O czym myślicz podczas stosunku??
O czym myślicz podczas stosunku??
Witam
Mam pytanie o czym myslicie podczas stosunku? Mam problem nie potrafie cieszyc sie z bliskosci.. czy wy tez macie w myslach np liste zakopow w glowie podczas sex-u?
kaja
Mam pytanie o czym myslicie podczas stosunku? Mam problem nie potrafie cieszyc sie z bliskosci.. czy wy tez macie w myslach np liste zakopow w glowie podczas sex-u?
kaja
-
Luśka
Re: O czym myślicz podczas stosunku??
wow, lista zakupów? nieee:P myślę tylko i wyłącznie o bliskości i staram się wyłączyć od spraw dnia codziennegoKAJA18 pisze:Witam
kaja
-
Cukiereczek19
Podczas stosunku jest najważniejszy dla mnie partner
i nasze wspólne pragnienia.
Jest to wtedy nasza wspólna chwila i czas tylko dla nas więc nic innego nie ma prawa nam przeszkodzić
Dużo pracujemy i też zbytnio czasu nie mamy więc nie zaprzątamy sobie głowy czymś innym.
Jest to wtedy nasza wspólna chwila i czas tylko dla nas więc nic innego nie ma prawa nam przeszkodzić
A ja mam nawet podobnie, często mam za dużo na głowie, żeby myśleć o moim partnerze. Jednak staram się zawsze to wyrzucić z głowy i nie zaprzątać sobie głowy innymi rzeczami niż przyjemność
.
-
tosia
To może masz nudny seks skoro myślisz o zakupach, może warto coś poeksperymentować.
-
arcticone
to ja jestem cyba jakaś dziwna, bo ja nie myślę podczas
po prostu oddaje się chwili i nie ma mnie mentalnie 
też bym tak chciałaarcticone pisze:to ja jestem cyba jakaś dziwna, bo ja nie myślę podczaspo prostu oddaje się chwili i nie ma mnie mentalnie
-
smutny aniołek
- Fajna Kobietka
O niczym;) Zdecydowanie! Nie mam w takich chwilach głowy do myślenia 
-
Nala
Myślę o tym jak mi dobrze i żeby to się nie skończyło... 
- sylwia1991
- Fajna Kobietka
Jejku czasem tak jest ze porostu jest się zmęczonym a druga osoba chce trochę poigraszkować i wtedy nie zawsze myślimy o bliskości z partnerem. Ale podkreślam czasem. Bo jeśli za każdym razem tak jest to coś nie tak, to możne coś zmięcie bo najwidoczniej nudzisz się
chyba ze partner za każdym razem cie nie zaspokaja i z góry o tym wiesz i ci się po prostu nie chce:)
-
Kassandra
Łóżko stanowczo nie jest dobrym miejscem do myślenia.
Ostatnia myśl tuż przed powinna brzmieć "będzie zachwycony rozkoszą jaką tym razem sobie sprawimy" lub coś podobnego. Ciiii....
K
Ostatnia myśl tuż przed powinna brzmieć "będzie zachwycony rozkoszą jaką tym razem sobie sprawimy" lub coś podobnego. Ciiii....
K
-
she336
Ja się staram również o niczym nie myśleć
Chcę cieszyć się na całego z takich chwil, bo wiem, że nie mogę ich mieć za dużo...
tyle obowiązków, praca itd. 
Ja się oddaję namiętności. 
-
WeselneZaplecze
Prawidłowo!!!Baśka1971 pisze:Ja się oddaję namiętności.
czasem wyobrażam sobie,że jesteśmy w jakim dziwnym miejscu co sprawia jeszcze większą podnietę , a tak ogólnie to chyba myśli się o tym , że jest nam dobrze.. lepiej.. jeszcze lepiej ..najlepiej !!!
