Poprawa urody

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
ronda
Jestem tu nowa :)

Poprawa urody

Post autor: ronda »

Co poprawiłyście albo zamierzacie poprawić, z jakich zabiegów korzystacie?
akina

Re: Poprawa urody

Post autor: akina »

Miałam wykonana plastykę brzucha. Przede wszystkim zrobiłam to dlatego, że miałam straszny nadmiar skóry na brzuchu, po tym, jak schudłam. Ten zabieg wykonał u mnie chirurg Knakiewicz z Knack Clinic we Wrocławiu. To jest specjalista z doświadczeniem i ogromnymi kompetencjami. Wszystko wykonał tak, by blizna była jak najmniejsza. Skórę usunął, brzuch w końcu mam płaski i wygląda on bosko. Lekarz jest także sympatyczny, można go śmiało o wszystko wypytać, dostaniecie odpowiedzi.
Zielona

Post autor: Zielona »

Ja powiększyłam nie dawno usta i choć obawiałam się że będę wyglądała dziwnie i sztucznie, to wyszło na prawdę pięknie i naturalnie, ale grunt to trafić w dobre ręce. Zabieg miałam robiony w klinice Unident Union we Wrocławiu.
karolinapietrus

Post autor: karolinapietrus »

Ja regularnie robię sobie Dermapena :) ostatnio robiłam w laser delux i był naprawdę super efekt: https://laserdelux.pl/dermapen-mikronakluwanie/
simona55

Post autor: simona55 »

jak na razie używam jeszce krem przeciwzmarszczkowy royal bee elixir z bielendy oparty na mleczku pszczelim jak na razie wystarczy
liczzi

Post autor: liczzi »

zawsze dbam o swoje włosy, staram się żeby wyglądały zdrowo i były ułożone, mój najnowszy zakup to prostownica z funkcją pary Babyliss. Genialna sprawa, błyskawicznie się prostują, a para je dodatkowo nawilża.
isabelleelle199

Post autor: isabelleelle199 »

Mi na poprawę urody bardzo pomógł suplement my best beauty :) Dziewczyny, bardzo Wam go polecam! :in love:
isabelleelle199

Post autor: isabelleelle199 »

MyBestBeauty od mybestpharm.pl nie ma sobie równych. Znakomity i skuteczny suplement, cena adekwatna. Działa już po miesiącu stosowania, rewelacja.
EllaBella

Post autor: EllaBella »

Dbanie o siebie- zdrowe odżywianie, odpowiednia ilość snu to podstawa. Ja dodatkowo czasem korzystam z zabiegów upiększających w klinie Unident Union
EllaBella

Post autor: EllaBella »

Dbanie o siebie- zdrowe odżywianie, odpowiednia ilość snu to podstawa. Ja dodatkowo czasem korzystam z zabiegów upiększających w klinie Unident Union
ewelkavv
Miła Kobietka

Post autor: ewelkavv »

mam skórę wrażliwą, teraz sobie kupiłam serum Mixa Hyalurogel, ma bardzo dużą zawartość kwasu hialuronowego, nawilża na bardzo długo i nie podrażnia
marlena77
Miła Kobietka

Post autor: marlena77 »

ja jestem po zabiegu liposukcji laserowej wykonanym u dr. Żukowskiej z Łodzi bardzo sie obawiałam i długo do tej decyzji dojrzewałam teraz jestem bardzo zadowolona z efektu zabieg wykonany profesjonalnie bez przykrych niespodzianek
Awatar użytkownika
docha
Extra Kobietka

Post autor: docha »

ewelkavv pisze:mam skórę wrażliwą, teraz sobie kupiłam serum Mixa Hyalurogel, ma bardzo dużą zawartość kwasu hialuronowego, nawilża na bardzo długo i nie podrażnia
czy ono nie zapycha? Pod makijaż tez się nada? Ja szukam wlaśnie czegoś mega lekkiego
misia90

Post autor: misia90 »

