Pościel dla dziecka z bohaterem z bajki czy klasyczna?
Pościel dla dziecka z bohaterem z bajki czy klasyczna?
Chcę kupić pościel na prezent dla 5-letniej chrześnicy i zastanawiam się czy wybrać motyw z bajki czy jednak coś dziecięcego ale jednocześnie bardziej stonowanego?
Re: Pościel dla dziecka z bohaterem z bajki czy klasyczna?
cos bajkowego ! dziecko na pewno bedzie zadowolone, jest pelno promocji na taka posciel
Jeśli bajkowego to musisz dokładnie dopytać rodziców czy dziecko ma takiego ulubionego bohatera
Ale ja bym ogólnie to skonsultowała z rodzicami, bo mi osobiście takie pościele zupełnie się nie podobają. a do tego jakoś tak mi się wydaje że takie te drukowane pościele to są mega sztuczne.
Ale ja bym ogólnie to skonsultowała z rodzicami, bo mi osobiście takie pościele zupełnie się nie podobają. a do tego jakoś tak mi się wydaje że takie te drukowane pościele to są mega sztuczne.
Bo w życiu ważne są tylko chwile...
Hmm w sumie faktycznie, o tym to nie pomyślałam, że taka pościel z nadrukami może być gorsza jakościowo. JEej..zupełnie nie ogarniam tego tematu 
Najlepiej podpytaj rodziców bo samemu to faktycznie ciężej jak ktoś nie siedzi w temacie
I zobacz sobie na tą w załączniku. Nie muszą to być od razu krzykliwe kolorowe postacie bajkowe

I zobacz sobie na tą w załączniku. Nie muszą to być od razu krzykliwe kolorowe postacie bajkowe

No wzór faktycznie śliczny. I faktycznie różnica ogromna między taką pościelą a taką bajkową. Muszę jednak podpytać rodziców
A tak z ciekawości to jakiej marki ta pościel? Gdzie kupiłaś?
A tak z ciekawości to jakiej marki ta pościel? Gdzie kupiłaś?
-
lexie
Koniecznie z bajki. Ta wyżej może i jest słodka, ale chyba dla rodzica głównie.
ja jestem za klasyczną, bajkowe gusta się zmieniają i rownie dobrze po tygodniu prezent moze pojsc "do kosza", czyli na najnizsza polke w szafie;-)
Klasyczna, chyba, że w późniejszym wielku to może być z bohaterem z bajki
mój synek ma na razie roczek, wiec jeszcze nie zna żadnych bohaterów z kreskówek..
-
MariannaUmba
- Miła Kobietka
taki 5-latek na pewno ucieszy się z pościeli z bohaterem bajki, natomiast u swojego Maluszka mam pościel klasyczną w delikatne brązowe prązki z małą żyrafą
-
renataxx
Bardzo ładne pościele z bohaterami z bajek i filmów znalazłam na SPAM
świetnie wyglądają i dobrze się piorą
polecam
świetnie wyglądają i dobrze się piorą
polecam
Ostatnio zmieniony wt maja 06, 2014 12:59 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Dla starszych dziecko-f5.html" class="auto-link" rel="dofollow">dzieci - pościel z bohaterem bajki lub z czymś co dziecko lubi.
Moja kocha konie i taką pościel dostała
Jest przeszczęsliwa.
Dla maluszków najlepiej się sprawdzają klasyczne, bo inne mogą cieszyć oko rodzica tylko
Moja kocha konie i taką pościel dostała
Dla maluszków najlepiej się sprawdzają klasyczne, bo inne mogą cieszyć oko rodzica tylko
Ostatnio kupiłam mojemu dziecku pościel ze sklepu internetowego SPAm. Po jego reakcji stwierdzam, że był to bardzo trafny prezent. Ja jako mama jestem bardzo zadowolona z jakości pościeli oraz tego, że nie uczula. Dzięki bajkowej pościeli moje dziecko chętniej chodzi spać i jest zachwycone tym w czym śpi. To także dobry patent jeśli chce się mieć wolny wieczór. Polecam
Ostatnio zmieniony pt maja 09, 2014 11:11 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Natknęłam się na wątek i meeega mi się spodobała ta pościel ze zdjęcia
Hosenko, skąd ta pościel? Możesz podać jakiś namiar?
Dziś jest pierwszy dzień reszty Twojego życia...
starszak ma w tej chwili pościel z lordem vaderem, a dla młodszej kupiłam klasyczną jasną z misiem 
Pewniemilka31 pisze:Natknęłam się na wątek i meeega mi się spodobała ta pościel ze zdjęcia![]()
Dzięki!!
Już znalazłam właśnie w necie i zabieram się za przeglądanie!
Już znalazłam właśnie w necie i zabieram się za przeglądanie!
Dziś jest pierwszy dzień reszty Twojego życia...
-
a_gatka
A ja tam swojej pozwalam wybierać i już.
W końcu to ona ma w tej pościeli być szczęśliwa.
U mnie jest 6 kompletow z czego 4 z Ben10, więc jednak bajkowo. Pozostale dwa to jeden z Bakugan, a drugi z pociągami.
-
a_gatka
U mnie jest zarówno Hannah Montana, jak i Rybka Mini. Jako maluch nie znosiła kołysanek. Wolała zasypiać z rybką na MiniMini. 
Moje dzieci mają 4 i 5 lat i same sobie wybrały pościel ze swoimi ulubionymi bohaterami. Akurat jak u poprzedniczki mini mini tylko ten program oglądają i tam mają swoich ulubieńców. Córcia ma pościel z kucykiem pony- Pinky Pay a Synek strażaka Sama
-
a_gatka
Dziecko czuje się bezpiecznie mając pościel z ukochanym bohaterem np. takim, który towarzyszy mu w bajkach. Moim zdaniem to świetny pomysł. Gdzie znalazłaś pościel z Pinky Pay??? 
Super pomysł, zaczełam szperać w necie i faktycznie można znaleźć pościel z ulubionymi bohaterami z bajek z mini mini. Ja kupie synkowi z jego ulubionymi ciuchciami ze Stacyjkowa 

u mnie maly ma z zygzakiem, tygryskiem, elmo, thomasem lubi te bajeczki ale ma tez takie w samochodziki czy zwierzatka
Uwielbiam pościele bajkowe
sama dostałam na studia z kubusiem :d miała mi przypominać o domu
marzą mi się ekskluzywne meble