Poprawa urody
Poprawa urody
Co poprawiłyście albo zamierzacie poprawić, z jakich zabiegów korzystacie?
Re: Poprawa urody
Miałam wykonana plastykę brzucha. Przede wszystkim zrobiłam to dlatego, że miałam straszny nadmiar skóry na brzuchu, po tym, jak schudłam. Ten zabieg wykonał u mnie chirurg Knakiewicz z Knack Clinic we Wrocławiu. To jest specjalista z doświadczeniem i ogromnymi kompetencjami. Wszystko wykonał tak, by blizna była jak najmniejsza. Skórę usunął, brzuch w końcu mam płaski i wygląda on bosko. Lekarz jest także sympatyczny, można go śmiało o wszystko wypytać, dostaniecie odpowiedzi.
Ja powiększyłam nie dawno usta i choć obawiałam się że będę wyglądała dziwnie i sztucznie, to wyszło na prawdę pięknie i naturalnie, ale grunt to trafić w dobre ręce. Zabieg miałam robiony w klinice Unident Union we Wrocławiu.
-
karolinapietrus
- Jestem tu nowa :)
Ja regularnie robię sobie Dermapena
ostatnio robiłam w laser delux i był naprawdę super efekt: https://laserdelux.pl/dermapen-mikronakluwanie/
jak na razie używam jeszce krem przeciwzmarszczkowy royal bee elixir z bielendy oparty na mleczku pszczelim jak na razie wystarczy
zawsze dbam o swoje włosy, staram się żeby wyglądały zdrowo i były ułożone, mój najnowszy zakup to prostownica z funkcją pary Babyliss. Genialna sprawa, błyskawicznie się prostują, a para je dodatkowo nawilża.
-
isabelleelle199
Mi na poprawę urody bardzo pomógł suplement my best beauty
Dziewczyny, bardzo Wam go polecam! 
-
isabelleelle199
MyBestBeauty od mybestpharm.pl nie ma sobie równych. Znakomity i skuteczny suplement, cena adekwatna. Działa już po miesiącu stosowania, rewelacja.
Dbanie o siebie- zdrowe odżywianie, odpowiednia ilość snu to podstawa. Ja dodatkowo czasem korzystam z zabiegów upiększających w klinie Unident Union
Dbanie o siebie- zdrowe odżywianie, odpowiednia ilość snu to podstawa. Ja dodatkowo czasem korzystam z zabiegów upiększających w klinie Unident Union
mam skórę wrażliwą, teraz sobie kupiłam serum Mixa Hyalurogel, ma bardzo dużą zawartość kwasu hialuronowego, nawilża na bardzo długo i nie podrażnia
ja jestem po zabiegu liposukcji laserowej wykonanym u dr. Żukowskiej z Łodzi bardzo sie obawiałam i długo do tej decyzji dojrzewałam teraz jestem bardzo zadowolona z efektu zabieg wykonany profesjonalnie bez przykrych niespodzianek
czy ono nie zapycha? Pod makijaż tez się nada? Ja szukam wlaśnie czegoś mega lekkiegoewelkavv pisze:mam skórę wrażliwą, teraz sobie kupiłam serum Mixa Hyalurogel, ma bardzo dużą zawartość kwasu hialuronowego, nawilża na bardzo długo i nie podrażnia
Ja lubię o siebie dbać ale nie lubię inwazyjnych zabiegów. Dlatego póki co to chodzę na rzęsy do Magdaleny Bąk w Warszawie i to tyle jeśli chodzi o takie zabiegi w gabinecie. To mi dodaje mega pewności siebie 
Ja miałam problem po ciąży, z nadmiarem skóry na brzuchu, która została i nie chciała się "wchłonąć". Dlatego zdecydowałam się na poprawę urody, operację plastyczną brzucha u dr Anny Olender. To była dobra decyzja.
lubię miec ładnie ułożone włosy, na co dzień susze je i układam na szczotce, mam suszarkę Babyliss z jonizacją. jest świetna, szybko suszy i nie ma efektu siana na głowie, widzę różnicę w porównaniu ze starą suszarrką
-
Klaudyna28
Ja się zdecydowałam no powiększenie ust i nie żałuję. Wyszło dokładnie tak jak chciałam. Swoja mam wąskie więc zawsze usta były moim kompleksem. Za jakiś czas z pewnością powtórzę zabieg bo czuję się z tymi ustami super. Zabieg miałam robiony we Wrocławiu w klinice Unident. Polecam serdecznie
-
Martyneczka88
Ja to bym najchętniej poszła na botoks, a dokłądniej by usunąć lwią zmarszczkę :p
-
klaudiakkk22
- Fajna Kobietka
Ja chodzę na botox do centrum medycznego Esderm. Są bardzo profesjonalni i dbają o komfort pacjenta, dlatego w pełni im ufam.
-
OlgaOlczyk
Ja miałam robiony makijaż permanentny. Jestem bardzo zadowolona czuję się dużo atrakcyjniej i co ważne, wyszło całkiem naturalnie tak jak chciałam. Polecam klinikę Unident Union
-
klaudiakkk22
- Fajna Kobietka
Ja byłam na napięciu tkanek na twarzy w Esderm i jestem bardzo zadowolona z efektów, to chyba najbardziej profesjonalne centrum medyczne jakie znam!
Spróbujcie zabiegu endermologii, jest to bardzo sposób, jest niezwykle skuteczny na cellulit, mi bardzo pomógł gdzie wcześniej próbowałam wielu innych metod i efekty praktycznie zerowe.
Wszystko jest dla ludzi
Sama sobie poprawiam to i owo, żeby wyglądać lepiej i też czuć się lepiej
Ostatnio byłam na powiększaniu ust u doktor Anity Olek w Olmedical. Jestem pod wrażeniem jak pełne usta dodają urody. A przy tym pani doktor potrafi zachować umiar i nie wyglądam jak "karp".
-
fryzjerkaMonia
Ja nie jestem zwolenniczką inwazyjnych zabiegów. Stawiam na zdrową dietę i odpowiedzią pielęgnację. To zdecydowanie poprawiło moją urodę! Polecam sprawdzić artykuły na https://piekniejszaty.pl/ Zdecydowanie pomogły mi wskazówki, które tak znalazłam 
Według mnie spoko opcją są na przykład przedłużanie czy zagęszczanie rzęs
Idąc do takiej stylistki rzęs jak Magdalena Bąk ze studia Kleopatra w Warszawie to wyjdziesz z takimi rzęsami o jakie dokładnie prosiłaś: nic więcej nic mniej. A Pani Magda pracuje jeszcze na bardzo dobrych materiałach, więc rzęsy się długo trzymają.