Ja lubię o siebie dbać ale nie lubię inwazyjnych zabiegów. Dlatego póki co to chodzę na rzęsy do Magdaleny Bąk w Warszawie i to tyle jeśli chodzi o takie zabiegi w gabinecie. To mi dodaje mega pewności siebie :)
Lota

Post autor: Lota »

Ja miałam problem po ciąży, z nadmiarem skóry na brzuchu, która została i nie chciała się "wchłonąć". Dlatego zdecydowałam się na poprawę urody, operację plastyczną brzucha u dr Anny Olender. To była dobra decyzja.
donatka
Fajna Kobietka

Post autor: donatka »

lubię miec ładnie ułożone włosy, na co dzień susze je i układam na szczotce, mam suszarkę Babyliss z jonizacją. jest świetna, szybko suszy i nie ma efektu siana na głowie, widzę różnicę w porównaniu ze starą suszarrką
Klaudyna28

Post autor: Klaudyna28 »

Ja się zdecydowałam no powiększenie ust i nie żałuję. Wyszło dokładnie tak jak chciałam. Swoja mam wąskie więc zawsze usta były moim kompleksem. Za jakiś czas z pewnością powtórzę zabieg bo czuję się z tymi ustami super. Zabieg miałam robiony we Wrocławiu w klinice Unident. Polecam serdecznie
Martyneczka88

Post autor: Martyneczka88 »

Ja to bym najchętniej poszła na botoks, a dokłądniej by usunąć lwią zmarszczkę :p
klaudiakkk22
Fajna Kobietka

Post autor: klaudiakkk22 »

Ja chodzę na botox do centrum medycznego Esderm. Są bardzo profesjonalni i dbają o komfort pacjenta, dlatego w pełni im ufam.
OlgaOlczyk

Post autor: OlgaOlczyk »

Ja miałam robiony makijaż permanentny. Jestem bardzo zadowolona czuję się dużo atrakcyjniej i co ważne, wyszło całkiem naturalnie tak jak chciałam. Polecam klinikę Unident Union
klaudiakkk22
Fajna Kobietka

Post autor: klaudiakkk22 »

Ja byłam na napięciu tkanek na twarzy w Esderm i jestem bardzo zadowolona z efektów, to chyba najbardziej profesjonalne centrum medyczne jakie znam!
Jinka
Fajna Kobietka

Post autor: Jinka »

Spróbujcie zabiegu endermologii, jest to bardzo sposób, jest niezwykle skuteczny na cellulit, mi bardzo pomógł gdzie wcześniej próbowałam wielu innych metod i efekty praktycznie zerowe.
kowbojka

Post autor: kowbojka »

Wszystko jest dla ludzi :) Sama sobie poprawiam to i owo, żeby wyglądać lepiej i też czuć się lepiej ;) Ostatnio byłam na powiększaniu ust u doktor Anity Olek w Olmedical. Jestem pod wrażeniem jak pełne usta dodają urody. A przy tym pani doktor potrafi zachować umiar i nie wyglądam jak "karp".
fryzjerkaMonia

Post autor: fryzjerkaMonia »

Ja nie jestem zwolenniczką inwazyjnych zabiegów. Stawiam na zdrową dietę i odpowiedzią pielęgnację. To zdecydowanie poprawiło moją urodę! Polecam sprawdzić artykuły na https://piekniejszaty.pl/ Zdecydowanie pomogły mi wskazówki, które tak znalazłam :)
empada

Post autor: empada »

Według mnie spoko opcją są na przykład przedłużanie czy zagęszczanie rzęs :) Idąc do takiej stylistki rzęs jak Magdalena Bąk ze studia Kleopatra w Warszawie to wyjdziesz z takimi rzęsami o jakie dokładnie prosiłaś: nic więcej nic mniej. A Pani Magda pracuje jeszcze na bardzo dobrych materiałach, więc rzęsy się długo trzymają.
ODPOWIEDZ