Pościel dla niemowlaka alergika

Wszystko na temat naszych małych pociech. Jak wychowywać dziecko? W jaki sposób się z nim bawić? Relacje z dzieckiem, trudne rozmowy właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Miniczka

Pościel dla niemowlaka alergika

Post autor: Miniczka »

Dziewczyny.. jestem w rozterce, czy możecie mi poradzić jakąs dobrą pościel która nadawałabysię dla alergika? Chodzi mi o jakaś przez Was sprawdzoną.. Lekarka kazała mi kupić komplet takiej pościeli , bo moj maluch niestety jest alerkigiem:(
Kolaboracja

Re: Pościel dla niemowlaka alergika

Post autor: Kolaboracja »

nie wiem na co dziecko jest uczulone, ale ja polecam pościel feretti dla alergika się nadaje, jest lekka, dziecko się nie przegrzewa
Miniczka

Oo, kolaboracja! Zupełnie zapomniałam, że feretti mają pościele, a przecież mam od nich prześcieradło na gumce z którego jestem bardzo zadowolona:)) dziękuję za informacje. Widać dziewczyny nnie odpisują, więc pewnie trudno o taką pościel.. ale skoro feretti mają antyalergiczną to biorę się za szukanie:)
Kolaboracja

Spokojnie dostaniesz w wielu sklepach stacjonarnych jak i internetowych.
Miniczka

Tak tak. Już wygooglałam najlepsze promocje:) W sumie to jestem zszokowana cenami, bo naprawdę tanio, 3częściowe komplety pościeli ferett w granicach 100zł. :) jeszcze w tym tygodniu zobacze jakie ceny sa w stacjonarnych i sobie cos wybiore :)
Kolaboracja

No cena jest przystępna, a pościel jest na prawdę bardzo dobrej jakości, więc tym bardziej warto.
Kolaboracja

Jeszcze dla troszkę większych niż niemowlaki dzieci polecam śpiworki tej firmy. Sprawdzają się równie dobrze.
Miniczka

Zapomniałam podziękować:) bo kupiłam Little Cow:) prosta, ale piękna:) wybór mają naprawdę duży i wszystko takie ładne. Już ją prałam i prasowałam i nie zauwazylam niczego co robiloby problem:) a maluszek jak na razie trzyma sie ok, nie ma zadnej wysypki ani nic.
vidis
Miła Kobietka

Post autor: vidis »

Z po ścielą jest problem. Kupiłam i po 6 praniach dalej mi farbuje. O co chodzi, czy oni farbują pościel?
Miniczka

vidis, a z jaką konkretnie masz? może zapytaj na fanpage'u na FB, jeśli firmie zależy na dobrej opinii to na pewno odpowiedzą i doradzą. Moja po praniu jak najbardziej ok,dlatego aż dziwne. Zapytaj ich, coś doradzą:)
tusia25

Post autor: tusia25 »

no rzeczywiście dziwne, ja słyszałam tylko same dobre opinie nt. tej firmy
Basienka
Miła Kobietka

Post autor: Basienka »

My też mamy tą pościel i nic się z nią nie dzieje. Zupełnie nie wiem co ma Ci doradzić z tym farbowaniem. Ale farbuje inne rzeczy czy sama siebie pościel)?
tusia25

a co za roznica? i hm.. to sie tak da, ze jak bluzka farbuje to farbuje tylko siebie a nie inne rzeczy?? tak zy siak, ja bym po prostu z nimi pogadala, zaczelabym od funpage'a feretti na FB, ja ostatnio tak zalatwiam wiele spraw i jeszcze sienie spotkalam z jakimsbrakiem odezwu itp.
Basienka
Miła Kobietka

może faktycznie spróbuj na fb ja też często jak mam jakieś pytania/problemy z produktami to pisze do firm i często dostaje odpowiedź
Basienka
Miła Kobietka

no i jak pytałaś o to farbowanie?czytałam gdzieś jeszcze o tej pościeli ogólnie opinie są pozytywne,czasem ktoś wspomniał o praniu, jednak każde pierze może się zbić tak samo kurtka zimowa, dlatego polecam piłki tenisowe do prania;)ja mam pościel i tak ją piorę i nic mi się z nią nie dzieje od początku taka sama
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

Post autor: myszka28 »

sa punkty gdzie można oddać pierze do prania
Basienka
Miła Kobietka

a nawet nie wiem, możliwe że są, tylko pomyślmy nawet jak upierzemy pierze w rękach to co z niego zostaje?taka sama kula, ja mam sposób i działa, nic mi się z pościelą nie dzieje, ja jestem bardzo z niej zadowolona
tusia25

myszka, tutaj chodzi o posciel antyalergiczna Baby Excellent, to pościel z wypełnieniem ingeo, to nie pierze:) ale masz rację, w specjalnych punktach można prać posciel z pierza i nic nie bedzie. Posciel o ktorej piszemy mozemy spokojnie preac w swojej pralce, lae oczywiscie stosowac sie do zalecen. ;)
Basienka
Miła Kobietka

nom,czasami nie czytamy instrukcji,metek itp a później jest klapa:D
ODPOWIEDZ