Pościel dla dziecka z bohaterem z bajki czy klasyczna?
-
pstro
Re: Pościel dla dziecka z bohaterem z bajki czy klasyczna?
dziecko może sobie samo wybrać 
Mi osobiście bardziej podobają się klasyczne jak np takie jak Caramella.
-
AniaKwiatkowska
ja mam jedna posciel ze spidermanem i jedna ze stacyjkowa, reszta normalne:)
Mój ma jedną w Auta, a drugą klasyczną - w misie. Gdy przyjdzie czas na zmianę pościeli, to na pewno kupię mu jakąś z bajkowym motywem, bo niedawno znalazłam w necie super wzory.
I see a red door and I want it painted black
No colours anymore, I want them to turn black
No colours anymore, I want them to turn black
-
ginger08051989
- Jestem tu nowa :)
Ja myslę że ucieszy go z postaciami z bajek. Mój synek ma co prawda 7 lat już, ale pościel z Harrym Potterem kupiona dwa lata temu ucieszyła go bardzo. Wczesniej miał z spider manem i innymi. Jeśli to ma być prezent, to przede wszystkim powinien sprawić przyjemność dziecku. A z pewnością nic go tak nie ucieszy jak ulubiona postać na łóżeczku
Podpytaj mamy co szczególnie lubi teraz, jaką bajkę lub motyw.
Ja wolę klasykę i prostotę i dziecko raczej nie protestuje
Znacie może sklepik caramella? Widziałam tam kilka fajnych pościeli w gwiazdki i pudrowe kolory, co myślicie ?
Ja wybrałam bym coś bajkowego. Najlepiej taką postać, którą lubi. Mój trzyletni synek śpi w swoim łóżku, na swojej ulubionej pościeli z Kubusiem Puchatkiem i jest w siódmym niebie. W sumie to był główny argument, żeby przekonać go do samodzielnego spania. Teraz mu się podoba i czuje się tam bezpiecznie, twierdzi, że Kubuś go w nocy ochroni 
Polecam mojego bloga http://tajemnice-seksualnosci.blogspot.com/ 
-
zielonookanatalia
- Miła Kobietka
u nas zawsze kolorowa posciel, sama pod taka spie, jest przyjemniej tak wesolo i humor od razu inny i u nas zawsze koniecznie wszystko skompletowane musi byc
Fajne są pościele/tkaniny w dziecięce wzory, ale niekoniecznie z jakimiś bohaterami z bajek. Mogą być kolorowe albo bardziej stonowane, np. w jakieś zwierzątka, sówki, słoniki itp. Albo regularny wzór. Podpytaj, jakie dziecko lubi kolory, zwierzęta, motywy, tak będzie najprościej. A bajki chyba się dość szybko nudzą.
- Panna_Mysia
- Fajna Kobietka
Zdecydowanie postawiłabym na ulubionego bohatera bajkialianka pisze:Chcę kupić pościel na prezent dla 5-letniej chrześnicy i zastanawiam się czy wybrać motyw z bajki czy jednak coś dziecięcego ale jednocześnie bardziej stonowanego?
Jeśli lubisz testować nowości i otrzymywać darmowe produkty, rodzina Myszy ser-decznie zaprasza na gryzoniowy blog - http://www.mysia-familia.blogspot.com
Racja w tym wieku dziecko jest zafascynowane postaciami z bajek. Tym bardziej ucieszy się właśnie z takiej kolorowej pościeli z ulubionym bohaterem.
Poznaj polskie zabawki od COBI - http://cobi.pl/
Tez tak myślę. Ja ostatnio kupiłam kolorową pościel minky w sklepie SPAMkartka pisze:Fajne są pościele/tkaniny w dziecięce wzory, ale niekoniecznie z jakimiś bohaterami z bajek. Mogą być kolorowe albo bardziej stonowane, np. w jakieś zwierzątka, sówki, słoniki itp. Albo regularny wzór. Podpytaj, jakie dziecko lubi kolory, zwierzęta, motywy, tak będzie najprościej. A bajki chyba się dość szybko nudzą.
