POMOCY DZIEWCZYNY
-
anonimowaola
- Jestem tu nowa :)
POMOCY DZIEWCZYNY
Cześć dziewczyny, mam problem mój facet nie chce się ze mną kochać, gdy mam ochotę, odmawia mi nic nie tłumacząc dlaczego, jesteśmy ze sobą 2 lata i odkąd mieszka u mnie nie ma czułości, myślę też czy on jest ze mną tylko bo ma gdzie mieszkać? Unika tego jak ognia, a gdy mu się zachce robię wtedy rzeczy których nie mogę zostawić na później, tym bardziej chce coś innego niż sex. Dziewczyny pomóżcie, nie mam pojęcia co mam już robić, sex jest raz na tydzień, czasami raz na 3 tygodnie, jak dla mnie to troszkę za mało.
Re: POMOCY DZIEWCZYNY
Ma inną, daj sobie z nim spokój.
I see a red door and I want it painted black
No colours anymore, I want them to turn black
Skąd wiesz, znasz go? Może po prostu ma bardzo niskie libido.Czarna pisze:Ma inną, daj sobie z nim spokój.
http://signum.healthcare/ - prywatna opieka medyczna
Nie, nie znam. Ale objawy są klasyczne.
I see a red door and I want it painted black
Musisz z nim pogadać, przecież nie może odkładać tej rozmowy w nieskończoność. Wydaje mi się że jeśli z kimś jesteśmy należy nam się wzajemna prawda
hej..mialam ostatnio tez taki problem....pogadaj z nim......u mnie okazalo sie ze to przez prace...a ja juz wymyslalam ze mnie zdradza ze jestes juz brzydka dla mniego ze mu sie znudzilam itd.....mowie ci pogadaj z nim powaznie i otwarcie.......zadziala......