pomocy!

Znasz jakąś dietę cud? Schudłaś i chcesz się pochwalić i pomóc innym kobietkom? Wszystko na temat odchudzania i zdrowych diet piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
kropeczka20

pomocy!

Post autor: kropeczka20 »

Czy którąś z was miała troszkę grubsze uda i większy brzuszek i uporała się z tym problemem.. Jeśli tak to jak???
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

Re: pomocy!

Post autor: Adix257 »

Kochanego ciałka nigdy nie za wiele ;)
Adrian
:P
elzbieta45
Kobietka Expert

Post autor: elzbieta45 »

Masz racje , zawsze to powtarzam ze kochanego ciałka nigdy za duzo . Mowia ze wiecej miejsca do caowania :fallinlove
kropeczka20

Post autor: kropeczka20 »

Dziewczyny macie rację. :) . Nie jestem groba, ale jednak mam troszkę tej pupci oj i te uda.. Chce zrzucić tylko hm jak???
elzbieta45
Kobietka Expert

Post autor: elzbieta45 »

wiesz ja nigdy sie nie odchudzałam , a tez nie jestem szczupła . Ale nie mam pod tym wzgledem kompleksow . Poprostu mam taka nature
kastijo
Jestem tu nowa :)

Post autor: kastijo »

Jeju dziewczyna chce schudnąć, a wy tu wszystkie mówicie, że kochanego ciałka nigdy za wiele. Może dla niektórych tak, ale widać, że ona źle się z tym czuje i chce to zmienić.

Co do samego odchudzenia tych partii ciała to podobno na to pomaga areobiczna szóstka weidera. Poczytaj o tym w internecie dokładnie bo ja mogę coś pomylić :)
http://www.clarismeble.pl/lozka+tapicerowane,c19.html
Ernesta

Post autor: Ernesta »

ja mam wszędzie sporo ciałka,ale jakoś sie tym nie martwię,jestem jaka jestem,i dobrze mi z tym.
szybka-gotowka.net.pl
sabcia56

Post autor: sabcia56 »

Ehh ja też jestem zdania, że tego ciałka do kochania zawsze więcej, ale sama wolałabym wyglądem przypominać supermodelkę aniżeli spasioną grubaskę;] a że ostatnio sobie pofolgowałam za dużo, to niestety musiałam się za siebie wziąć. i tak najpierw zakupiłam sobie czerwoną herbatkę, piję po około litr dziennie. do tego używam żelu wyszczuplającego marki Guam- rewelka. mają go gabinetach kosmetycznych, a teraz jest już dostępny w sklepach na www.ciao.pl i www.guam24.pl kosztował prawie stówkę no ale efekty po kilku dniach widoczne:)
bettti86
Extra Kobietka

Post autor: bettti86 »

ja niby też nie jestem jakaś mega gruba, ale w moim środowisku niestety można odczuć nacisk na "bardzo chude sylwetki"...nawet te dziewczyny, które są mega chude...twierdzą, że MUSZĄ się odchudzać
Cecylia Sztabowska

Post autor: Cecylia Sztabowska »

Tak ja miałam. Spróbowałam tabletki Forever Slim, dla mnie zadziałały świetnie w krótkim czasie ;)
Do 12 Kilogramów W Miesiąc --> foreverslim.pl
ODPOWIEDZ