Wszystko na temat naszych małych pociech. Jak wychowywać dziecko? W jaki sposób się z nim bawić? Relacje z dzieckiem, trudne rozmowy właśnie w tym dziale.
Witajcie
Bardzo lubie mieć porządek i ład w mieszkaniu, więc interesują mnie wszelkie gadżety,akcesoria związane z porządkami, znalazłam bardzo fajną torbę na pieluszki oraz koszyczek ozdobny (może być z tej serii co pościel) na drobne akcesoria.
W pokoju maluszka też może być wszystko poukładane i fajnie dziecięco wyglądać. Mnie się bardzo podoba a Wam?
Ostatnio zmieniony pn sie 05, 2013 10:05 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:Proszę używać opcji img do wklejania zdjęć
Rany, jaki świetny koszyczek Kupiłabym go do pokoju swojej córci. Gdzie sprawiłaś sobie takie cudo? _____________________________________________________________________________________ Powierzchnie biurowe w Warszawie
PRESTIGE Feretti nie wiem czy dokładnie o to Ci chodzi, ale czy ważna jest nazwa serii?wydaje mi się że ważne co jest dobre a nie jaka nazwa,chyba że chcesz szukać po nazwie
Basienka, oczywiscie ze chce szukac po nazwie konkretnej jak inaczej mam szukac czegos co mi sie podoba skoro nie bede znala nazwy? jak wpisze koszyczek feretti to wyskakuje mnostwo roznych, a tak od razu sprecyzowane.
właśnie na fb jest wszystko co się dzieje u ferettii i są nowości prześliczne może i te koszyczki będą większe ale warto o tym pisać, fajny by był też pojemnik na pieluszki nowe i zużyte
Basienka, masz jakies nowe akcesoria? chetnie sobie poogladam moze cos mnie zainspiruje:) a tak btw. ile te koszyczki kosztuja? one sa w sprzedazy?? bo bym kupila sobie jeden na pewno.
znalazłam ten ksozyczek na allegro za 25zł ktoś sprzedawał i bez wahania kupiłam:) tylko trochę jest inny, chyba inna kolekcja czy coś. bardzo przydatny:)
no widzisz;] myślę że jakby się poszukało gdzieś po sklepach to znajdzie się tanio, może jakaś promocja, może ktoś sprzedaje, fajna,przydatna rzecz dla mnie było warto wydać nawet 50 zł na niego