- Matrioszka
- Jestem tu nowa :)
Może jestem dziwna ale mam czasami tak - wbrew własnej woli - że podczas stosunku, szczególnie wtedy jak to robimy na koniec dnia przed zaśnięciem i w głowie mam wszystko to o czym przeczytałam w prasie czy obejrzałam w telewizji, to pojawiają mi się koszmarne obrazy, jakieś obrzydliwe twarze, małe dzieci we krwi, czy jakieś stwory. To zawsze dzieje się w chwili gdy już kończymy. Za dnia nie miewam "takiego czegoś". Nie wiem czy to jest normalne i co o tym myśleć :/
Miłość nie leci z kranu jak woda, nie możesz jej odkręcać i zakręcać, kiedy tylko zechcesz.
Gdy jestem bardzo podniecona, najczęściej w ogóle nie myślę, zwłaszcza 3 minuty przed spodziewanym orgazmem
. Ale są też dni, gdy aż takiego podniecenia nie ma, zwłaszcza, gdy seks uprawia się regularnie i często, i wtedy czasem pojawiają się różne myśli: sceny zapamiętane wciągu dnia, obowiązki, które jeszcze czekają. A może masz za dużo obowiązków? Spróbuj przekierować myśli, to często pomaga. A jak już nie pomoże, to nie wiem, spróbuj w trakcie pofantazjować i wyobrazić sobie scenę, która szalenie Cię podnieci.
pozycje miłosne
Przerażasz mnie.Matrioszka pisze:Może jestem dziwna ale mam czasami tak - wbrew własnej woli - że podczas stosunku, szczególnie wtedy jak to robimy na koniec dnia przed zaśnięciem i w głowie mam wszystko to o czym przeczytałam w prasie czy obejrzałam w telewizji, to pojawiają mi się koszmarne obrazy, jakieś obrzydliwe twarze, małe dzieci we krwi, czy jakieś stwory. To zawsze dzieje się w chwili gdy już kończymy. Za dnia nie miewam "takiego czegoś". Nie wiem czy to jest normalne i co o tym myśleć :/
-
nina19
Ja ewentualnie wyobrażam sobie inne miejsca itp. , ale nie myślę o problemach, tym bardziej o zakupach ; ) .
Postaraj się skupić na jednym, na stosunku.
Inaczej nigdy nie będziesz w pełni zadowolona z seksu, a Twój partner też będzie to odczuwał.
Postaraj się skupić na jednym, na stosunku.
Inaczej nigdy nie będziesz w pełni zadowolona z seksu, a Twój partner też będzie to odczuwał.
Ja myślę o tym że mi jest fajnie i o partnerze, czy też mu jest dobrze.
to straszne się do tego przyznać, ale ja najczęściej też nie czuję tej bliskości. Głównie myślę, o tym co jest jeszcze do zrobienia w ciągu dnia czy na jutro...
Trochę wstyd...
Trochę wstyd...
Ja myślę o moim ukochanym i tym co robimy w danym momencie
Myślę bardzo intensywnie, że on jest właśnie we mnie i skupiam się na odczuwaniu tego. To jakoś mnie bardziej podnieca
I czasem mam tak, że myślę, jak w danej chwili wyglądamy z boku
Dlatego też bardzo lubię lustra w sypialni 
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
-
Maniana
Byłam kiedyś z facetem, którego straszliwie podniecało szeptanie mu do ucha sprośnych rzeczy, więc jak nie masz o czym myśleć to może skup się na barwnych, sexownych tekstach kierowanych do partnera podczas igraszek ?
Wydaje mi się, że podczas stosunku najlepiej jest nie myśleć o niczym, skupiać się tylko i wyłącznie na tym co jest teraz a nie co było lub co będzie do zrobienia
Ja tak też robię i jest suuuper!!!
Odcinam się w zupełności od świata zewnętrznego i jestem w ,,NIEBIE''. Polecam...
Ze trafiłam na najwspanialszego faceta na swiecie!