy ledwo ma się siłę otworzyć oczy ;)
Może jakieś ogłoszenie w tym miejscu powieszę ;)
bluszcz

Post autor: bluszcz »

auraska pisze:Wiecie, ciężko kogoś zapamiętać z twarzy, kiedy ledwo ma się siłę otworzyć oczy ;)
Może jakieś ogłoszenie w tym miejscu powieszę ;)
Fakt... No cóż, nie wiem czy na ogłoszenie zwróciliby uwagę. Chyba, że jakieś spore będzie, ale wówczas nie wiem czy gra jest warta zachodu.
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

Pomysł z rozwieszeniem ogłoszenia jest bardzo dobry. Kiedyś oglądałam jakiś program o takich sytuacjach. No i właśnie -rozwieszali i ze skutkiem.
To miłe z Twojej strony, że chcesz im podziękować. Dobrze też, że zareagowali, bo znieczulica panuje od dłuższego czasu. Powodzenia w poszukiwaniu.

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Awatar użytkownika
CynamonkaZrodzynkiem
Extra Kobietka

Post autor: CynamonkaZrodzynkiem »

Na wywieszone w centrum ogłoszenie na pewno ktoś zwróci uwagę a skoro to nieduże miasto to może informacja się rozejdzie i dojdzie do osób które Ci wtedy pomogły ;)
Amantium irae amoris integratio.
bettti86
Extra Kobietka

Post autor: bettti86 »

tez mi się wydaje, że takie ogłoszenie może pomóc w poszukiwaniach, ludzie jednak zwracają na takie rzeczy uwagę choćby z nudów
ODPOWIEDZ