Ja dzis mialam nalezniki z kremem czekoadowym na zyczenie dzieciakow ja zjadlam z serem
POMYSLY NA OBIAD
-
evka
POMYSLY NA OBIAD
CO ROBICIE NA OBIAD ?
Ja dzis mialam nalezniki z kremem czekoadowym na zyczenie dzieciakow ja zjadlam z serem
-
evka
Re: POMYSLY NA OBIAD
A ja ? kurcze nadal mysle hihi musze sie pospieszyc z tym mysleniem hihihi :lol:Napisze zas co wymyslilam ;
-
evka
A ja mialam klopsy mielone .ziemniaczki surowke i kompocik tez ugotowalam z papierowek z agrestem niam.A drugi z czeresni 
-
hanka32
JA NIE MAM ŻADNEGO POMYSŁU NA OBIAD BO PO PIERWSZE NIE LUBIĘ STAĆ PRZY GARACH A PO DRUGIE MAM TĄ WYGODĘ BO MIESZKAM Z MOIMI RODZICAMI I TO MOJA MAMA GOTUJE OBIADY.HA HA HA 
-
Luśka
mój obiad dziś....kawałek chudego grillowanego mięsa...czyli kurczaczek troszke obsypany przyprawami i do piekarnika...nawet pychota...tylko że w tej ilości to się za bardzo nie najadłam;( ale za to jutro 2 jajka,pomidor i szpinak hurrrrrra (bleee)już mam dość kopenhadzkiej ale się trzymam:)
-
evka
Ja tez kciuki trzyma powodzenia
Moj obiad miesko smazone z kurczaka ,ziemniaczki i mizeria oczywiscie mizeri wiecej zjadlam niz ziemniakow czy miecha ja woda do popicia a reszta rodzinki kompot z porzeczek
Mojej córce Olivce ma 8 i 5 roku przypomnialo sie dzis o szpinaku wiec na jutro szpinak bedzie hihhi i ziemniaki i miecho 
Moj obiad miesko smazone z kurczaka ,ziemniaczki i mizeria oczywiscie mizeri wiecej zjadlam niz ziemniakow czy miecha ja woda do popicia a reszta rodzinki kompot z porzeczek
-
molly
A u mnie dziś na obiad tak skąpo
Cale ziemniaczki z serkiem bialym i maslem
Cale ziemniaczki z serkiem bialym i maslem
-
hanka32
FASOLKA SZPARAGOWA TO JEST TO CO LUBIĘ
I MOGŁABYM JEŚĆ JĄ PRZYNAJMNIEJ RAZ W TYGODNIU.I WŁAŚNIE WCZORAJ PRZYWIOZŁAM
SOBIE JĄ OD TEŚĆIÓW.
-
evka
Ja mialam pierwsza bo wczoraj i tez od tesciowej heheh papugi hihihihihihi 
-
meredith
A my miałyśmy ostatnie - a "ostatni będą pierwszymi..."
ale ja nie od teściowej tylko z własnej działeczki
Widzisz evka jaka Ty niezastąpiona jesteś, dajesz Nam pomysły na obiad, co My biedne bysmy bez Ciebie zrobiły... 
ale ja nie od teściowej tylko z własnej działeczki
-
evka
meredith pisze:A my miałyśmy ostatnie - a "ostatni będą pierwszymi..."
ale ja nie od teściowej tylko z własnej działeczkiWidzisz evka jaka Ty niezastąpiona jesteś, dajesz Nam pomysły na obiad, co My biedne bysmy bez Ciebie zrobiły...
Wlasnie co byscie madrale zrobily hihhihih
-
meredith
...zapomniałam...
aaaaa wiem już- mielone, ziemniaki, surówka, kompot. Ide się napić kawy, bo zle ze mną.... 
-
jagoda
a ja dzisiaj powaliłam lubego i ugotowałam spaghetti po bolońsku mniam 
-
evka
BRAWO BRAWO jagoda
A ja mialam ziemniaki mielone salatke z pomidora i ogorka i pepsi do popicia niam
A ja mialam ziemniaki mielone salatke z pomidora i ogorka i pepsi do popicia niam