POMOCY!!!! :(

Wszystko na temat naszych małych pociech. Jak wychowywać dziecko? W jaki sposób się z nim bawić? Relacje z dzieckiem, trudne rozmowy właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
mary_pink1664
Miła Kobietka

POMOCY!!!! :(

Post autor: mary_pink1664 »

Hej dziewczyny... Jestem w 5 tc dwa dni temu byłam na imprezie nie piłam alkoholu nie paliłam troche tańczyłam co jakiś czas szłam usiąść żeby odpocząć (niestety tam wszyscy w środku palili... :/ ) po trzech godzinach poczułam dość mocne skurcze w podbrzuszu nie mogły przejść chociaż siedziałm może to było z głodu szczerze mówiąć troche byłam głodna albo od wdychania dymu nie mam pojęcia nikt mnie nie uderzył w brzuch ani nic mój chłopak dotknął brzuch i stwierdził że jest dość twardy dodam że żadnego krwawienia nie było rano wstałam już wszystko było ok wizyte u lekarza mam za tydzień ale już sie denewuje na ostaniej wizycie było wszystko w porządku jak myślicie może być coś nie tak? ( dodam że ostanią ciąże poroniłam w 6tc. i sie denerwuje wszystkim po kolei) prosze o odpowiedzi boje sie że może być coś nie tak :(
ODPOWIEDZ