Poronienie.

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
Klauudiaa
Jestem tu nowa :)

Poronienie.

Post autor: Klauudiaa »

Cześć dziewczyny, sluchajcie. W 2-3 tygodniu poroniłam biorąc tabletki, od razu nastąpiło krwawienie. Po dwóch tygodniach zrobilam test, wykrylo mi dwie kreski, lecz ta druga byla slabsza. Teraz bylam u ginekologa, babeczka wykryla mi ciaze, lecz nie mogla wykryc, ktory to tydzien. Powiedziala mi, ze nie jest pewna czy ta ciaza prawidlowo sie rozwija. Obliczajac jestem w 2 miesiacu. Mozliwe jest, ze poronilam i ciaza sie juz nie rozwija? Dlatego nie moze tego okreslic? Co z miesiaczka? Normalnie ja dostane, mimo, ze martwy plod jest we mnie? POMÓŻCIE MI! :cry:
iga1980
Miła Kobietka

Re: Poronienie.

Post autor: iga1980 »

Powinnaś o to wszystko zapytać ginekologa, to najrozsądniejsze wyjście z sytuacji.
Polecam mojego bloga http://tajemnice-seksualnosci.blogspot.com/ :)
marysiamisia
Jestem tu nowa :)

Re: Poronienie.

Post autor: marysiamisia »

to jest za poważna sprawa żeby konsulować się z nią na forum!!!! koniecznie idz do ginekologa bardzo ryzukujesz zwlekając! to nie są zarty możesz sobie krzywdę zrobić!
tanie kosmetyki
ODPOWIEDZ