Portale randkowe?

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
Awatar użytkownika
joaska86
Miła Kobietka

Re: Portale randkowe?

Post autor: joaska86 »

Moja przyjaciółka w ten sposób nadziała się na jakiegoś starego zboczeńca, który od razu chciał ją zgarnąć do siebie. oczywiście uciekła.
Awatar użytkownika
joaska86
Miła Kobietka

Post autor: joaska86 »

chociaż z drugiej strony moja druga koleżanka w ten sposób poznała swojego męża :) na SPAM

NIE DOSC ZE LINK TO POST POD POSTEM
Awatar użytkownika
Mala_Mi
Miła Kobietka

Post autor: Mala_Mi »

Uśka pisze:Kochane, możecie polecić jakieś portale randkowe?

Moim zdaniem tylko Sympatia. Najwiekszy i najlepszy.

I podstawowe pytanie - czy w ogóle warto?
Czy taka forma szukania drugiej połówki ma sens?
Warto. Znam kilka malzentw, ktor poznaly sie w ten sposob. Radza sobie bardzo dobrze. Kazde miejsce jest dobre do poznania swjoej drugiej polowy. Takze internet.
Awatar użytkownika
blackitty
Jestem tu nowa :)

Post autor: blackitty »

martawegan pisze:
Uśka pisze:Ktoś może podzielić się jeszcze jakimiś doświadczeniami?
Coś polecić?
Myślę, że nie warto szukać miłości na siłę. Jeśli już to lepiej traktować taki portal i znajomości z przymrużeniem oka. Na początku pojawiają się sztuczne rozmowy o sobie. Każdy może powiedzieć co chce. W głowie drugiej osoby jest kreowany fałszywy obraz rozmówcy. Gdy pada decyzja o spotkaniu na żywo często bywa strach, że nie zadowolimy wizualnie i towarzysko swojego rozmówcy bo wyobrażał sobie nas całkiem inaczej. O wiele lepszą formą jest wyjście do ludzi, odwiedzenie kółek zainteresowań, wydarzeń, siłowni czy innych zajęć sportowych. A przez sieć zawsze można porozmawiać z kimś nieznajomym i spędzić miło czas podczas angażującej rozmowy.

W większości się zgadzam, natomiast szukanie na siłę to dla mnie także wychodzenie na siłę gdzieś na siłownie, itp, gdzie w innym przypadku bym się nie pojawiła :) Portale randkowe są super, ale właśnie traktowane jako miejsce, gdzie poznasz nowe osoby a nie potencjalną drugą połówkę. Jeżeli do wszystkiego podejdziesz z dystansem, może się okazać, że dużo szybciej znajdziesz tę osobę na którą czekasz :)
“A girl should be two things: classy and fabulous.” ― Coco Chanel

Anna Pikura - biokosmetyki, salony kosmetyczne!
polecamspeca
Jestem tu nowa :)

Post autor: polecamspeca »

Jest tego wiele. Lecz czy w taki sposób znajdziemy partnera na dłuższy okres. Raczej nie. Jeśli ktoś jest poważny to w realu szuka drugiej połówki.
https://www.devilart.pl/strony-internetowe
ODPOWIEDZ