ZA LINK PODZIEKUJEMY
naturalne farby do włosów
-
michalina90
- Fajna Kobietka
Moim dzieciom jest wszystko jedno, ale mają i taką pościel i taką, to chyba ja nie mogę się oprzeć tej różnorodności.
grywalizacja na http://sanitera.pl
Przyznam, że pościele z bohaterami bajek mi sie nie podobają. W większości są kiczowate i bardzo krzykliwe. Jak się mały zacznie domagać, to chyba cały internet trzeba będzie przejrzeć za czyms fajnym 
- Panna_Mysia
- Fajna Kobietka
Po części masz rację, ale to zależy od wzoru pościeli, jaki znajdziesz. Mój syn kocha Avengersów i komiksy. Na ścianie ma tapetę komiksową a na łóżku pościel z superbohaterami. W takim połączeniu nawet bohaterska pościel prezentuje się ładnie. Wszystko zależy od tego, w jakim stylu urządziłaś maluchowi pokój. Ja stawiam na preferencje mojego synka, nie na modę (choć marzą mi się wnętrza skandynawskie).Kelby pisze:Przyznam, że pościele z bohaterami bajek mi sie nie podobają. W większości są kiczowate i bardzo krzykliwe. Jak się mały zacznie domagać, to chyba cały internet trzeba będzie przejrzeć za czyms fajnym
Jeśli lubisz testować nowości i otrzymywać darmowe produkty, rodzina Myszy ser-decznie zaprasza na gryzoniowy blog - http://www.mysia-familia.blogspot.com
Dziecko na pewno ucieszy pościel z ulubionymi postaciami z bajki ale oprócz samego efektu wizualnego dobrze jest przypatrzeć sie tez walorom zdrowotnym:)
Pierwszy portal ogłoszeń poświęcony branży dziecięcej http://www.nambi.pl
Po części masz rację, ale to zależy od wzoru pościeli, jaki znajdziesz. Mój syn kocha Avengersów i komiksy. Na ścianie ma tapetę komiksową a na łóżku pościel z superbohaterami. W takim połączeniu nawet bohaterska pościel prezentuje się ładnie. Wszystko zależy od tego, w jakim stylu urządziłaś maluchowi pokój. Ja stawiam na preferencje mojego synka, nie na modę (choć marzą mi się wnętrza skandynawskie).[/quote]
Jak pasuje do wystroju pokoju to super
My na razie mamy seledynowo-biały skandynawski pokój, gdzie akcentami kolorystycznymi są zabawki i ksiązki. Pościel z bohaterami mi tam nie pasuje. Ale to problem na za co najmniej dwa lata myślę 
Jak pasuje do wystroju pokoju to super
kochamy myszkę minnie i to by była jedyna pośle z bohaterem, którą bym kupiła, a że szyję to ma takie normalnie 
Dla mnie najważniejszy jest materiał, z którego jest wykonana pościel. Motywy są na drugim miejscu. Generalnie nie posiadamy typowo pościeli z postaciami bajek czy komiksów.
zdecydowanie bajkowa! dzieciaki takie uwielbiają:)
Nasze dzieci mają z swoimi ulubionymi postaciami z bajki:) oczywiście takie zwykłe też mamy ale dzieciaczki wolą te bajowe.
Tanie noclegi w górach tylko u nas!
http://www.ropki.eu/
http://www.ropki.eu/
-
milenalena
Myślę, że dziecku jest milej zasypiać pod kołdrą z ulubionym superbohaterem albo postacią z kreskówki - w końcu to ulubiona postać
Zdecydowanie bohater.
Trzeba pozwolić dziecku być dzieckiem.
Trzeba pozwolić dziecku być dzieckiem.
warto sprawdzić skład takiej pościeli, najzdrowsza jest ościel lniana i bawełniana, ja bym nei kupowała jakiś sztuczności...
Przewodnik po Krakowie - krakow-zwiedzanie.pl
-
jmarzena86
ważne jest też żeby była z dobrego materiału wykonana np.bawełna