Portal randkowy czy już erotyczny?
-
jatelka
Portal randkowy czy już erotyczny?
Witam. chciałam poruszyć wywołujący w niektórych kręgach temat (choć nie wg mnie) coraz bardziej popularnych portali popularnie zwanych randkowymi w efekcie chyba jednak juz bardziej "dryfującymi" w stronę erotyki i umawiania się na "przygodę". Czy w Polsce gdzie sex w dośc szerokich kręgach jest jednak tematem tabu takie luźne podejście do wcześniej wspomnianego sexu ma rację bytu?
-
dzo
Re: Portal randkowy czy już erotyczny?
Oczywiście, że ma rację bytu. Już chyba minęły te czasy, że seks jest dla ludzi jakimś tabu.
-
jatelka
Też mi się wydaje, że sex przestaje (albo jak piszesz przestał) być tematem tabu ale umawianie się na niego przez stricte nastawione na to strony internetowe nie jest jeszcze chyba zbyt powszednim zjawiskiem. W sumie nie zdziwi mnie jeśli osiągną one jednak taką popularność jak typowe portale społecznościowe typu nk czy fb. Ktoś miał z takim zjawiskiem jakieś doświadczenie?
-
dzo
to chyba nie zdajesz sobie sprawy jak dużo takich stron funkcjonujejatelka pisze:...ale umawianie się na niego przez stricte nastawione na to strony internetowe nie jest jeszcze chyba zbyt powszednim zjawiskiem.?
-
nina19
Owszem wiele takich stron istnieje i seks jest już dość zwyczajnym tematem dla ludzi, nawet czasem zbyt zwyczajnym.