A więc... Drogie kobiety, mam problem, od kilku miesiecy spotykam/spotykalam sie z pewnym kolesiem i było milo wydawal sie bardzo fajny i w ogóle jednak nie bylismy para, az tu nagle wczoraj okazało sie ze tak samo choc nie wiem od jak dawna spotyka sie tez z inna kobieta. Chce sie zemscic zeby dac mu nauczke, jednak brak mi jakichkolwiek pomysłów, wiec bardzo prosze o pomoc w wymysleniu czegos...
pomysł na zemstę
-
karola1234
- Jestem tu nowa :)
pomysł na zemstę
Od razu przepraszam jesli w złym dziale zamieszczam ten post ale nie wiedzialam gdzie go umiescic.
A więc... Drogie kobiety, mam problem, od kilku miesiecy spotykam/spotykalam sie z pewnym kolesiem i było milo wydawal sie bardzo fajny i w ogóle jednak nie bylismy para, az tu nagle wczoraj okazało sie ze tak samo choc nie wiem od jak dawna spotyka sie tez z inna kobieta. Chce sie zemscic zeby dac mu nauczke, jednak brak mi jakichkolwiek pomysłów, wiec bardzo prosze o pomoc w wymysleniu czegos...
-
beatta
Re: pomysł na zemstę
Witaj! Po co się mścić, po prostu nie spotykaj się z nim. Nie chcesz chyba faceta, który cię oszukuje.
-
karola1234
nie chcę takiego faceta, chce sie odegrac 
-
beatta
Nie spotykaj się z nim i powiedz mu dlaczego. Niech wie że wiesz o jego spotkaniach z tamtą
-
karola1234
Ale on juz wie. Weszlam do mieszkania a on z nia siedzial i pil wino... i na moj widok wypalił: "i ch.." mam ochote go zabic
-
beatta
Wierz mi nie warto się głowić nad zemstą, po prostu daj sobie spokój z nim. Zamknij ten rozdział i żyj tak jakbyś go nie znała.
-
smutny aniołek
- Fajna Kobietka
właśnie, szkoda nerwów na takiego pajaca;D Daj sobie spokój i z nim, i z zemsta.
-
no.nie.wiem
powiedz jego dziewczynie, że dobrze się stało tak jak się stało bo dalszym ciągu nie możesz uporać się z chorobą weneryczna, którą Cię zaraził

A tak na poważnie. Nie czyń drugiemu co Tobie niemiłe. Fortuna się kołem toczy i takie rzeczy lubią nas wracać. Prędzej czy później nauczka sama do niego przyjdzie.
A tak na poważnie. Nie czyń drugiemu co Tobie niemiłe. Fortuna się kołem toczy i takie rzeczy lubią nas wracać. Prędzej czy później nauczka sama do niego przyjdzie.
Pamiętaj mszczą się słabi, jeżeli masz na tyle klasy i honoru zawiń kitę i idź w swoją stronę.
Jeżeli facet leci na dwa fronty stawiasz go pod ścianą i mówisz ja albo inna. I jako przedstawiciel płci męskiej mogę Ci gwarantować ,że się zmiesza. Jeżeli wybierze tamtą, cóż lepiej żeby teraz wyszły jego pociągi do innych kobiet niż za kilak lat gdy np. bylibyście rodziną.
Jeżeli facet leci na dwa fronty stawiasz go pod ścianą i mówisz ja albo inna. I jako przedstawiciel płci męskiej mogę Ci gwarantować ,że się zmiesza. Jeżeli wybierze tamtą, cóż lepiej żeby teraz wyszły jego pociągi do innych kobiet niż za kilak lat gdy np. bylibyście rodziną.
-
Nala
Witaj!
Wiesz co moim zdaniem jest najlepszą zemstą? Pokazanie mu co stracił. Odstresuj się, wystrój, wyglądaj pięknie na zewnątrz i w środku. Uśmiechaj się, flirtuj, patrz na niego z góry i bądź kobietą z klasą. Pokaż, że Ci nie zależy i zasługujesz na lepszego faceta. Niech wie że to Ty masz wszystko pod kontrolą i Twoją decyzją jest niespotykanie się z nim.
Zgadzam się z poprzednikiem. Dobrze, że dowiedziałaś się teraz. Znajdziesz na pewno lepszego faceta. A on? Niech widzi Cię taką pewną siebie i żałuje. Jego strata!
Wiesz co moim zdaniem jest najlepszą zemstą? Pokazanie mu co stracił. Odstresuj się, wystrój, wyglądaj pięknie na zewnątrz i w środku. Uśmiechaj się, flirtuj, patrz na niego z góry i bądź kobietą z klasą. Pokaż, że Ci nie zależy i zasługujesz na lepszego faceta. Niech wie że to Ty masz wszystko pod kontrolą i Twoją decyzją jest niespotykanie się z nim.
Zgadzam się z poprzednikiem. Dobrze, że dowiedziałaś się teraz. Znajdziesz na pewno lepszego faceta. A on? Niech widzi Cię taką pewną siebie i żałuje. Jego strata!
-
karola1234
Dzięki za pomoc, macie racje z tym odpuszczeniem sobie zemsty, jak dzis o tym mysle to wcale juz nie chce sie mscic po prostu go oleje
Dzięki wezme sobie wasze rady do serca 
Droga - karolo- sama piszesz,że nie jesteście parą.Czyli jesteście na stopie koleżeńskiej,więc spotykać może się z kim tylko chce.A zemsta jest bardzo złym pomysłem.,to co chcesz mu złego zrobić w ramach zemsty,może się obrócić przeciwko Tobie.Wystarczy rozmowa,a jeśli będziesz mu wypominała,prawdopodobnie zerwie z Tobą znajomość,a tego chyba nie chcesz?
-
Gabriell
Nie wiem czy zemsta na dłuższą metę da Ci satysfakcję. Z jednej strony początkowo Ci ulży, że się zemściłaś, ale potem może przyjść Ci do głowy pomysł i wyrzuty sumienia, że nie powinnaś się zachowywać tak samo jak on. Nie powielaj złych zachować, bo jest to rozwiązanie tylko i wyłącznie na krótką metę.
Podziwiam cię dziewczyno że nie zniżyłaś się do jego poziomu i naprawde zasługujesz na kogoś lepszegokarola1234 pisze:Dzięki za pomoc, macie racje z tym odpuszczeniem sobie zemsty, jak dzis o tym mysle to wcale juz nie chce sie mscic po prostu go olejeDzięki wezme sobie wasze rady do serca
Adrian

również podziwiam
ja nie wiem czy bym dała radę. powodzenia! 
zemsta ...jasne
zamów 25 duzych pizz na jego adres:)tylko na grubym cieście:)