pomocy!
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Re: pomocy!
Masz racje , zawsze to powtarzam ze kochanego ciałka nigdy za duzo . Mowia ze wiecej miejsca do caowania 
-
kropeczka20
Dziewczyny macie rację.
. Nie jestem groba, ale jednak mam troszkę tej pupci oj i te uda.. Chce zrzucić tylko hm jak???
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
wiesz ja nigdy sie nie odchudzałam , a tez nie jestem szczupła . Ale nie mam pod tym wzgledem kompleksow . Poprostu mam taka nature
Jeju dziewczyna chce schudnąć, a wy tu wszystkie mówicie, że kochanego ciałka nigdy za wiele. Może dla niektórych tak, ale widać, że ona źle się z tym czuje i chce to zmienić.
Co do samego odchudzenia tych partii ciała to podobno na to pomaga areobiczna szóstka weidera. Poczytaj o tym w internecie dokładnie bo ja mogę coś pomylić
Co do samego odchudzenia tych partii ciała to podobno na to pomaga areobiczna szóstka weidera. Poczytaj o tym w internecie dokładnie bo ja mogę coś pomylić
http://www.clarismeble.pl/lozka+tapicerowane,c19.html
ja mam wszędzie sporo ciałka,ale jakoś sie tym nie martwię,jestem jaka jestem,i dobrze mi z tym.
szybka-gotowka.net.pl
Ehh ja też jestem zdania, że tego ciałka do kochania zawsze więcej, ale sama wolałabym wyglądem przypominać supermodelkę aniżeli spasioną grubaskę;] a że ostatnio sobie pofolgowałam za dużo, to niestety musiałam się za siebie wziąć. i tak najpierw zakupiłam sobie czerwoną herbatkę, piję po około litr dziennie. do tego używam żelu wyszczuplającego marki Guam- rewelka. mają go gabinetach kosmetycznych, a teraz jest już dostępny w sklepach na www.ciao.pl i www.guam24.pl kosztował prawie stówkę no ale efekty po kilku dniach widoczne:)
ja niby też nie jestem jakaś mega gruba, ale w moim środowisku niestety można odczuć nacisk na "bardzo chude sylwetki"...nawet te dziewczyny, które są mega chude...twierdzą, że MUSZĄ się odchudzać
-
Cecylia Sztabowska
- Jestem tu nowa :)
Tak ja miałam. Spróbowałam tabletki Forever Slim, dla mnie zadziałały świetnie w krótkim czasie 
Do 12 Kilogramów W Miesiąc --> foreverslim.pl